Јас мислам дека секој очекува да го види идентитетот на личноста со која комуницира деноноќно. Коа не си му пратила ти , може побарал слика, а може и не побарал треба да го прашаш нема потреба да се лутиш, може случајно му излегла од лајкови на тагнати луѓе. Мене да не ми прати слика личност со која комуницирам/чатам нема да продолжам, пошо ми е бесцелно и децки. А, тоа дали те познал или не , неможеш да знаеш. Ако те познал немало да ти ја прател сликата ... Си можела да се претставиш културно, безразлика каква реакција би предизвикала кај него.
Тој најмалку заслужува да му се лутиш. Тие личности/таа личност што дала слика без да те праша дали може или да ти каже што е работава ми делуваат/ми делува најнесериозни/но. Можеби и било на зафрканција сето тоа направено, ама неубаво е како и да. Мене лично ми делува дека и на таа не толку јасната слика тој те препознал, само можеби прашал за појасна слика да се увери себеси дека си таа што ја мисли си. Наместо да го игнорираш и избегнуваш отворено кажи му како се чувствуваш во врска со ова и прашај го од прва рака како ја добил сликата. Нема што да ти е незгодно да комуницираш и понатаму ако бил ок муабетот и ок е личноста. Само пред се разјаснете си се убаво меѓу вас.
Па секако дека не е океј да се праќа слика од некој друг/а, на некој трет, а уште па и он да ти праќа на тебе од тебе слика, освен ако не ти кажал дека му се свиѓа сликата. Како дојдовте до броеви, а ти го знаеш него кој е, а он не? xd