Да, ама како би знаела дека и овојпат ќе останеш разочарана со сигурност? Затоа пробај. Секако дека ако е цело време ладен и незаинтересиран, ќе си се повлечеш.
Мене ова ( на што ми одговори демек кога ќе с видиме на кафе тоа може да се промени) ми боде очи. Јас на некој што уште одма вака ми се однесува, не му давам шанса понатаму.
Мене па не ми е јасно како преку допишување и еднаш видени знаете дали некој е за вас или не, треба време треба да се видиш со човекот неколку пати на кафе, а не одма ова било она било, затоа на крај сте сами
Кога ќе кажеш дека нешто не ти се допаѓа што се прави, а продолжува да се прави. Ете така. И да, ќе бидам сам.
Јас не реков да се трпи се по секоја цена, туку не можеш врз основа на неколку пораки да процениш некој дали е за тебе или не, живо и пораки, како црно и бело и за се нешто треба време
Да излезеш со него. Можеби и има право. Не мора да значи дека ако сега не ти се допаѓа, нема да ти се допаѓа понатака. Тој сигурно видел нешто убаво, штом инсистира да одите на кафе, иако си му кажала дека не ти се допаѓа. ,,Гив д мен ченс"