Во гуд 'ол ' Оландија мажите по улица не не зјапаат, не шцкаат, и не даваат комплименти.. Јас кутро балканче дојдено, се чудев првата година. Си мислев "воц ронг уит ми", просто кондиционирана бев од балканскиот 'мажјак'. Срце јуначко не издржа, и кога се спријателив со неколку поданици на кралот, срам не срам, си прашав... Шокот нивен " па нормално дека не дофрламе на улица и не се буљиме во некоја, не е пристојно тоа" Јас прво Пикачу бев, со една русинка ги оговаравме дека сите мора да се геј, чим као нас не не 'примеќаваат', пф урлам сега која глупача сум била занесена..
Епа тоа е ако масовно сите машки престанат да пишуваат и да се пуштаат на се што е женско, Девојките ќе се спуштат на земја и ќе биде многу подобро за сите.
По можност да му биде шугар мами и да може да напушти работа и да се здебели оти вработени не сме ги сакале
Видиш Косе што убаво запримети дека те спуштиле на земја, сега каква домаќинка, кралица си, каде ќе беше да ти шицкаа по улица... едно фала да им кажеш што те ставиле кај што ти е место
Не ми е мотивот да легнам нешто, нели смеам некоја да им кажам дека е убава и средена без никакви задни намери, или само ако имам некакви задни намери тогаш смеам да коментирам?
Тие стегнатите знаат дека се стегнати, направи добро дело, давај комплименти на нестегнати со убави фризури
Еми тоа е, имаме срце јуначко, не за џабе сме дремеле по нивите со мотиката в раце на најголемите жештини.
Некои да ќе помислат, ама јас на овие што им давам комплименти знаат дека немам никакви задни намери!