Јас само да те прашам, што уствари гледаш во неа? Другарка, пријателка, мајка? Според ова што го опиша минута не би ја трпела. Ако сака и од рагање бидете заедно тој идиот од човек исфрли го од својот живот. Како трпите токсични луѓе не знам. Прво мислев за деца се работи, вие веќе над 20 години, оформени личности кои веќе карактер имате изградено. ,, Лепотицата" стави ја во некое ќоше каде што не постои повеќе. Уживај во животот и љубовта.
Оваа ти е латентен непријател. Не е оправдување да ја трпиш само затоа што се знаете од 5 години. Искрено, родена сестра да ми биде ќе пресечам ваква токсичност не па “другарка”.
Што кога некое машко само ве искористува и веќе никогаш не ве бара? Излегувавме и имавме односи… ми беше прв пат да имам нешто такво со некој… и потоа веднаш веќе другиот ден почна да се оддалечува, да не ми пишува… и јас ништо не го прашав само го избришав а тој и понатаму ми отвара на профил, ми гледа стори итн… иначе и двајцата имаме 23 год.. дали е можно само тоа да му била целта да ме искористи… искрено многу лошо се чувствувам…
Можно е.. Зависи како се однесувал и пред да имате односи.. Дали инсистирал? Дали само за тоа ти зборувал?
Зошто го избриша? Треба да правиш муабет и да знаеш на што си, вака ние џабе ти кажуваме и нагаѓаме што мислел и каква намера имал
Плиток е ваљда и крајна дестинација секс за жал. Нема за што да се чувствуваш толку лошо, биднало ете искуство плус на некој начин. Некогаш и на лошите моменти учиме по некоја лекција. Се гледа дека си ок личност, да не му се секираш многу.
Како да правам муабет кога тој почна веќе и да не враќа и да не ми пишува? Значи знаев која му била целта и го избришав. Не… изгледаше како многу добар воопшто не помислив дека ова ќе се случи… ама ете многу ме повреди
Која му била целта, зависи од тоа дали тој на почетокот дефинирал што бара од односот? Не е во ред ако гледал на работите неозбилно, а не го кажал на почеток тоа. Во меѓувреме, ти си се заљубила, и нормално е да ти е тешко.
И како точно мислиш дека те искористил? Тебе не ти беше убаво кога имавте секс? Мислам, разбирам дека е шупачки што се веднаш оддалечил, ама и самата рече дека не ви било за сериозно, ако добро читам... Или пак и да си мислела дека може да прерасне во нешто повеќе после сексот, прифати дека во моментот ти било убаво и си одлучила да имаш однос со него, и нека остане на тоа. Не сфаќам зошто многу често женските се понижуваат на ваков начин и прават сексот да е нешто што припаѓа на машкото. Можеби ти него си го искористила и си го избришала, сега он пати по тебе и ти гледа сториња.
Па мисли дека ја искористил сексуално, ако не ти е јасно. Така што бил добар со неа и ја манипулирал месец ипол додека не му ,, дала,, и после одма на игнор ја стаил. И не гледам каде пишала дека не е за сериозно. Не се запознале они вечерта и се смувале одма, па она сече вени одма. @Herraa, секако дека само тоа му била целта, за жал. Или видел дека не му одговараш, али решил барем еднаш да има секс со тебе, да не му биде времето потрошено за ништо. Мужи, шта чеш. А сеа ти гледа сториња оти ти него си го избришала и не сечеш вени по него, а не оти си го искористила. Кој мајндсет, дека она е крива оти ја искористил само за секс? Или дека тоа е нормално машко понашање? Али немој случајно да има мајндсет кафето да и го платиш на дејт, ебате спозорушата.