Па сега сомнежот не е секогаш вистина.Има екстремно љубоморни па се им е сомнеж.Се е индивидуално и зависи од карактерот
А кој рече дека немало веќе инспирација за нови тевеновели? Телевиза презента може продолжение да сними за Касандра, одма. Тешка недела за братот @Realist1 . Извиси како Ранду на времето. Ај што гага шетањето за Будимпешта му пропадна, туку и криптото отиде надоле.
Тешка вечер имав стварно, си реков ќе ме шетнат некаде и то не бидна, немораше до будимпешта можеше и до маврово таман ќе видев кои викендици имаат сменет пасворд на вифито Иначе нате тука сме не се секирај расположени за шетање во секое време, некогаш ако се мислиш шо да прајш на вишок карта титни ми ја ќе ти вратам. Прифаќаме се вишок само руска салата не, уште имам од неа !
Ништо, па и ти па. Веќе ти пишав супер да си поминете на шетња и повеќе слики и видеа да направите и споделите. По можност направете и некое сликче или видео како се бацувате во уста, а што знаеш може и прстен скришно носи и ќе те запроси таму, па снимајте и споделувајте. Ајде со среќа.
Вас ви е смешно, мене не и така. Сепак фала на советите и на тие шо сте саркастични и на тие шо сте сериозни.
Извини му се сеа веќе коа си згрешила. Се случуваат караници во врски. Следен пат убаво провери па делувај.