Па што не правиш нас тука глупи... И таа е жена, можеш да и дадеш комплимент за насмевката, да и го разубавиш денот.
Зашто бе глуп? Нели ширење добра енергија, позитивни вибрации. Знаеш колку ќе ми го напраиш убав денот ако ми дадеш комплимент одсабајле, а јас нечешлана. Е не можам више, @Dentina превземи молим те, да не му ги собирате забите од по тротоар затоа што нејќе комплимент да ми даде
Епа оти на некоја што не ти е привлечна сексуално не даваш комплименти? Убава коса е убава коса, на пример.
Им давам кој рече дека не давам и на тие што што не ми се привлечни им давам комплименти, јас тоа го кажувам, само другите го извртеа муабетот!
Во гуд 'ол ' Оландија мажите по улица не не зјапаат, не шцкаат, и не даваат комплименти.. Јас кутро балканче дојдено, се чудев првата година. Си мислев "воц ронг уит ми", просто кондиционирана бев од балканскиот 'мажјак'. Срце јуначко не издржа, и кога се спријателив со неколку поданици на кралот, срам не срам, си прашав... Шокот нивен " па нормално дека не дофрламе на улица и не се буљиме во некоја, не е пристојно тоа" Јас прво Пикачу бев, со една русинка ги оговаравме дека сите мора да се геј, чим као нас не не 'примеќаваат', пф урлам сега која глупача сум била занесена..
Епа тоа е ако масовно сите машки престанат да пишуваат и да се пуштаат на се што е женско, Девојките ќе се спуштат на земја и ќе биде многу подобро за сите.
По можност да му биде шугар мами и да може да напушти работа и да се здебели оти вработени не сме ги сакале