Мислам дека членката доби доволно информации во врска живот со коцкар и како да постапи понатаму. И се надевам дека ќе се среди некако проблемот навистина. Бар јас знам дека чекам тој апдејт од неа да кажи како помина. @Oscar Lady јас вервам дека ја носиш точната одлука и дека имаш вистински грижи во врска со ситуацијата. Се најдобро. Друга тема за коцкање каде би можело да се оди подлабоко во дискусија е Коцкањето - сериозен порок доколку некој има желба за то.
Се надевам дека ќе го остави, иако воопшто не верувам во тоа. Она е заслепена од љубов и ќе му прости. За жал, оваа лекција ќе ја научи на потешкиот начин.
Јас да сум како девојкава ќе го оставам овај. Недоверба, потенцијален зависник, манипулатор се поголема веројатност и постои ептен голем ризик во иднина да имаат финансиски задолжувања. Да сумирам сето ПРОПАЛИЦА. Ако потклекниш на неговите убедувања сеа при прв разговор да знаеш дека ЛАЖЕ. Поздрав.
Девојче многу добро те разбирам, јас имав врска со дечко кој многу трошеше не знам, не е исто меѓутоа слично е со коцката, ама не го сфаќав сериозно тоа си викам ајде пари на никој не ни стигнуваат, дечкото немаше абер со пари не знаеше како изгледа, се додека почна да продава кола, работи од дома, беше идеален на почетокот, ама кога видов колку троши и зема кредити со тешко срце го оставив, ми викаа сите демек ај он добар сите имаме маани нема совршено ама верувај дека ми беше тешко на почетокот, сега веќе не ми е, мислам ќе ми беше многу потешко додека продолжев со ваква личност