Да, ама како би знаела дека и овојпат ќе останеш разочарана со сигурност? Затоа пробај. Секако дека ако е цело време ладен и незаинтересиран, ќе си се повлечеш.
Мене ова ( на што ми одговори демек кога ќе с видиме на кафе тоа може да се промени) ми боде очи. Јас на некој што уште одма вака ми се однесува, не му давам шанса понатаму.
Мене па не ми е јасно како преку допишување и еднаш видени знаете дали некој е за вас или не, треба време треба да се видиш со човекот неколку пати на кафе, а не одма ова било она било, затоа на крај сте сами
Кога ќе кажеш дека нешто не ти се допаѓа што се прави, а продолжува да се прави. Ете така. И да, ќе бидам сам.
Јас не реков да се трпи се по секоја цена, туку не можеш врз основа на неколку пораки да процениш некој дали е за тебе или не, живо и пораки, како црно и бело и за се нешто треба време
Да излезеш со него. Можеби и има право. Не мора да значи дека ако сега не ти се допаѓа, нема да ти се допаѓа понатака. Тој сигурно видел нешто убаво, штом инсистира да одите на кафе, иако си му кажала дека не ти се допаѓа. ,,Гив д мен ченс"
Излегував порано со еден тип ама онака само кафе пиење, не покажа интерес за нешто повеќе ладен беше, и оддеднаш престана да ме вика. Подоцна кога си фатив дечко почна да покажува интерес и ми велеше дека сега повеќе ме цени откако ме изгубил. Раскинав со дечкото ( ради др.причини) и после 1 месец пак почнав да излегувам со тој типот но не сме во врска сеуште и ми се чини како пак да го изгубил интересот. По соц. мрежи почна пак да ми пишува кратко и ме остава на сеен, а некогаш и со саати го нема да ми врати, што страшно ме нервира. Дали јас некаде грешам во однесувањето не знам. Како да се поставам спрема него?
Здраво на два ума сум. Дали би раскинале 4 годишна врска ако видите дека дечко ви 2-3 пати ја пребарува бившата со која што бил во врска пред 6 години? Вика дека со другари трачареле збореле и затоа ја отворил. А бил со нејзе мислам 2 години. Незнам што да правам ме јаде помислата да не има емоции за неа, да не ја сака сеуште. Ама после прекинот со неа бил во уште една врска и со многу други девојки. А баш се деси пред 1 недела и ја го отворив еден мој бивши нешо збореа другаркиве онака го искролав само а нит имам емоции нит нишо. Можно е да е само онака чист интерес или? Anyone?
Сама си даде одговор на твојата дилема: "А баш се деси пред 1 недела и ја го отворив еден мој бивши нешо збореа другаркиве онака го искролав само а нит имам емоции нит нишо."
Да ама кај мене се деси еднаш у 4 години, а кај него 2-3 пати само ја шо имам видено, а ако брише? Значи сакаш да кажеш чиста радозналост? Претешко ми падна ми се сруши светот.
Е сега како ти да можеш да го искролаш бившиот, а тој да не смее бившата многу двојни аршини работава нели? За дали сака друга што прашуваш, еве и бившата да е таа "саканата" ти покажал знаци ти да се сомневаш, те игнорира, не ти покажува заинтересираност и емоции?
Јас како машко би ти рекол да го,блокираш овој освен ако не сакаш да те излудува вака, ко детенце некое.
Што те тера да мислиш дека има сѐ уште емоции спрема неа? Сигурно не е само тоа што ја отворил на соц мрежи. Каква ви е врската, сакана си, почитувана? Тука ти лежи одговорот.