Значи еднаш сте излегле и ти си мислиш дека он не е заинтересиран шо не ти пишал наредниот ден одма... А што ако он се прашува истото за тебе дали он тебе ти се допаднал и зашо не му пишуваш. Некогаш премногу брзо донесуваме заклучоци, а можеби нема благе везе. И шо е тоа одма да го избришеш зашто? Со ваков став во животот не се фаќа дечко. Можеш да испиташ терен пред да донесеш заклучок, и можеш ти прва да му пишеш и да дознаеш и ќе ти се разјасни. А не тука да умираш и да паѓаш во очај.
Денеска се комплицира повеќе од што е потребно. Се треба да биде со нагаѓање, натегање, мислење и премислување, топло - ладно, глумење лудила и останати телевиза презенти Па после чуди се на што и како си. Се знае како треба. Ќе и кажиш на крај на состанокот да се чува и да стигне дома сигурно. Ако не ти пиши кога ќе стигне, ти ќе и пишиш да ја прашаш дали стигнала и ќе го продолжите/разврзете муабетот. Толку лесно се продолжува муабет кежуал и ненападно од двете страни што воопшто ова не треба да биде прашање. Како страв да постои да пишиш некому. Ако нејќете да продолжите да сте у контакт, или нешто повеќе, пак ќе си кажете дека нема ништо од тоа, и фала, чао, пријатно. Просто е.
Женски едно прашање пожелно би било искрени одговори… Дали рандом мажи на инста ви бараат да им пратите фотки? (Знајте на какви мислам)
Не се обвинувај, не мора да значи дека ти си крива, ми пристигнуваат и мене секојдневно куп пораки од секаков тип, од различни и рандом типови што воопшто не ги знам и познавам ниту пак сум ги видела, но конкретно да ми бараат фотки досега ми се нема случено
Не знам дали темата е соодветна.. ми треба мислење, штo би избрале, врска во која го сакате партнерот ама сексот не ви го прави баш меракот или врска во која нема љубов ама сексот е феноменален
Дефинитивно трета опција, овие две не ти одговараат, нема потреба да губиш време бараш друга личност која ќе биде компатибилна