Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. TrueToMyself

TrueToMyself Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    339
    Јас мислам дека секој очекува да го види идентитетот на личноста со која комуницира деноноќно.
    Коа не си му пратила ти , може побарал слика, а може и не побарал треба да го прашаш нема потреба да се лутиш, може случајно му излегла од лајкови на тагнати луѓе.
    Мене да не ми прати слика личност со која комуницирам/чатам нема да продолжам, пошо ми е бесцелно и децки.
    А, тоа дали те познал или не , неможеш да знаеш.
    Ако те познал немало да ти ја прател сликата ...
    Си можела да се претставиш културно, безразлика каква реакција би предизвикала кај него.

На mickey18 и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  2. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.325
    Тој најмалку заслужува да му се лутиш. Тие личности/таа личност што дала слика без да те праша дали може или да ти каже што е работава ми делуваат/ми делува најнесериозни/но. Можеби и било на зафрканција сето тоа направено, ама неубаво е како и да.
    Мене лично ми делува дека и на таа не толку јасната слика тој те препознал, само можеби прашал за појасна слика да се увери себеси дека си таа што ја мисли си.
    Наместо да го игнорираш и избегнуваш отворено кажи му како се чувствуваш во врска со ова и прашај го од прва рака како ја добил сликата. Нема што да ти е незгодно да комуницираш и понатаму ако бил ок муабетот и ок е личноста.
    Само пред се разјаснете си се убаво меѓу вас.

3. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.045
    Допаѓања:
    3.259
    Па секако дека не е океј да се праќа слика од некој друг/а, на некој трет, а уште па и он да ти праќа на тебе од тебе слика, освен ако не ти кажал дека му се свиѓа сликата.
    Како дојдовте до броеви, а ти го знаеш него кој е, а он не? xd