Ова сега намерно го правиш. Не си прочитала дека машките не им плаќале пијачки не купувале поклони не частеле летовање и сл ете зошто ако има ќе плати, купи, части... А не е дека нема напишано некоја за тоа што го наведов, дај поразгледај или тоа што не ти одговара не го читаш. Инаку го следам форумов од доста време денес решив да коментирам
Незнам од кој град си ама во Скопје врие. Ако сакаш ќе ти пратам контакт од бившата. Ја лажев 3 месеца дека сум невработен и 1 ден ми се испушти нешто и толку беше, јако навреди дерење во сред кафич зошто не сум и кажал порано дека сум работел зошто сум и го трошел времето... Така да има другар има колку сакаш.
Која е логиката дека сум ја лажел за нешто што е добро да ме остави, зошто не си отидеше уште на првата средба кога и кажав дека сум невработен и дека немам намера да работам... И да ја натерам она да плати сметка. Можеше уште тогаш ама не. И сега ми викаш вака така. Епа ете што ми се случи. Ххахаха Да бев жена и да ме поканат на кафе и дечкото да нема пари да плати кафето па не го гледам повеќе.
Друже, најискрено да ти кажам, си нашол ретка девојка шо не гледа на материјалното, али ти лажеш сушиш, и си ја изгубил. После немојте да се жалите дека девојките ви се криви, кога не гледате кај ви се грешките.
Досега ниту имам видено ниту сум слушнал од некој дека има во скопје материјалитки, а и да е немам ништо против, секој си има фаворит на нешто што го привлекува. Дали ќе биде емотивни материјално или од друга причина нема никаква разлика. Еве да кажеме која е разликата меѓу: 1. Човек што те привлекува емотивно и е згоден убав... И од еднаш се менува, не те почитува, се дебелее... 2. Човек што има пари па од еднаш банкротира. Истото е само која како го разбира. А би претпочитал да е материјалистка зошто конкуренцијата е помала.
Е за ова и јас прв пат слушам. Јас не верувам дека во денешно време постои и маж што на жена/девојка и' забранува да работи, а не па обратно. Затоа ми е чудно некоја кога ќе пише дека мажот не и' дозволувал да работи. Не знам каде ги наоѓаат таквите мажи. @Stark епа ќе мораш во Скопје да дојдеш, таму имало такви.
Мажи: лажат Мажи кога се фатени во лага: Значи како можи да лажите (во случајов дека не работите), да бидите фатени во та лага и место да си речите: "кој идиот сум лажам и сам си напрајв ова", вие да стигните до заклучок дека не е до вас, туку дека е до природата на лагата (во случајов: чим раскина ко дознала дека си вработен, значи мора да сака само невработени). Да, дефинитивно не е дека ја изневеривте таа рана доверба која почнува да се гради во рана врска. До работата е. Јас не разликвам стари, реинкарнирани акаунти. Така да ова го пишам за сите збунети шо идат во темата и ко ќе добијат совет да се свртат кон себе и да видат шо прат - станват дефанзивни; и за сите најс гајс шо "жими се подобро нема да најди од мене", а уствари е манипулативно ѓубре.