Колку и да се заебавате со типов, факт е дека комплимент, макар и второ одделенска фора од привлечен маж скоро секогаш е пожелна и добро прифатена. Дечко, извини, ништо лично. Не е до девојките, до тебе е.
Што кога никогаш љубовта не ми е возвратена,едноставно не ми оди и не мислам дека веќе ќе најдам некој.
Во склоп на муабетот. Чак и да ми каже ,,татко ти да не е терорист зашто си ти бомба", простено ќе му биде. Не сме ние жените вообразени и бичс, мужот не се погодил.
Може ќе изненади Коцето со некоја слика без маица на форумов, па ќе читаме после плот-твистови во "Со колку членови се знаете од форумот."
Госпожа Арабела, зошто вака "ломиш момачке снове"? Муабетот со "меченце" и "свиња дебела"..е друга категорија, но факт е дека сите гледаме КОЈ го вели нештото.. Комплимент од фризерот е едно, од татко на другарка друго, од професор трето, од тренерот по тенис шесто..( случајни се ликовите).. Плус па и згоден ако е..
Секогаш кога излегувам со некое машко сите мислат само на друго… никој досега не ми понудил озбилна врска… имав само една и таа врска ми беше кога имав 16 години. Сега имам 24 и од тогаш ништо…