@Bouncing Joy судбината сака да ве спои пак по 6 години Однеси и ја сметката пред врата, нема ни да знае дека ти си и ја оставил, ова ако не те мрзи.
Дали би прекинале врска (која речиси е пред свршувачка) кога ќе дознаете дека партнерот се коцка онлајн? Он не знае се уште дека знам за ова, дознав скоро, пред неколку дена, а трае цела година, може и повеќе, не знам. Видов на телефонот негов, и сфатив дека цело време се коцкал кога јас не сум во негова близина. Никогаш немаше да помислам дека човекот кој го сакам толку многу и со кого навистина имам врска и меѓусебен однос каков што отсекогаш сум замислувала ќе направи вакво нешто, а планира(в)ме иднина заедно, премногу е внимателен према мене, прави се за мене и низ многу мали гестови гледам колку се грижи за мене, меѓутоа преку ова не можам да поминам, душава ми се кине од гнев, болка, нервоза што го натерало на такво нешто Како да му кажам дека знам и да ја раскинам врскава? Која е најдобра солуција според вас?
Искрено и директно разговарај со него. И поскоро. Се надевам ќе се промени заради сѐ што имате. Коцката е меѓу најлошите пороци ти посакувам успех во решавање на проблемот. Во спротивно, биди силна и грижи се за својата иднина, без него.