Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. Stark

Stark Форумски идол

Ќе те помислев тинејџер. Инаку треба малку похрабро, а не вака..

Tam4yy and Anyshka like this.
  2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Па и ја иам 33 бе, нема шанси да сме генерација. Батали ја ваа, после месец дена не и гајле за тебе, а ни тебе за неа.

Ќе си најдеш нова, ќе и пишеш еднаш здраво , како си...утредента пак, па као како на работа , и третиот ден ќе ја викнеш на кафе. Ако не може демек, ќе си се повлечеш неколку дена, и после некој ден викни ја пак. Ако не може пак, тури и таквото.

И повторувај вака додека не упецаш нешо. Вака ко за у живо не си ми баш сигурен, али и да ти се бендиса некоја, истата тактика, еднаш ја викаш, ако не сака, ок ако не може , ја викаш пак после некој ден. Е ако и тогаш не може, чао пријатно.

Мислам, не е научна фантастика. какви допишувања, какви бакрачи ко у осмо дај да зееме да се покаме на Фејс.

3. Au revoir

Au revoir Активен член

Не сакам да спамам... Се плашам да не ме блокира и не пишувам, доволно ми е што ја имам на месинџер.. Комшика ми е врата до врата и понекогаш зборувам на разминување

4. Stark

Stark Форумски идол

Брат ако со среќен така добро ама ме се согласувам треба малку похрабрп, на неа ли ќе чекаш да те покани ? Па и да то речи не, барем нема да живееш во делузија.

5. Au revoir

Au revoir Активен член

Фала ти на подршката :) ми значи... Ја не пишувам на женски бидејќи не сум сигурен во себе а и плус сите ме одбивале ама оваа ми е комшика ми е опсесија неколку години од кога се доселив во зградата.. Од 2017 чекам да прозбориме и овој период од ноември до сега прозборевме... Како платонска љубов ми е... Да не пишам тука да не ме познае

6. Puellapulchra

Puellapulchra Популарен член

Ако те блокира, значи никад не ни била за тебе.

Треба да се најде некоја златна средина. Точно е дека никоја нејќе напорни, ама нејќеме ни апсолутно незаинтерсирани.

Tam4yy likes this.
  7. Au revoir

Au revoir Активен член

Да не спамам тука, ако некој има желба и сака некој да ми пише со совети и да ми каже како :)

8. Au revoir

Au revoir Активен член

Имаш право јас и кажав дека сакам да пијам чај и да си поразговарам со неа она рече некој ден и така остана месец

Stark likes this.
  9. Stefani95

Stefani95 Истакнат член

Дали се чуствувате помалце вреди ако некој ви каже дека не сака нешто со вас?

10. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

ја се класифицира како: Само глуп човек, можи да не ме сакат. xD

Polyincognito likes this.
  11. Јас таа

Јас таа Истакнат член

Биди благодарна ако си здрава и жива, не може секој да те сака. Гледаш дека животот овде не вреде ни 2 денара преку ноќ ни снемува цели генерации, не па да се замарам дали некој сакал или не сакал нешто со мене.

12. 21King

21King Активен член

Воопшто не. Има 8 билиони луѓе на светов, никој не е толку посебен за да го ставиш на педистал и да се нервираш оти те корпосал.

13. Малечка Малинка

Малечка Малинка Истакнат член

Никако, по никој основ.

Au revoir likes this.
  14. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Не, благодарна сум што е искрен. Какви лажови ги има кога ќе пројавиш интерес гледа да ти изглуми дека го интересираш да си искористи што си може и после исчезнува.

Panda00, hermosa, Melissa_39 and 2 others like this.
  15. нина122

нина122 Популарен член

Не, на крај краева подобро е така отколку да те матка со муабети од типот, не е до тебе, до мене е, ти си убава, паметна, јас не знам што сакам бла бла, класика машко.. Треба да цениш кога некој е искрен со тебе, можеби на почеток ќе ти биде тешко кога ќе ти рече, и криво ќе ти биде, на секого би му било, ама подобро е така него да си губиш време..

Panda00, hermosa, Melissa_39 and 2 others like this.
  16. Abel

Abel Популарен член

Секако дека не. Но, многу зависи од начинот на кој се кажува, не би се почувствувала безвредно, но повредено секако. Не бери гајле, ќе ти помине, ти работи и егото во такви ситуации, но воопшто не е страшно. Многу луѓе, многу шанси.

17. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Ме интересира дали би се виделе со дечко со кој што се допишувате со некој, од различна држава од соседството, се гледате преку камера често и се тоа ок, додека кога се договарате за гледање Ви вика дека разговарал со татко му и татко му барал слика од Вас да ве види и бидејќи преку камера се гледавме со дечково, не му праќав слики искрено и не сум тип што баш сака да се слика полесно ми е камера, сега дечково ми вика као нешто.. Зборев со татко ми, ми рече да не одам бидејки не праќаш слика, ок (ќе Ве замолам да ме поштедите од непотребни коментари) што мислите од постапката на дечково? Инаку, ќе дошол во текот на годината овде бидејќи татко му има роднини во мојот град вика па тогаш да се видам јас со тебе.... Коментар?

18. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Запознајте се на камера со тстко му и решен проблемот.

Tam4yy likes this.
  19. Alek90

Alek90 Истакнат член

Ако имап 15-16 години, не излегувај со него.
    Ако си постара, чекај да те праша да излезете кога ќе дојде.

20. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Ахаха, најсериозно до мене е нешто или? Ми рече дека, нормално е да има слика да покаже на татко му и ќе дојде одма вака без слика, стварно не било ок да се иде некаде, му реков ама ме знаеш се гледаме секој ден, башка подобро камера, слика може од било кој да ти прати некој...