Кога ме праша дали ќе излеземе му кажав " Не знам ќе видиме" , и почнав да го ругам оти не сакаше да излезе порано со мене па сега пак пројавува интерес. После во следните денови ми пишуваше тој прв а јас нему не, и поминаа 3 дена и пак ми пишува " ќе одиме ли на кафе некој ден" и јас му реков " арно ќе се договориме" , и вика " ај да се оправам малку алергијата ме фана " хахаххахјха Таков виран си беше порано, лани, а исто и сега.
По мое зависи од карактерот на машкото... Јас на мојата симпатија немам храброст да и пишувам многу пораки или таа кога пишува споро се плашам секој нареден пат да вратам и сега не сум и пишал еден месец
Почекај уше еден месец, и сто посто она прва ќе ти пише, на свадба ќе те викне, може и трудна ќе е...
Па и ја иам 33 бе, нема шанси да сме генерација. Батали ја ваа, после месец дена не и гајле за тебе, а ни тебе за неа. Ќе си најдеш нова, ќе и пишеш еднаш здраво , како си...утредента пак, па као како на работа , и третиот ден ќе ја викнеш на кафе. Ако не може демек, ќе си се повлечеш неколку дена, и после некој ден викни ја пак. Ако не може пак, тури и таквото. И повторувај вака додека не упецаш нешо. Вака ко за у живо не си ми баш сигурен, али и да ти се бендиса некоја, истата тактика, еднаш ја викаш, ако не сака, ок ако не може , ја викаш пак после некој ден. Е ако и тогаш не може, чао пријатно. Мислам, не е научна фантастика. какви допишувања, какви бакрачи ко у осмо дај да зееме да се покаме на Фејс.
Не сакам да спамам... Се плашам да не ме блокира и не пишувам, доволно ми е што ја имам на месинџер.. Комшика ми е врата до врата и понекогаш зборувам на разминување
Брат ако со среќен така добро ама ме се согласувам треба малку похрабрп, на неа ли ќе чекаш да те покани ? Па и да то речи не, барем нема да живееш во делузија.
Фала ти на подршката ми значи... Ја не пишувам на женски бидејќи не сум сигурен во себе а и плус сите ме одбивале ама оваа ми е комшика ми е опсесија неколку години од кога се доселив во зградата.. Од 2017 чекам да прозбориме и овој период од ноември до сега прозборевме... Како платонска љубов ми е... Да не пишам тука да не ме познае
Ако те блокира, значи никад не ни била за тебе. Треба да се најде некоја златна средина. Точно е дека никоја нејќе напорни, ама нејќеме ни апсолутно незаинтерсирани.
Имаш право јас и кажав дека сакам да пијам чај и да си поразговарам со неа она рече некој ден и така остана месец
Биди благодарна ако си здрава и жива, не може секој да те сака. Гледаш дека животот овде не вреде ни 2 денара преку ноќ ни снемува цели генерации, не па да се замарам дали некој сакал или не сакал нешто со мене.
Воопшто не. Има 8 билиони луѓе на светов, никој не е толку посебен за да го ставиш на педистал и да се нервираш оти те корпосал.