Јас и дечко ми сме од различни градови и се гледаме само за викенд. Минатиот викенд не дојде во петок туку сабота, ме излажа дека многу работа имал (после самиот си призна дека лажел). Сега ми вели јас повеќе не останувам овде за викенд, му фалел неговиот град( ме извади од такт градот му фалел за 1 вечер што ќе остане.. Дали би прекинале со него за ова?
Можно е, да е за прекинување. Јас кога имав девојка од друг град, едвај чекав да отидам, новитет и така нешто, уживав. Постои и друга варијанта, може сака ти да одиш кај него?
Доаѓаше претходно , остануваше по 1 вечер немаше никаков проблем. Сега наеднаш почнаа изговорите.... Ќе доаѓал само на еден ден без спиење.
А зошто те излажал? Поради која причина? Не е добро ова вака што те излажал. Ова е сериозен проблем и лажење. Преиспитај си ја врската.
Нешто се случува невообичаено. Јас не би оставила така , види што се случува и зошто така наеднаш му недостига градот... Има нешто ама без разговор неможе да знаеш што
@jasjasjas3 кога ти кажува дека му недостига градот, сака всушност да ти каже дека му недостига некоја личност од градот. Дали е тоа фамилија, пријатели или пак некоја друга девојка, тоа е на тебе да го дознаеш. На крај, дури и да не се работи за девојка, значи дека приоритетите му се менуваат, и ако претходно ти си му била на прво место, сега веќе не е така.
Сметам дека треба да направите искрен разговор, и да му кажеш дека нешто осеќаш дека не е во ред. Па прашај го искрено дали можеби има и друга, или пак е сосема различна причина. Колку можеби и да те боли, дај му дознание дека вистината и искреноста ти е побитна од се. Сметам дека не е доволна причина за раскинување, секогаш може да има позадинска причина , така да не избрзувај.