Ајдееее не туку очајувајте, само полека и без брзање да не зацапате некое копито, па да ви докажи дека поубо е да сте сами.
8 години откако никогаш веќе не ми тргна во љубовта… Времето лета, а никаде нема надеж. Како да не бидеш разочаран кога најголемиот страв ти е реалност?
Пиши му ти, бар ќе знаеш на што си. Ако сакаш нешто, нема само од небо да ти падне. Некогаш треба и да ризикуваш. Батали тоа дека си женско и треба да чекаш тој да пише. Ако ти се допаѓа, преземи нешто.
Вака најискрено да ти кажам, од сама нема поарно. Колку врски има, па никогаш не знаеш која поосамено се чувствува. Дали таа во врска или ти. Ама да, машко (скоро никогаш) нема капацитет да даде емоции во онаа мера што ти мислиш дека може. И секоја што помислила обратно, се излажала. Себичноста и машкоста одат рака под рака.
Избриши го, блокирај го и пријави го во полиција за нешто таму. Ова е многу лоша политика, зошто мислиш дека машките треба во раце да те носат без разлика. Си помислила ли некогаш дали заслужуваш некој да те сака и почитува. Штом некој лошо ти се испонашал не значи дека е дебил. Има една изрека : Денес треба да се бориш 3 пати повеќе за жена што е 10 пати по лоша од баба или мајка. Многу ми е смешно кога од девојка ќе прочиташ немала надеж, па отвори си го инстаграмот имаш на секој саат по 100 пораки, додека го пишуваш текстов веќе 20 души ти имаат пишано, и покрај се пак немала надеж, ако ниту еден од тие не ти чини кај што помеѓу нив има и инженери, пилоти, менаџери... Ти се жалиш. Хахахах
Абе Коце, од тие 20 души 19 сакаат само да и го стегнат. И нормално дека на 20тиот нема ни да му врати, кутриот ќе отиде колатерална штета на сметка на менаџерчето што менаџира со уште 20 девојки а тој може ќе ја жени ама јебига. А добар си со реченицава? Зарем не сите заслужуваме да не сакаат и почитуваат? И најгомно од човек да си, треба да си најдеш исто такво гомно што ќе те сака и почитува, во овој случај затоа што сте исти гомна
Хаха, не сум сингл веќе, се гледам со девојка од солун која моментално е до мене и готви некој грчки специјалитет. И е полугола хахаха
Ве молам намалете со оф топик муабети. Скроз се губи поентата, ете има и нова членка со нов проблем - не мора пак да се прај осврт на муабети од претходни страни во чат форма. Во најмала рака се губат мислења на кои вистина треба да се посвети внимание.