Ne znam dali gresam ama kako da ne ti e prv pat mn da se vlozuvas sebe si vo komunikacija koja e svedena samo ONLINE, i analiziras dolgo vreme, se macis sebe si big time, a vsusnost ne go poznavas. Si gubis vreme samo vaka, koj saka kje se vlozi da te zapoznae, a ovie vakvi matni tipovi i podobro da ne gi poznavas. Ne se zivee ednas, sekoj den se zivee, ednas se umira. I gledaj namali tolku attachment online so nevidieni i necueni lugje, toa e ok za gubenje vreme i ako ti treba ventil ama vrzuvanje JOK. Edit: postojat lugje koi kje gledaat i da te izmanipuliraat online, ni te znae ni te poznava, lazni profili i tn., a recenici od tipot na "pisi koga kje stignes doma" i tn., kao nemu nesto mu znaci toa, takvi odma naogjaj racka za block ne si igraj so lugje od nadez deka nekoj kje se "pogodi ok", za tvoe dobro, tie znaat da si se cuvaat.
4god si na "trnje", lazen profil, sto pravi ne pravi, ti si sila od devojka. Maskoto ego e kako planina, ne e podolno ni zenskoto, megjutoa najpametno e covek samo da si zamine, taa sila da ja najdes i da pustis. Zivotot e kratok za necie pijancenje, varanje i tn. Denes mn lesno da izvaras, uste polesno da go fatis nekogo ako se calami so objavi. A ako go imas vecnoto prasanje "zosto?", zatoa sto mu se mozelo, pa ti vidi tebe sto ti se moze, molkum kako i toj i so lesno.
300е за јадење да потроши сам човек јас не знам кај го складира тоа јадење што го купува. Ние двајца сме па за еден месец трошиме околу 200е и од ништо не сме покусо .
Ми кажа дека ништо немал со неа и тоа се случувало пред 2 години ( јас и он сме 2 месеци заедно) , она му давала пари ( до 1000 евра му дала и тоа не позајмица) во знак на благодарност затоа што тој и нашол стан во Мк ( во Германија претходно живеела) , и после он и позајмил 2000 ден. и наводно кога си ги побарал сега пред НГ ( она у Германија била тој период) она го избришала од пријатели и сега пак му пишува.... Уште и ми кажува дека типката државата ја прелажала Гер. за да зема пари. Нешто ми смрди тука.
Тоа не се прави така оти никогаш нема да ја дознаеш вистината. Штом си се посомневала, гледај да му го откриеш пасвордот на моб, освен ако не му е идентификација со прст, лик и ќе си провериш сама се што те интересира.
Нема шо до толку да се замара, да е било до должење пари, немало да брише. Значи нешто друго е. Нека го одјебе, најубаво.
Во разговорот немаше ништо скриншот ми направи, ама претходните разговори беа избришани пишуваше како сега да почнал да пишува со неа.. А за ситуацијата со парите он ми кажа.
Два месеци си била со него а имаш некој чуден attachment кон него. Те боли само егото ништо друго, дека можеби те сменил со друга, ама за мене тој е сеуште детинест и женкар, ова второво тешко да го искорениш, па колку сакаш биди добра и убава.