Јас само да ви кажам дека познаник ја покани женска му да живее со него со зборовите "Сакаш да ми переш и пеглаш?" И типкава само праша кога да се спакува. Ми умреа неколку мозочни клетки додека го слушав ова.
Типов не може две јајца да спржи не заебавај, паразитко тежок Му кажав на маж ми, вака да ме поканеше ќе го истепав
Јас имам прочитано дека латинките биле домаќинки, ако нешто не ти удоволува на мајка е да се пожалиш..
Хахахаха не ми се верува дека ова може да е озбилен муабет. Сигурно е заебанција, нели? Што и понудил типот за возврат?
И нема кај нив трте мрте, види ја Шакира, со рецки на тегла со џем го фатила дека ја вара. За Македонец Македонка најубо и обратно, ама никакви сме, читај по социјални мрежи за жени што се пишува. Од сите малцинства други треба да учат, за жал. И затоа ќе нѐ снема а и заслужуваме искрено. Машко женските односи ни се повраќаница во мало. За наши жени по фејсбук најпогани коментари. Јас сум многу згрозена и разочарана. Голема штета, сѐ ни земаа и име и бутур, едни гени останаа ама и тие ќе се измешаат и претопат оти на маминото македонско синче ништо не му чини