Ете баш затоа што можел сто скриншоти да напраи, за да ја покаже било кому, барање слика е аларм. Појма немам за што му треба слика, освен ако од скриншот резолуцијата не е доволна за што?
Не ја знаеме цела ситуација, не знам ни дали може скриншот да направи на конкретната апликација, само е екстремно чудно. Не знам за што му треба, за да ја покаже на татко му, не му е. Дури и да му е за тоа, пак е пречудно и крипи. Едит: под претпоставка дека немам социјални мрежи па да има каде моја слика да види, јас би се сомневала во дипфејк, ако некој на мене ми бара слика.
Абе шо има на татко му да ја покажува жити се, шо им е.. Баш е крипи. А чудно е и тоа шо ниедна слика не размениле, а долго време комуницираат на видео, не за татко му да ја види секако, и ова со делот дека самиот татко побарал е уште почудно. Скроз на место го кажа ти тоа, ако толку сака инфо, ете име, презиме, вајда споделиле имиња, и од каде се и што се.. Сѐ е толку чудно тука. Па поштено си побарал чоекот нормална слика, а можеби сака некоја кај шо е тип топ средена, за да ја види потенцијалниот свекор Ајде бе, нешто не е у ред тука, и не делува на нормално.
Сум имал секс со 50 и нешто годишна. Пробај да видиш што е мерак. За врска, незнам што да ти речам. Ама ако е онака стегната 55 годишна. Фантазија.
А таква ли слика побарал, као за на пасош? Не, нешто овде е чудно. Да се разбереме, у мое време (еее бабе да ти кажам) со разни дечковци дејтови сме имале а ни мобилни имавме нит бутур, па живи сме. Ама...слика барање ми е мнооогу чудно. Одма ми праи трип за трговија со луѓе, крадење идентитет...А море за магии да не и бара? Се намножи мрднат свет, тоа е.
Па да.. Ај сеа сите нека знаат дека идеш на дејт.. Маживе бетер поисплашени да ти биле Сфаќам оти лоши времиња се, ама овде за нешто друго се работи. Не знам, ко прво логично е сама да требало да прати, исто и он нејзе, ама еве вика не била по сликањето толку, а сепак се гледале редовно, за он да се убаци со: ми треба твоја слика, тато сака да те види.. Може, ништо чудно не е веќе.
Zdravo clenki, na moja drugarka i treba sovet: so liceto koe sto se gleda ne se vo vrska no se gledaat celi 5 godini posledno vidyvanje im bese sinokja kade sto imaat i intima, e sega toj denes se pojavi so negov drugar i dve devojcina vo centsrot na gradot, sto mislite sto bi mozelo da znaci toa ? Fala odnapred
Премногу е долг периодот на гледање.Мислам 5 години се во прашање.И прашањето е зошто по 5 години не се во врска?Најверојатно не ја сфаќа за сериозно,туку како секс варијанта.Мене на тоа ми личи
Poenatat e vo toa sto se razl veri, mozebi ima i nekoja iskra megu niv no ne moze da se oficijalizira
Па што ако се различна вера.Ако има љубов не би требало верата да биде пречка за врска.А кој не сака и зошто да ја официјализира врската?
Дека со едната од две е во врскаме интересира какви чувства има другарка ти спрема него. Ако имале односи тогаш тешко дека ќе останат другари
Може девојчето му е девојка, може сака да му стане девојка,а може и си бара уште некоја за гледање. После 5 години другарка ти треба да знае дека штом до сега не прераснало во врска нема ни да прерасне. Ако сака повеќе од гледање ќе треба да си расчисти со дечково и да си бара друг.
Здраво на сите. Пред извесно време почнав да се гледам со едно машко. Дечкото е ок, убаво се однесува со мене, сериозни намери има и се ок ама мене нешто ме мачи. Имено минатата година излегов од многу лош брак, со неверства, психофизичко малтретирање и сл...и после тоа ми се чини дека нема да можам да атекнам доверба во никого, особено зошто и бившиот маж се однесуваше многу добро со мене ми симнуваше ѕвезди првото време. Сега дечкото што и да каже мислам дека ме лаже, кога не сме заедно си мислам што ако е со друга, ако направи некој брз потег се си мислам дека ќе ме удри и сл..цело време имам некоја анксиозност што ако и тој почни да ме вара или тепа, си правам филмови... не знам како да си помогнам, дали да одам на психолог, психијатар или што би ме посоветувале зошто вака веќе не можам да издржам...
Најпаметно би ти било да разговараш со стручно лице, најмногу ти на себе си ќе си помогниш. Со среќа!
Има неколку работи кои би било да ги разработиш низ психотерапија: Првин, траумите од минатата врска зошто "трзањето" на негово нагло движење е типичен посттрауматски одговор. Потоа, како ги бираш партнерите, дали можеби има некои red flags кои од почетокот не ги гледаш, довербата во другите и самодовербата. Јас би рекла дека првин треба работа на себе, па после влегување во врска По таков брак, корисно е и сама со себе да си малку. Ама кога веќе си во врска дефинитивно не брзај со сериозните намери, и побарај си психотерапевт