Пред да го пишам ова, 5 пати избришав и напишав одново. Значи, очигледно е. Ти си највиновна што сеуште му даваш шанса и те е*е во здрав мозок.
Дека различни градови не сме баш блиску, заради тоа. Треба време да се запознае некој да, ама верувај дека и некои луѓе со години што се знаат пак не е доволно, не мора да значи
Не се согласувам со ова, пред 2 години партнер кој многу го сакав ми го скрши срцето, ме шокира, ден денес имам стрес. За месец дена излегував вп пијана состојба со друг само да не мислам. Не велам дека тоа е правилно баш напротив ама сите сме различни и различно реагираме на одредени ситуации.
Срам да ти е, те сожалувам. Годините поминати со тебе не ни ми вредат повеќе. Знам дека се гледаш паралелно со друга девојка. Подалеку од мене. Блок на се.
Фала ти за одговорот, искрено, се согласувам со твоето мислење. Сега дур е на почеток му е интересно и убаво само со мене, ама ќе дојде и период кога ќе му здосади се едно исто да прави или ќе има монотон период шо е многу нормално , и ќе се врати пак на навиките од порано....иако он тврди дека повеќе нема да се врати на тоа а и физички се чувствува подобро кога не пие воопшто.
магичните другар(к)и се истите со кои сте/сме биле варани . И најтажно ми е кога ќе ми кажат нема шанси да ме варал си го познавам дечкото неколку години сме биле у врска. Наивни сме или сосила се правиме глупи дека преку нок можат да најдат магично другарче што ќе искачат и дружат 24/7.
Се согласувам и најчесто таквите луѓе не ни имале чувства кон тебе туку како потреба за внимание и валидизација. Можеби и секогаш имаат настрана како резерва и одма ќе те заменат, ама се сомневам дека некогаш би биле среќни на долг рок... Краткотрајни се и токсични. Испробано и осетено.
Јас во лице би му кажала дека знам што објавува и дека има друга и дека веќе нема очи да ми види, толку. Зошто да комплицираш и од околу да одиш? Штом е таков у лице плескаш и си заминуваш.