Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.228
    Допаѓања:
    4.697
    Пред да го пишам ова, 5 пати избришав и напишав одново.
    Значи, очигледно е. Ти си највиновна што сеуште му даваш шанса и те е*е во здрав мозок.

На mickey18 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    328
    Дека различни градови не сме баш блиску, заради тоа. Треба време да се запознае некој да, ама верувај дека и некои луѓе со години што се знаат пак не е доволно, не мора да значи

3. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    3.543
    Не се согласувам со ова, пред 2 години партнер кој многу го сакав ми го скрши срцето, ме шокира, ден денес имам стрес. За месец дена излегував вп пијана состојба со друг само да не мислам. Не велам дека тоа е правилно баш напротив ама сите сме различни и различно реагираме на одредени ситуации.

На FreeToGo, eliesaab и mickey18 им се допаѓа ова.
  4. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    3.543
    Срам да ти е, те сожалувам. Годините поминати со тебе не ни ми вредат повеќе. Знам дека се гледаш паралелно со друга девојка. Подалеку од мене. Блок на се. :)

На mickey18 и TrueToMyself им се допаѓа ова.
  5. devojkata1234

devojkata1234 Нов член

Се зачлени на:
    2 јуни 2024
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Фала ти за одговорот, искрено, се согласувам со твоето мислење. Сега дур е на почеток му е интересно и убаво само со мене, ама ќе дојде и период кога ќе му здосади се едно исто да прави или ќе има монотон период шо е многу нормално , и ќе се врати пак на навиките од порано....иако он тврди дека повеќе нема да се врати на тоа а и физички се чувствува подобро кога не пие воопшто.

На Medea. му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lotus Girl

Lotus Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2021
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    4.263
    магичните другар(к)и се истите со кои сте/сме биле варани :). И најтажно ми е кога ќе ми кажат нема шанси да ме варал си го познавам дечкото неколку години сме биле у врска.
    Наивни сме или сосила се правиме глупи дека преку нок можат да најдат магично другарче што ќе искачат и дружат 24/7.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.725
    Допаѓања:
    19.357
    Се согласувам и најчесто таквите луѓе не ни имале чувства кон тебе туку како потреба за внимание и валидизација. Можеби и секогаш имаат настрана како резерва и одма ќе те заменат, ама се сомневам дека некогаш би биле среќни на долг рок... Краткотрајни се и токсични. Испробано и осетено. :)

На Anyshka и Dominodancing им се допаѓа ова.
  8. marija305

marija305 Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.156
    Допаѓања:
    7.992
    Јас во лице би му кажала дека знам што објавува и дека има друга и дека веќе нема очи да ми види, толку.
    Зошто да комплицираш и од околу да одиш? Штом е таков у лице плескаш и си заминуваш.

На Anyshka, Stark, Purelove92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.