Мене овој ми делува на некој кој само сакал да најде некоја за да има семејство, како после извесен период одма нашол друга и одма дете? Подобро што си се спасила од овој, не ми делува на баш ок, сосема во ред од твоја страна што си му кажала дека не сакаш сега за сега и тој одма друга нашол, сурово малце ама да си му била битна и да бил сериозен како што не е, не би нашол одма друга, одма ли се откажува од некој кој ти значи, јас не знам што е ова веќе, можел да ти даде време, а не одма кај упали, ќе најдеш подобар од овој.
Годините немаат врска, демек некое правило се и 20 и 30 да си голема раб иста сум и јас, ама со некој што не ми се свиѓа не би можела да бидам ама знам такви кои им се свиѓа однесувањето, па некако го прифаќаат и човекот така, сите сме различни карактери, ти ако можеш, биди
Очигледно, типот бил со типкава во периодот кога сте биле вие во комуникација, во спротивно не еможно одма да се запозае, да влезе во врска, да ја забремени, детето да се роди, мислам секое од овие дејствија повлекува време, посебно раѓањето. Веројатно не бил коректен и во бракот, оттаму ќе се разведува или пак мафта, а ќе си остане во брак. Се на се, не ти е потребен.
Излегувате со некој, се океј, ви пишува секој ден (после дејтот), очигледно задоволен, заинтересиран за следен, здрава комуникација. Но одма по ден два лајкувани фотки кај други женски. Дали ви се десило и како понатаму? Мислам јас сум човек што приметува се па не можи да ужива како цел нормален свет. Чаре?
Во која смисла не ти е по мерак? Дали не ти е по мерак во смисла те омаловажува, игнорира, љубоморен е итн? Или не ти е по мерак зашто е висок 168цм (или нешто слично)? Од кај знаеш дека лајкувал? И дали не лајкувал кај братудетки или другарки од детство?
Абе ај вака да појаснам пр.гледаш некој дечко не е ништо посебно значи знаеш дека не е нешто дури може и некоја мана да има ама нешо те влечи кај него пак знаеш дека не е совршен ама некако со полно срце си кај него . Второ гледаш дечкото ок е симпатичен не е грд ама немаш некое чувство за него нешто не те влечи не ти мерак едноставно . Не знам и јас Кај вториот и да нема некој мани ти се трудиш да му најдеш мана,кај првиот и да има мана тебе не ти смета дури не ги приметуваш.
Кога кај првиот немаш среќа или општо за ваков тип на дечки ,тогаш ти останува вториот да се потрудиш да го засакаш. Знам многу колку се омажиле вака од што немат среќа .
Мене некоја тазе започнат разговор и ете да пиеме кафе да почне да ми зборува за вакви контролирачки работи одма ред флег ми е. Затоа што чекај не знам ни дали воопшто ти се допаѓам па да почнам да ја замислувам нашата свадба. Сериозно, олабај, покомуницирајте, и со тек на време ако му се допаѓаш ќе се дистанцира тој од сите "потенцијални" што се допишува, ако не е некој швалер па во исто време да комуницира и излегува со повеќе женски.
What? Јас со чоеков апсолутно никакви муабети не сме врзале а не па за ова. Не ми извртувај зборови и работи шо не сум ги кажала. За се времето си покажало, како и шо треба да биди. Шо се најде толку погоден, олабави хехе *и по сто години швалерчето ќе си остани швалерче
Добро прашуваш нешто тогаш неповрзани. Те сфатив дека прашуваш за личност што комуницирате и сте на тоа, а ти смета дека лајкува на други. Или па имаш нешто неповрзано скроз, барем олабај ме да не мозгам и симулирам ситуации.
Зборувам за човек што сум имала само еден дејт и после истиот се случува ова, што е карактеристично за повекето мажи. Секако дека е рано да носам заклучоци зато реков времето ќе си покажи..
Имаше еден тип со мене беше на дејт пишувавме некое време кратко , а во меѓувреме пишувал и на други значи да не губи време само со мене...па кај упали таму хахах и стварно за брзо фати женска.