Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. mickey18

mickey18 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2024
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    219
    Еве не мора да влезеш со него одма во врска, првин излегувајте како другари, па ќе видеш дали ќе ти се појават чуства кон Него или не, никој не рече не заслужуваш обострана љубов, нормално дека заслужуваш, да бе ти идат годините да не си си престарела, 26 години имаш не 126, не треба да престанеш да се трудеш, во една поранешна фирма што работев еден колега тогаш на 42 години се ожени, така да никогаш не се знае кога ќе ја сретнеш вистинската личност.

На Crnookata му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.172
    Допаѓања:
    56.686
    Можеби ќе ме распните за ова, ама ако тој со кој пишувам лајкува сѐ што е женско, па уште и да следи многу женски профили, мене ми е ред флег. Не, во никој случај не велам дека би контролирала што лајкува додека уште сме во фаза на зборување, нема ниту да спомнам, но дефинитивно би ме направило да сум претпазлива, и ако евентуално дојди работата до врска, тој разговор ќе е неизбежен. Модерни времиња се, но има некоја психологија и позади тоа со лајкување и следење многу женски (не велам апсолутно никакви да нема). Нема да се расправам со него, но тоа ми е граница која не сакам да ја прекрши некој, па ако не се согласува значи дека не сме еден за друг. :)

На Curious cat и Billy Idol им се допаѓа ова.