1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. stylish queen

stylish queen Нов член

Се зачлени на:
    19 август 2024
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ми треба совет. Пред околу 1 месец ме аддна едно машко на инста ( да речеме Марко), но во тој период јас се допишував со друг (да речеме Иван) и не му вратив на пораките. Во меѓувреме престанав да се допишувам со Иван и му вратив на Марко, но не беше некое кој знае какво допишување зашто не бев баш заинтересирана особено зашто уште првиот ден кога се допишувавме ми рече да се видиме истиот ден. И така околу еден месец не си пишувавме баш многу туку од време на време он ќе ми пишеше..и така по некоја порака разменувавме. Последниот пат на некој начин ме бомбардираше да кажам со малку депресивни пораки, во смисла дека нема девојка, („не ми се живее. си давам рок до нова година, знам дека сум најдобар во се, класа над сите за однос и почитување, уште малку наместо роденден може и погреб..„) од кои што јас лично заклучив дека сака со тоа сака само да ми привлече внимание и да го жалам и на тоа му вратив само со прашалник и „не мислам дека на овој начин ќе најдеш некоја„ (инаку ме имаше излажано за неговите години) . И Марко после еден ден ме болкираше што јас кога видов малку се зачудив,не се замарав многу, но сепак ми створи некоја љуботнист да видам каков тип е штом ме блокира без некоја посебна причина. Бидејќи немав како да му пристапам го адднав од лажен профил и тој таму одма ми пиша и почнавме да си пишуваме еве веќе 5-6 дена и како и претходно и тука ми рече да се видиме ама наоѓав некои изговори, но мислам дека почнува малку да ми се допаѓа. Не знам што да правам и дали да му кажам.. затоа што јас би сакала да му дадам прилика да се видиме во живо но не знам какви му се намерите и дали воопшто јас би требала да кажам за вакво нешто т.е. за профилот. Во еден момент дур пишувавме го разбрав како да сака само секс, но тоа не го кажа директно (плус неговото допишување го врти повеќе не шала у смисла таков му е стилот на допишување) и он ми рече „извини бар ти дадов искрен одговор„ а јас вратив „ок бар си ја кажа намерата да знам да не си губам време со тебе„ на што он ми врати „wow ако мислиш дека тоа ми е намерата, очигледно не се допишуваме цела вечер„ . После ова се допишувавме нормално и ми викаше пак да се видиме инаку прво се касно навечер ме викаше а јас му реков нема шанси да дојдам така касно и еве денес ме викна за преку ден но ништо не одговорив зашто размислував да му кажам.. не знам што да правам.

Последна измена: 22 декември 2024 во 21:37
  2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.596
    Допаѓања:
    18.782

Чудна и creepy си ми.

На Konfetka, FridaodaMk, Dominodancing и 2 други им се допаѓа ова.
  3. TrueToMyself

TrueToMyself Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    208
    Ќе фати фитиљ дечково. :)

4. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    2.933
    Допаѓања:
    4.411
    За ова треба серија да се снима. :D
    Интересантни догаџаи. Јас би ти препорачал да ги баталиш и двајцата и да си ја пробаш среќата со друг. Не ми изгледаат стабилни овие двајца.

5. Wojak

Wojak Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    67

На Konfetka, FridaodaMk, dea.18 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Oriental

Oriental Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2023
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    576
    Си требала да останеш на овој одговор и потоа само seen.
    Ваквите мажи ја учат лекцијата само кога ќе наидат на жени со цврст карактер, свое мислење и волја.

7. DragonFly22

DragonFly22 Активен член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    8
    Како почнува и барем малкуцка да ти се допаѓа?!?!? |(

На Konfetka и theowndemon им се допаѓа ова.
  8. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    7.451
    Девојче не си губи време. Прво уште три фејк профили да направиш он истиот муабет ќе го врти. Второ зошто уопште правиш фејк профили? И што е тоа што ти се допаѓа побогу?

9. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.596
    Допаѓања:
    18.782
    Пациентала сето. :)

На Hoping му/ѝ се допаѓа ова.