Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    4.402
    Можно е, да е за прекинување. Јас кога имав девојка од друг град, едвај чекав да отидам, новитет и така нешто, уживав.
    Постои и друга варијанта, може сака ти да одиш кај него?

На SummerGirl и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  2. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.994
    Допаѓања:
    4.873
    А претходно како функциониравте? Доаѓаше? Не му фалеше градот ако претходно доаѓал..?

3. jasjasjas3

jasjasjas3 Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2024
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    20
    Доаѓаше претходно , остануваше по 1 вечер немаше никаков проблем. Сега наеднаш почнаа изговорите.... Ќе доаѓал само на еден ден без спиење.

На Mumoftwo30 и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  4. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.398
    А зошто те излажал? Поради која причина?
    Не е добро ова вака што те излажал.
    Ова е сериозен проблем и лажење.

Преиспитај си ја врската.

На SummerGirl, Mumoftwo30, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.994
    Допаѓања:
    4.873
    Нешто се случува невообичаено. Јас не би оставила така , види што се случува и зошто така наеднаш му недостига градот... Има нешто ама без разговор неможе да знаеш што

На Mumoftwo30, Mrs. right и BlackNight им се допаѓа ова.
  6. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.468
    Допаѓања:
    41.087
    @jasjasjas3 кога ти кажува дека му недостига градот, сака всушност да ти каже дека му недостига некоја личност од градот. Дали е тоа фамилија, пријатели или пак некоја друга девојка, тоа е на тебе да го дознаеш.

На крај, дури и да не се работи за девојка, значи дека приоритетите му се менуваат, и ако претходно ти си му била на прво место, сега веќе не е така.

На SummerGirl, Elenpelen, jasjasjas3 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. anonymousstr

anonymousstr Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2022
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    19

Сметам дека треба да направите искрен разговор, и да му кажеш дека нешто осеќаш дека не е во ред. Па прашај го искрено дали можеби има и друга, или пак е сосема различна причина. Колку можеби и да те боли, дај му дознание дека вистината и искреноста ти е побитна од се. Сметам дека не е доволна причина за раскинување, секогаш може да има позадинска причина , така да не избрзувај.

На SummerGirl и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  8. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    991
    Допаѓања:
    1.418
    Само мене ли ми се случува ќе засвиѓам засакам некој ....тој не покажува ништо спрема мене или и да покаже ништо сериозно како што јас сакам ..мене годините така ми помина и затоа сум премногу депресивна уморна очајна.
    Стварно ми е многу тешко.

Последна измена: 12 февруари 2025
    На Trexane и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  9. jasjasjas3

jasjasjas3 Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2024
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    20
    Не е дека градот му недостига,тоа е само изговор...минатиот викенд имаше демек многу работа...и од овој викенд оп не доаѓам повеќе на спиење....И кога му реков да раскинеме вика ај добро ќе дојдам овај викенд ама следниот пак не идам со спиење.

На SummerGirl и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  10. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.435
    Допаѓања:
    22.175
    Дали ти одиш кај него?

На SummerGirl и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  11. Керолајн

Керолајн Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2025
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    83
    Можеби ако престојува кај тебе кога доаѓа, не му е пријатно ако живееш со твоите па поради тоа не сака да остане да спие, шо знам... останатите членови ти набројале и други причини.
    Само со отворен разговор може да го решите проблемот.
    А дали ти ако отидеш на викенд кај него би му пречело ако останеш повеќе од еден ден?

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bella26

Bella26 Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2023
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    • Пишувај кирилица
    Zdravo na sitemi treba sovet. Pred eden mesec se izlegov so simpatijata od togas sme vo komunikacija 24/7,deteto stvarno e vored kulturno se razbirame imame uba komunikacija,postar e od mene 7godini za nekoj mozi e to mnogu za mene licno ne e pa zatoa prifativ so nego,vo ovaj mesec se vidovme 3pati bevme na isto mesto izlezeni i cela vecer bevme zaedno celoto vnimanie mu bese vo mene,ednas me pobara da se vidime jas nemozev i ne izlegovme,sami imame izlezeno samo ednas jas bev narodenden se ponudi da me odnesi toj i vkupno 1sat dali bevme zaedno ama takvi bea okolnostite togas i ne zamervam tolku za toa posle rodendenot bevme zaedno ama ne sami tuku vo drustvo,neznam kakvo mislenje da imam i sto da ocekuvam prosliot vikend jas go pobarav da dojdi vo klubot vo koj odime i mi rece ne mi se idi ne pijam pojke a glupi mi e taka da sedam ako nepijamsite drugari mu bea samo toj ne,i go prasav nejkis da se vidime mi rece ke se vidime od utre, imam ajde razbiranje mozi vistina ne mu se izlegva na takvi mesta,ima slobodno vreme ne raboti nema nikakvi odvrski vo tekot na denot za da ne najdi vreme da se vidime spie po cel den i navecer igra igri so drugaritemi treba vase mislenje i sovet neznam sto da mislam a ne sakam da go izgubam deteto.❤️❤️❤️

13. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    17.744
    Освен ако немаш 12 години, прво тешко дека овој е дете. :D
    Второ, пошто е постар 7 години од тебе и очигледно џаболебари само по дома, побарај му совети за пишување есеј. Очобол е да те чита човек.

А за проблемот, не гледам каде е конкретно во случајов? Не му се пиело/идело во клуб. Видете се на друго место, друг пат. Само затоа што не прави ништо во животот, не значи дека е обврзан да излегува секаде и секогаш кај што ќе ти се присака.

На olly14, Lotus Girl, crimson и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Bella26

Bella26 Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2023
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    Ne e odvrzan da izleguva ama jas ocekvam kako sto naoga vreme za drugarite sekoja vecer da igraat igri mozi i za mene edna nedelno barem,inace toj ima 27 jas 20god

15. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    17.744
    @Bella26 Не можеш да го очекуваш од него тоа, ако не си му го кажала. Треба да разговарате и да се договорите, сакаме толку и толку пати да се гледаме неделно. Ако не може да се договорите, раскинувате и готово.

16. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    27.668
    Пази ти да не се изгубиш во некој темен сокак или уличка кај шо ќе те шета он, оти очигледно нема пари за друго место.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bella26

Bella26 Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2023
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    Зошто одма вака? то дека не работи не значи дека нема приходи

Планирав така да му речам ама се предомислив да не испаднам очајна пред него,ама од друга страна неможам да седам и да мислам што би било ако биди.

Последна измена од модератор: 13 февруари 2025
    На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    4.402
    Го викаш за излевање додека не ти досади да те одбива (ако те одбива), и готово. Како ќе натераш некого да испадне ако не сака?

19. Bella26

Bella26 Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2023
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    Во право си за ова❤️ веке го викнав два пати не одел на тие места да се надеваме дека ќе птифати на друго место.

20. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    4.402
    НЕ бре, чекај он да те викне сега.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.