u vrska sme veke 4 meseci no cuvstvuvam kako da ne sum dovolna za nego, presovrsen e u sekoj segment ne znaev deka voopsto postoi na planetava takva licnost ..toa mi pravi da se cuvstvuvam nedovolno pokraj nego
ne e posho go idealiziram, objektivno navistina vo se e sovrsen vo kariera vo komunikacija vo izgled,moda,razmisluvanje,talenti i feel invisible
Со среќа нека ви е, пушти збор два ако има слободна сестра или братучеда, јас поскромен сум нема да одбијам. Кажи збор два за Старк од форум.
Мислам дека е во позиција каде што сака да одржи контакт, но истовремено има и сомнежи, или можеби е во нестабилна врска. Дај му време, ако те цени и има интерес, комуникацијата ќе се подобри
Така е на почеток на љубовта... После некое време ќе приметуваш маани. Ќе се менува и он, и ти. Уживај заслужуваш кратки се тие моменти. Со среќа да сте си вечни.
Можеби прашањево не е за ова тема но ме интересира дали некоја има нарачано од стрната libido дали на паковката пишува кој го испраќа . Не можам да пишувам во темата секс ми пишува дека немам привилеги да пишувам таму.