Од геј личност од спротивен пол од мојот може комплименти, од геј личност ист пол како мојот не може (имам лошо искуство, не се ни зезам) Ама не може никогаш од стрејт личност од спротивен пол да е океј. Не е. Крипи е.
До сеа сите од машка популација што ми дале комплимент, на кој не сум "вриштела" и сум рекла најнормално фала, одма било со намера. И одма тука почнува да ти се пушта па неможеш да се откачиш, зашо си била културна да речеш фала. Никој не дал комлимент и да си замине само. Без никаква намера било комплимент од дете, искрен и чист.
Како бе не даваат такви комплименти без мотив на некоја од 115 кила, да и кажат како се жељесува, салосува, како се тресе....
Па што не правиш нас тука глупи... И таа е жена, можеш да и дадеш комплимент за насмевката, да и го разубавиш денот.
Зашто бе глуп? Нели ширење добра енергија, позитивни вибрации. Знаеш колку ќе ми го напраиш убав денот ако ми дадеш комплимент одсабајле, а јас нечешлана. Е не можам више, @Dentina превземи молим те, да не му ги собирате забите од по тротоар затоа што нејќе комплимент да ми даде
Епа оти на некоја што не ти е привлечна сексуално не даваш комплименти? Убава коса е убава коса, на пример.
Им давам кој рече дека не давам и на тие што што не ми се привлечни им давам комплименти, јас тоа го кажувам, само другите го извртеа муабетот!