Бивши и е ко шо разбрав…. А и ако стигнало да го стиска, подобро порано да си расчисти него да стиска цел живот.
Бивши ми е ради 1001 проблем како овој не само за ова. И за у диското ме имате читано и за други ствари милион.
Нема потреба да го стисне, пишала дека се раскинати ама и да се заедно ако еднаш погледне друга додека е со тебе цел живот други ќе гледа и на крај ќе замине со друга кога она највеќе ќе го сака... Такви се денес сите тие што гледаат во други и такви остануваат.
Не сфаќам која им е поентата да гледаат други, да лајкнуваат, да пишуваат, додека до нив имаат девојче што ги сака и почитува и се трпи, ко не им е доволно ли, или можеби дека се им е лесно достапно.
mnogu mrazam indirektna komunikacija bold karakter imam zamislete koe usteduvanje na vreme e koa si direkten kolku iskomplicira bespotrebno do sea ke se iseksavme
Mislam deka ne e ni svesen kolku toxic e. Celo minato saka da mi go znae, ne mozam vo oci sega da go poglednam kolku i da mi e ok minatoto neprijatno mi e sega a mislam deka soft spot imam na toksicni za zal.
Мене па баш напротив ако некој не сака да зборува и крие вака нешто се случувало шо нема да ми се допадни
Секој за себе си знае, али ако не сака да зборува некој за своето минато треба да се почитува, а не да се напнува.
Здраво дечки, ми треба совет. Со дечкото сме три месеци заедно, и сме доста блиски, колеги бевме долго време до пред да се фатиме. Откако сме заедно, секогаш сме си кажувале за нашите движења. Сме имале моменти и каде што дошло до некоја караница, од типот “каде беше” или “со кој ќе одиш” кои најчесто биле започнати од негова страна. Секогаш сум била искрена за моите движења, и најавувани биле од моментот кога ќе договорам искачанка во која он не е вклучен и мислев дека и он е исто токлу искрен. Пред некој ден, во средата, он мене ми кажува дека во сабота ќе одел во друга држава со друштво. Јас бев малце шокирана затоа што ниту еднаш не било спомнато до тогаш. Мислам дека ме сфати по изразот на лицето па затоа одма почна да се објаснува како тоа на него не му се одело, како тоа он само одел затоа што сакал да се види со другар со кој долго време не се виделе и дека радо би откажал. Кога он мене ми најави, он веќе и зел слободни денови од работа, што значи дека он тоа веќе го планирал барем две недели однапред. Искрено премногу ме повреди тоа што не ми кажал со време затоа што јас никогаш не би направила некаков проблем, а и никогаш не би му пререкла нешто, тоа не е моја работа да се мешам. Проба да ме смафта и за летовите, демек од саботата немало ништо да биде затоа што летот бил касно навечер а уствари летот бил предпладнето. Не го очекував ова, главно затоа што јас и до друг град тука да отидам он ќе ми бара да знае со кој сум и зашто сум. Преповредена сум и нервозна, па дали можеби преовеличувам? Или имам прво да се бунам?
Со дечко ти се карате за “кај беше“ и “со кого“ а имате повеќе од средно? Оправај се сестро дур е време барај чаре, или менвај го дечкото или земи нов.