Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    2.109
    Допаѓања:
    12.516
    не ни треба маж баталете тоа

На tessie и Adidas888 им се допаѓа ова.
  2. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    5.257
    Допаѓања:
    17.937
    Вака најискрено да ти кажам, од сама нема поарно. Колку врски има, па никогаш не знаеш која поосамено се чувствува. Дали таа во врска или ти. Ама да, машко (скоро никогаш) нема капацитет да даде емоции во онаа мера што ти мислиш дека може. И секоја што помислила обратно, се излажала. Себичноста и машкоста одат рака под рака.

На Gosh, tessie и Adidas888 им се допаѓа ова.
  3. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.702
    Допаѓања:
    4.762
    Да не стана на лева нога..:rofl:

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Koce32

Koce32 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2025
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    27
    • Не испраќајте повеќе мислења едно по друго
    Избриши го, блокирај го и пријави го во полиција за нешто таму.

Ова е многу лоша политика, зошто мислиш дека машките треба во раце да те носат без разлика.
    Си помислила ли некогаш дали заслужуваш некој да те сака и почитува. Штом некој лошо ти се испонашал не значи дека е дебил.
    Има една изрека :
    Денес треба да се бориш 3 пати повеќе за жена што е 10 пати по лоша од баба или мајка.

Многу ми е смешно кога од девојка ќе прочиташ немала надеж, па отвори си го инстаграмот имаш на секој саат по 100 пораки, додека го пишуваш текстов веќе 20 души ти имаат пишано, и покрај се пак немала надеж, ако ниту еден од тие не ти чини кај што помеѓу нив има и инженери, пилоти, менаџери... Ти се жалиш. Хахахах

Последна измена од модератор: 24 април 2025
  5. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    7.395
    Допаѓања:
    41.477
    Абе Коце, од тие 20 души 19 сакаат само да и го стегнат. И нормално дека на 20тиот нема ни да му врати, кутриот ќе отиде колатерална штета на сметка на менаџерчето што менаџира со уште 20 девојки а тој може ќе ја жени ама јебига.

А добар си со реченицава? Зарем не сите заслужуваме да не сакаат и почитуваат? И најгомно од човек да си, треба да си најдеш исто такво гомно што ќе те сака и почитува, во овој случај затоа што сте исти гомна :inlove:

На tessie, TrueToMyself, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    5.257
    Допаѓања:
    17.937
    Ах Коце, ти уште долги години ќе си сингл.

На christinnn, Amellie13, smooch и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Koce32

Koce32 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2025
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    27
    Хаха, не сум сингл веќе, се гледам со девојка од солун која моментално е до мене и готви некој грчки специјалитет. И е полугола хахаха

На mickey18 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    7.395
    Допаѓања:
    41.477
    Пази алармот да не ти ѕвони, да се разбудиш наеднаш..

На ALISA0000, Armada, Luna91 и 21 други им се допаѓа ова.
  9. senjorita-v

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    2.109
    Допаѓања:
    12.516
    хахха и јас сакам вака само кај да најдам некој што ке ми готви полугол

На tessie и Milobebence им се допаѓа ова.
  10. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    7.395
    Допаѓања:
    41.477
    Можеш кај Коце да се пробаш :rofl::rofl::rofl:

Извини , морав :lol:

На smooch, emiliana, tessie и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.818
    Допаѓања:
    24.470

Коце добар филм возиш, ама веќе сме сите повозрасни овде. :(

На Panda00, christinnn, LiquidLuna и 4 други им се допаѓа ова.
  12. senjorita-v

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    2.109
    Допаѓања:
    12.516
    хааххах не си нормална

На Milobebence му/ѝ се допаѓа ова.
  13. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.170
    Допаѓања:
    186.008
    Ве молам намалете со оф топик муабети. Скроз се губи поентата, ете има и нова членка со нов проблем - не мора пак да се прај осврт на муабети од претходни страни во чат форма. Во најмала рака се губат мислења на кои вистина треба да се посвети внимание.

На Panda00, tessie, Milobebence и 2 други им се допаѓа ова.
  14. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    7.395
    Допаѓања:
    41.477
    @Herraa @Crnookata

Да се вратиме на муабетот.
    26 и 24 години сте бе женски. Што ви е? Како така очај уште на овие години? Земете таму превртете кафичите, дискотеките, патувајте со другарки, со роднини, запознајте го светот.
    Живејте прво. Клише муабет Што е ваше, ќе си дојде :inlove: Нема да имате потреба да го бркате, и подобро е сингл да бидете отколку со погрешниот да се зацапате па тек тогаш да дојдете во темава со ненормални проблеми.

Е да ви споделам искуство од 40годишната ми тетка. По секоја цена пустата желна за љубов зема еден ненормален. Сфати дека е ненормален, го остави и рече ЈАС СИНГЛ ЌЕ УМРАМ, ДРУГ НЕ ЗИМАМ. Oh well, на 39 години женава се омажи и Е НАЈСРЕЌНА НА ЦЕЛ СВЕТ.

На Малечка Малинка, Crnookata, Cutiepie123 и 13 други им се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.810
    Искрено ако ти е тешко без да му пишеш, бриши го. Ако така ти е полесно да не одговориш и помалку ќе мислиш, што ти е гајле. Неговото игнорирање е повеќе срамота. Сите околу мене као се трескаат од земја некој дека ги избришал. Брат во живо ако едно здраво веќе не кажуваш , еден роденден или празник не честиташ, за тебе во таа листа на пријатели нема место. Не си ти рехабилитационен центар за нечија неурамнотеженост, прај како ти е полесно. Инаку, сечија стратегија и мислење поштувам, ама никогаш не сум се покајала што никогаш во чет не сум дозволила да пишам 2 пати едно по друго иако изигнорирана. Ако последната порака е твоја, тоа е тоа. Не велам дека секогаш машко треба првпат да пише, ама сите знаеме како здраво машко се однесува кога е заинтересирано.

Тоа е само одраз на твоето лично мислење за себе си. Што зрачиш то провлачиш. Дали кон самата себе си се однесуваш како некој којшто заслужува најубава врска и љубов и сѐ?
    Не постои маана или табиет што за сите ќе те направи некоја што не може да биде сакана. Отфрли ја таа наизуст научена девиза за самата себе си, затоа што не е вистинита. Не е само вештина да си сакан и допадлив, туку и да сакаш е вештина. Не може да е само и само до твој недостаток работата.

Мене па ми е женствено и одбивно машко толку да се голездри и покажува. Ама за секоја роба муштерија има, тоа е убавината на светов.

Who's gonna tell her...
    За брак, младешка заљубеност е многу ризичен темел ако не е поткрепен со нешто друго. Со овој памет, прво ќе изберев некој што го сака Господ што се вели, ама вистински. Оти тој што недволично го сака Бог, ќе си ја сака и чува и фамилијата. Ова мене ми е битно дека сум верник.

Сега ако си атеист или не ти е важно, ова сакање Господ, замени го со карактерни особини, начин на однесување во различни ситуации, навики и слично.

Ах бе злато не ни почнало твоето...

Сакаш ли да ти кажам што е поголем страв?
    Во едно село ова пред 5 години.
    Затуцано бајаги.
    Заљубен момакот ќе се фрла ако не му ја дадат. Кратко после тоа, почнува со пиење, насилен, по жени одење ова она. Развод не доаѓа во предвид. А сака да си ја донесе и новава мома дома харем да си прајт. Оти фино ја измачил и изнатепал нормално првава , милиот на мајка мора да најде ново моме за пулење.:inlove:

Женава нормално сака развод и да си оди со детево. Мажов ѝ вика добро, ама нема да те убијам, но саката ќе бидеш. И ѝ пука во екстремитети. Едвај го измолила да ѝ остави барем една рака бебето да може да си го гледа. Ега љубовта таква, кусо нека е. Човек да е, а ако е, нема да ти оди со дебилни предлози иако знае дека не си за тоа.

И мене ова ми го викале и тогаш не верував, ама верувајте вака е. Или ко шо викаше баба ми покојна ,,Ако ти не улепша дан, не мора ни да га буде."

Глејте ги нашиве мажи стандарди критериуми ѓомити лордој мајку му, малку и ние гордост и self love.

На Cutiepie123, Amellie13, _Vera_ и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.096
    Допаѓања:
    113.335
    А ти покрај неа пишуеш на феми а ццц Коце бре Коце.

На Cutiepie123, Gosh, LiquidLuna и 2 други им се допаѓа ова.
  17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.810
    Коце месечар. Кој има бројче нека го буди, по грешка некој одмор на Бали ќе резервира по интернетов после куку мене.

Дај банирајте тролоиве, а матичниот форум нека си ја собере вересијата.

Последна измена: 24 април 2025
    На Cutiepie123, smooch, emiliana и 10 други им се допаѓа ова.
  18. senjorita-v

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    2.109
    Допаѓања:
    12.516
    Мене еден ме запроси на нова година ама пошо знам што карактер е си реков батали ако прифатам ке си го зезнам животот па поарно сама ке останам отколку со него и нормално одбив.Ама откако одбив уште толку ми се качи на глава

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.702
    Допаѓања:
    4.762
    Ајдееее, нова теленовелА

На ALISA0000 и Cutiepie123 им се допаѓа ова.
  20. senjorita-v

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    2.109
    Допаѓања:
    12.516
    не е нова теленовела само сакам да кажам подобро сама отколку со било кој

или според тебе требаше да прифатам па ке си ги кажував проблемите тука? вака не прифатив и немам проблеми никогаш не ми било подобро

Последна измена од модератор: 24 април 2025
    На Curious cat, eliesaab, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.