Женска, да не речам бев во многу слична ситуација, не за дечкото, мојот беше скроз нормален друго испадна проблем кај нас. И јас откажав шетање низ Европа за време Божиќ со се уплатно. Парите ми пропаднаа, ама барем знам дека нема да дозволам некој да си игра со мене и мојата гордост. Пари се прават, за шетање цел живот е пред нас. Размисли си убаво пред било што да направиш, во секој случај најдобро ја знаеш ти ситуацијата.
@m.m12345 Дечкото е токсичен и тоа е факт, но ако ти е толку голема желба да го посетиш местото на кое имате уплатено за одмор и притоа сметаш дека би поминала ок со него, тогаш оди. Многу лесно е да се каже прежали ги парите кога не се твои. Не знаеме, можеби месеци тргала настрана за ова патување за на крај да и пропадни. Во никој случај не сакам да ја поттикнам да продолжи врска која не и одговара, ама исто така сметам дека не е се така црно-бело како што звучи. Не е дека секој ден ќе се караат или ќе и врши тортура. Сепак таа најдобро знае со кој прифаќа да оди и како би си поминала. И јас би ти предложила да одиш сама доколку постои таква можност. Разбирам дека парите се даени и не ти е сеедно, сигурно станува збор и за поголема сума. Сама би била најдобрата варијанта, но ако сметаш дека можеш да одиш со него и дека нема одморот да ти го уништи, тогаш оди.
На шала се регистрирав на сајт за запознавање ставив без врска слика, не моја ,мислев да се зезам, ама почна да ми пишува еден дечко, не е нешто wow , ама понашањето ми се свиѓа , па како за инат вика не верувам на никој па не верувам на никој , разменивме вибер затоа што рече морам да те слушнам барем да знам дека си женско , се мислев и за тоа ама си викам ај број ко број мада не треаше ни број да дадам плус без моја слика , ај зборевме демек го убедив , сега запнал слика па слика мну реков не сакам баш да се сликам , вика тогаш на камера да те видам 5 минути му викам не можам сега...и на крај ми пиша , добро, претстави се која си , дали си ти на сликата ,не му вратив ништо и после ми пишал , ќе се покажеш која си конечно и да си и да не си......луѓе не знам што да правам , ми се свиѓа понашањето на дечково до сега што зборевме ама се зезнав со профилов ,ми пишал сомнителна си сигурно не си ти на сликата, сега не знам дали да се претставам..и ако ми рече не си ти таа што да кажам ми бара камера да уклучам , не знам некако во тесно сум , па да се покажам ќе рече оваа лажно се претставува...не знам како ќе реагира
Кажи ја вистина. Ако нешто ти се допаѓа кај него, и сакаш да продолжиш со комуникација, не можеш лажно да се претставуваш. Уствари можеш, ама до кога?
Па искрено мислев да се зезам да пишувам од досада..мене ми е како ќе реагира кога ќе види дека не сум таа хаха
во најлош случај ќе ја прекине комуникацијата.во најдобар можеби ќе му се допаднеш повеќе ти,отколку фејк фотографијата.и на крај краева сте пишувале само,не мора мн да му се правдаш
чим самиот се посомневал тоа ти дава простор да му ја кажеш вистината полошо ќе беше он веќе да е сигурен дека си ти... Се запознав со еден дечко кој што е стварно срцка, предобар, убав, иде во теретана, малку е опседнат со тоа па ми смета ама што е парадоксот ја не сум во форма периодов а он ми вика дека сум била баш онака како што сакал, дека имам убаво тело... а ја се нервирам ужасно што ја прекршив диетата е сега ми делува како да ме лаже он целиот затегнат само збори за теретани, а јас сум дебела значи дебела, а он ми вика не, не си дебела, топ си ме лаже во очи. Дечково е многу зрел за годините и се ама не знам зошто не е искрен имам грижа на совест што јадам слатки ко крава некоја ми избега и фокусот и дисциплината а идеме на одмор нареден месец нормално ако не ми текне да откажам Што да правам?! Дали да му верувам? Он ми купува слатки, како да сака да ме натови уште повеќе а во исто време он си води здрав живот. Збунета сум.
Па ако сакаш да ја продолжиш комуникацијата мора да му кажеш,подобро порано.Ако те одбие здравје,негово право.
Признај дека не си таа ама сврти го разговорот како пример на шала. Јас баш го пробав новиот филтер за 2030 година и испаднав вака на слика.. И потоа кажи дека е шала, демек си сакала да видиш дали некој тука ќе ти суди по изглед или по муабет. Кажи како ете сега кога сме искрени вистинската сум оваа, без филтри, без фотошоп, ако се почувства како излажан извини, јас само експериментирав.
Тогаш нека ти биди мотивација ова и да се заозбилиш и да го изненадиш уште повеќе. Наместо токсично однесување "леле ме лажи, не е искрен" - нека ти биди мотивација да водиш здрав живот.
Најдобро сега да му кажеш. Тоа што викаш да се зезаш од досада, ќе ти се засвиѓа повеќе, и после ќе биде потешко да му кажеш, а и поголема веројатноста дека ќе те откачи.
Да али он како да не сака да правам диета ми вика ја те сакам ваква каква што си тоа ме нервира малку што он за себе си е топ а за мене како да не му е грижа и колку и да звучи нелогично да не продолжам диета чим вака ме сака ме става во ситуација да не продолжам со диета што ако не ме сака слаба после уствари има логика што знам
Му пишав нешто каоо индиректно може не сум јас и ми пишал ..штета убава девојка ,ми рече до утре да уклучам камера да се видиме или нема веќе да збориме ...тешко мене
мада јас за здравје сакам диета али чисто ме интересира машко мислење дали можда он има фетиш на женски со облини па ако се направам фит можда не би сакал веќе а јас секогаш сум сакала манекенски слаба да бидам тоа уште од мала ја имам таа визија али некогаш го достигнувам тоа али па и на периоди се опуштам со слатки и се паѓа во вода.
@Billy Idol обожава да прави друштво во вакви ситуации, а верувај неколку пати од овде дружел неколку феминки во иста ситуација. Топла препорака
Кажи му уште сега се за тебе, прати му слика, едно нешто ако го излажеш за тебе ќе треба да го влечеш тоа додека тој сам не дознае (а тогаш не се знае како ќе реагира), а и тебе душата нема да ти е мирна. Подобро ако ти се допаѓа сега се кажи му, и ти ќе знаеш на што си. Зошто мислиш дека не е искрен? Можеби си му се допаднала баш таква каква што си. Ако сакаш ти да ослабееш, да спортува слободно, не би му пречело тоа сигурно. Се заљубил дечкото во тебе, а не во тоа како изгледаш..
Затоа што он е опседнат со изгледот, ептен внимава на најмала калорија, а мене ми вели воопшто не сум била дебела не е искрен со мене а никогаш у живот подебела не сум била пошто не бев баш физички најактивна периодов а тоа е задњиве 5 месеци.. а и плус ја лично се свиѓам коа сум слаба али он ваква сакал ме става во чудна ситуација не знам што да правам дали можда он не сака слаби девојки.. а ние не сме нешто многу сериозна врска само што започнавме врска неодамна не знам дали баш љубов е во прашање али у право си едино ако е заљубен па му се помутил видот