Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    2.976
    Не, благодарна сум што е искрен. Какви лажови ги има кога ќе пројавиш интерес гледа да ти изглуми дека го интересираш да си искористи што си може и после исчезнува.

На hermosa, Melissa_39, Curious cat и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.705
    Допаѓања:
    13.435
    Не, на крај краева подобро е така отколку да те матка со муабети од типот, не е до тебе, до мене е, ти си убава, паметна, јас не знам што сакам бла бла, класика машко.. Треба да цениш кога некој е искрен со тебе, можеби на почеток ќе ти биде тешко кога ќе ти рече, и криво ќе ти биде, на секого би му било, ама подобро е така него да си губиш време..

На hermosa, Melissa_39, Mrs. right и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.499
    Допаѓања:
    8.821
    Секако дека не. Но, многу зависи од начинот на кој се кажува, не би се почувствувала безвредно, но повредено секако. Не бери гајле, ќе ти помине, ти работи и егото во такви ситуации, но воопшто не е страшно. Многу луѓе, многу шанси.

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2019
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    361
    Ме интересира дали би се виделе со дечко со кој што се допишувате со некој, од различна држава од соседството, се гледате преку камера често и се тоа ок, додека кога се договарате за гледање Ви вика дека разговарал со татко му и татко му барал слика од Вас да ве види и бидејќи преку камера се гледавме со дечково, не му праќав слики искрено и не сум тип што баш сака да се слика полесно ми е камера, сега дечково ми вика као нешто.. Зборев со татко ми, ми рече да не одам бидејки не праќаш слика, ок (ќе Ве замолам да ме поштедите од непотребни коментари) што мислите од постапката на дечково? Инаку, ќе дошол во текот на годината овде бидејќи татко му има роднини во мојот град вика па тогаш да се видам јас со тебе.... Коментар?

5. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.375
    Допаѓања:
    40.697
    Запознајте се на камера со тстко му и решен проблемот.

На Tam4yy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Alek90

Alek90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2024
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    245
    Ако имап 15-16 години, не излегувај со него.
    Ако си постара, чекај да те праша да излезете кога ќе дојде.

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2019
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    361
    Ахаха, најсериозно до мене е нешто или? Ми рече дека, нормално е да има слика да покаже на татко му и ќе дојде одма вака без слика, стварно не било ок да се иде некаде, му реков ама ме знаеш се гледаме секој ден, башка подобро камера, слика може од било кој да ти прати некој...

8. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.772
    Допаѓања:
    40.562
    А социјални мрежи немате разменето?
    Иначе многу ми е чудно како типов бара дозвола од татко му да се видите.
    Исто и чудно ми е како се гледате на камера и ќе се гледате во живо а немате ни слика испратено.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TrueToMyself

TrueToMyself Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    479
    А, зашто таткому мора да те види ?
    Чудно.
    Ако му се свиѓаш на дечково што има таткому да те глеа...

На Anyshka и Adidas888 им се допаѓа ова.
  10. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.756
    Допаѓања:
    22.635
    По колку години имате?

11. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2019
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    361
    Па како што ми кажуваше он живее на посебен спрат од неговите и као онака уз муабет го прашал што мисли и се предомисли да дојде

12. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.499
    Допаѓања:
    8.821
    Немаш потреба од вакви компликации и сумљиви работи во животот. Кај што живееш нема мажи? Луѓе од крв и месо со кои можеш да си седнеш, да си правиш муабет, да искочите, да шетате, во живо да се запознавате со луѓе. Праќање слики, татковци, муабети на камера, непотребно е.

На Tam4yy, Hoping, Малечка Малинка и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2019
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    361
    Па да види кај која иде да ја запознае

14. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.499
    Допаѓања:
    8.821
    Ама дечкото тебе те знае, се гледате на камера. Плус нели нема да доаѓа во твојот град специјално за тебе, туку кај роднините. Најмалку е важно како човек изгледа кога се работи за врска и слично, така да, не знам, мене ми вришти затуцани луѓе левел милион.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2019
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    361
    Сега сакал да дојде поради мене, ама бидеќи не сум сакала слика да пратам за татко му да ме види (не сакам да ме рекламира и подобро што му немав испратено ) ми вика ќе дојдам во април мај таму кога ќе идеме кај роднините...

16. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.110
    Допаѓања:
    2.735
    Да пишувам со дечко што ги прашува неговите за доаѓање кај некоја девојка ми е големо црвено знаме, освен ако не е под 15 г ама најсериозно, ти треба да си доволно паметен да процениш со кој се допишуваш и многу е посигурно кај вакви запознавања камера, отколку слика како што рече една членка секој може да ти испрати било каква слика врие интернетов од лажни слики, вака бар девојката на камера се покажува друго е ја знаеш која е, ама не бе, татко ми што ќе каже, овој ако не ги слуша неговите јас еве...
    А, ок тогаш кога ќе дојдат кај роднините ќе се види со тебе и после пак кога ќе доаѓа кај нив ќе се гледа со тебе или во меѓувреме ќе те запознае со татко му?

Не знам, еве со еден дечко од Мк кој живееше во Швајцарија доаѓаше овде се гледавме, мајка ми знаеше пошто ми имаше донесено нешто и и кажав од каде ми е, само ми рече аа супер имаш дечко, ни слика ми побара ни ништо а искачав до 23 со него, мислам боже сачувај....
    + уште ова, имав другарка која имаше врска од 2ипол години, ниту нејзините ниту неговите знаеа за таа врска и ден денес.

Последна измена: 21 март 2025
    На Anyshka, Gosh, eliesaab и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.499
    Допаѓања:
    8.821
    Тогаш супер, кажи му, ќе се видиме ако сакаш кога ќе доаѓаш кај роднините. Не попуштај. Или нека ти прати он слика заедно со татко му за да го видат твоите, и од роднините нека прати исто така. Бог да чува. Не попуштај, батали го, ако е заинтересиран те знае на камера, све друго е ептен непотребно.

На Tam4yy и Малечка Малинка им се допаѓа ова.
  18. TrueToMyself

TrueToMyself Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2022
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    479
    Па да разбирам, ама мене ова не ми е океј.
    Не ми е нормално нештово ,незнам.
    Не ми се случило никогаш вакво нешто ,а и да ми се случи сигурно нема да излезам со тип шо сака таткому да ме види на слика и да чека негов одговор.
    И шо ќе коментира, аа сине убава е ако излези со неа или не бе нечини оваа грда е за тебе ти си татин син ќе ти одбереме каква ти доликува.
    Не, не ова ми е нешто ненормално.
    Никад не ми побарале моите слика од дечко со кој шо сум искачала освен ако не им покажам доброволно.

На Anyshka, Gosh, Mrs. right и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.976
    Допаѓања:
    9.374
    @Anonimnna5 дали јас би се запознала да сум на твое место? Не. Дали би те советувала тебе да се запознаеш? Исто така не. Типов изобилува со црвени знаменца, дури и тешко ми е да ги набројам од причина што се премногу детски, незрели, неодредени.

Но еве да кажеме, по некој основ се одлучуваш да се запознаеш со него. Тоа стриктно мора да е на јавно место; кафич, ресторан итн. и твоите мораат да знаат. Без разлика дали се љутат или не, ќе кажеш јас сум на тоа и тоа место, со тој и тој. Чисто ради твоја безбедност. Со лесно, што и да одлучиш со ситуацијава.

На Tam4yy, Mrs. right, Abel и 2 други им се допаѓа ова.
  20. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.544
    Допаѓања:
    14.664
    Па нека излезе татко му со тебе да те види, таман можеш и овие од „Пантер“ да ги викнеш. Што ќе те гледа на слика татко му, побогу?

пс. сега не се зафркавам, дај го блокот.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.