1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Alizée10

Alizée10 Активен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    346
    И мене ми се случи сега не сакам да те полнам со негативни чувства и емоции но, се засакаа едно момче што ми се допаѓаше и мојата најдобра другарка. Не знам зошто но ја одбра неа и мене не сака да ме види. Уште очекува од мене уште да се дружам со нејзе и да ја почитувам. Прво не и кажав ништо ама, изгледа ме предосети. После тој настан јас одбрав да не се заљубувам повеќе. Сингл сум многу долго време и не се каам за тоа.

2. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    2.233
    Можел да каже едно здраво чисто од култура кога те видел. ( секако те знае)
    Не му пиши.
    Можеш да ставаш стори за почеток,па ако почне да ти реагира значи дека има шанси за нешто

3. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    1.180
    Јас рецимо така никогаш не им викам здраво сем ако не ги знам, знам, пошто кој кур ќе ги замарам? Не знам може и јас сум сељачаана.

На Stark и evinaevina8 им се допаѓа ова.
  4. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    2.233
    Ама ти рецимо
    Не е замарање
    Култура е

5. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    1.180
    За кого како, тоа е муабетот, ако се знаат само на инста, па и не знам. Јас не би. Реков можеби е до мене, може сум сељак.

6. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    2.233
    Може :rofl:
    Едно здраво на некојА што си ја додал,и ја знаеш секако или преку другарка или преку другар,инста итн. не е промашај.

На EmporioIvankov му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Alizée10

Alizée10 Активен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    346
    Тој можеби ради другарка и ја заследил на инста. Ништо чудо. Можно е.

8. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.360
    Допаѓања:
    11.967
    @Stella1111200 не знам зошто толку размислуваш, пиши му, можеби ќе бидни нешто можеби не, сите сме поминале низ фаза некој да не бендисува, а некој не. Нема зошто да ти биди страм ако не биди ништо. Не можиш секогаш во животот да играш на сигурна карта, некогаш ќе ризикуваш и ќе добиеш, некогаш ќе ризикуваш и ќе изгубиш

На Stella1111200 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    271
    Не се знаеме, само ме заследи. Јас не знаеше дека тој воопшто е во друштво на дечкото на другарката. Тогаш кога таа го спомна правевме нештп муабет за дечко и. Плус, кога тој ме заследи другарка ми и дечко и не ни беа во врска.

10. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    12.345
    Јас на твое место би му пратила некој линк што не отвара ништо и од кога ќе ми врати било што би му пишала леле извини, барав нешто на една страна и излеа на некој спам линк кликнав, и прати на неколку рандом луѓе вака порака, извини многу, сега ми е незгодно.. И така ќе почнам муабет..
    Ако ти требаат уште идеи за муабет да почнеш на социјални мрежи, пиши, ќе смислиме нешто.

На EmporioIvankov му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    3.479
    Ти е гајле. Немој толку да си го тупиш главчето, ако се рашири се рашири па не е од злато правен. Секое чудо за три дена е верувај.

На Alizée10 и Stella1111200 им се допаѓа ова.
  12. Stella1111200

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    271
    Од каде овие идеи ХАХАХААХ генијално, не можам да верувам. Ме насмеа до душа.

13. Stella1111200

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    271
    Малце ми ја олеснивте перспективата искрено да ви кажам. Можеби ќе се охрабрам ќе превземам било штп.

На Purelove92, FridaodaMk и Alizée10 им се допаѓа ова.
  14. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.026
    Ако не сакаш да му пишеш прва, реагирај му на стори, like на слика, да му привлечеш на некој начин внимание. И секако постирај и ти повеќе, и слики и сториња.

15. Stella1111200

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    271
    Вака редовно кога и да објавиме слика си ги лајкнуваме на пост, само на сториња не.

16. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.026
    Следно лајкни му стори, може и реакција.

Ако се почувствуваш похрабро може и некој интересен коментар.

17. Stella1111200

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    271
    Мене ми е највеќе за да не отиде на многу погрешна страна целата ситуација. Затоа ми е страв прва да пристапам. Знам дека во животот треба да се прават ризици горе го пиша тоа некој и се согласувам ама во ваква ситуација стварно не знам. Што ако го сфати многу погрешно и почни да се зафркава со тоа? На пример на каже на другар му , другар му на мојава другарка и одма ќе се распрашуваат. Имам слушано за него дека е мирен и не е во сплетки ама од каде да знам стварно каков е.

Инаку срцки фала ви на сите за охрабрувањето и за советите, you are the best :l:

18. evinaevina8

evinaevina8 Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2024
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    58
    Шо е ризично во ситуацијава ако му пишеш , шо ќе изгубиш? Макар и коментар да оставиш некој зошто би се зафркавал со тебе…непотребни мисли имаш.

Последна измена: 31 октомври 2024
  19. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    315
    Што дијагноза имам... Ама најсериозно, се допишував со еден дечко, ме викаше, стварно фин и се тоа, по однесување културен, не лупаше глупости, ме викна едно 10 пати може на кафе јас неее, не ми се свиѓа ваков таков, сега му пишав т.е денес и ми пиша дека ме викал, ама морало да продолжи понатака со животот и сега почнал да се гледа со некоја девојка, ми рече не е фер према неа да излезам со тебе да се видам, мене порано не ме интересираше дечково а сега ми е тешко што се гледа со друга, не можам себе си да се сфатам.... (facepalm) искрено, да кажам ми е тешко од како ми го напиша тоа :(

20. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    3.817
    ништо, не бил за тебе