1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Kostamcd

Kostamcd Активен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2025
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Вие женските се наоѓате некои чудни машки никако да погодите некој асален

2. m.m12345

m.m12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2019
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    44
    Znam deka ne sum vo pravo.
    No sepsk imam golema zelba da idam na odmor, a nemam so kogo. Prasuvav I za sama, cenata e uste povisoka. A vaka I ne se malku pari za da mi propadnat tuku taka. Napraviv greska sto voopsto uplativ ama bidna. A I zelba mi e odamna za taa destinacija. Ke treba 12 dena da gi sedam doma I 700 evrs da mi propadnat. Nd sum glupa, nema da dozvolam da ostanam trudna.

На tambelina, Gosh и Stark им се допаѓа ова.
  3. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    2.856
    Почнав да се допишувам со еден дечко, имаме исти интереси ,се согласуваме супер ,баш си викам некој толку да ми одговара ,додека еднаш не ми одговори ништо ама ај викам може отишол да спие и ок ,чекам чекам ,10, 11,12часот го нема да пише..му пишав се ли е ок? Пак ништо цел ден ништо не ми пиша , денес ми пиша после еден ден ,му викам зашто не пиша ,ми вика послабо влегувам на Инстаграм ако сакаш да размениме Вибер ...си мислам...дали јас претерувам ама ,што мислите дали треба да продолжам муабет со дечково?

4. _Vera_

_Vera_ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 април 2020
    Пораки:
    2.987
    Допаѓања:
    39.065
    Зошто и јас спомнав за заштита, ќе ти реплицирам: не ми се чини дека си глупа туку дека тој е манипулативен и не остава впечаток на човек од доверба. Секако, од форум ние не можеме баш да се процениме кој каков е, па и се што пишуваме се знае дека во реалност може и често е покомплицирано, различно, со многу детали и позадина кои не се видливи...
    Пари се многу, желбата ти е голема и секако никој нема право да ти суди, твој живот-твоја одлука.

Make the best of it !

На Лејди Гага му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    3.255
    Не. Си нашол друга поинтересна занимација, не мора да е друга девојка, може игрици игра итн. и сега намалува ентузијазам кон тебе.
    Само ќе си губиш време и ќе се влечкате-тегнете.

На Mumoftwo30 и franca им се допаѓа ова.
  6. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.009
    Допаѓања:
    17.151
    Ти му веруваш на тоа дека послабо влегува на инста :wasntme:??

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  7. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.574
    Допаѓања:
    5.686
    Најверојатно има девојка, можно е да му го проверува инстаграмот. Вибер му е "посигурна" опција. Батали го идиотот.

На Cutiepie123, Konfetka, franca и 2 други им се допаѓа ова.
  8. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    2.856
    Девојка нема сигурна сум ,пошто другарка го знае ,ама тоа еден ден да го нема ,не знам што да кажам ,иначе на Инстаграм стварно нема ништо ни слики ми ништо посебно, ама толку ли не можеше да пише да каже ?

Последна измена: 9 јули 2025 во 16:29
  9. DragonFly22

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    3.255
    Знаеш менталитет на гејмери?
    Ако е воопшто гејмер и подобро ич да не е и да не им го знаеш начинот на живот...ама можно е.

10. Eunoia

Eunoia Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2023
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    313
    @franca И да влегува послабо на Инстаграм сигурно му стигнуваат нотификации дека си му пишала. Освен ако ги нема исклучено и нив па стварно не сака да го користи профилот. Ама за тоа постои деактивирање. Ако не ти одговара, пиши му дека ти немаш Вибер. Или одлучи се за друга мрежа што тебе ти одговара. Па нека се прилагоди тој на тебе.

11. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    2.856
    Еве сега ми пишува ,4 пораки ми прати од сабајле и ми пишал да не бидам тврдоглава , чуден човек ,секако вака не сакам да комуницирам со некој ...фала Ви

12. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.009
    Допаѓања:
    17.151
    Ај вака биди малку реална и логички размисли, да му беше важно пишувањето со тебе, ќе дремеше на инста и ќе чекаше да му пишеш, како ти тоа што го правиш моментално. Не си му битна и бара изговори, демек не се уклучувал на инста, читај меѓу редови што сака да ти каже.

На Ѕвездена и franca им се допаѓа ова.
  13. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    2.856
    Да ,ама ми вика да дошол ,кога сум слободна и некои такви муабети ,му кажав дека не ми се свиѓа таквото однесување,сакам комуникација како што личи да се запознаеме ...башка ова му е втор пат да ми одговори после еден ден и сега демек ..па не биди тврдоглава ..

На Eunoia му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Eunoia

Eunoia Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2023
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    313
    Не си тврдоглава. Едноставно и ти си кажуваш што тебе ти одговара и што не сакаш.

На Ѕвездена и franca им се допаѓа ова.
  15. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    2.856
    Страшно какви се машките ,како може да викаш од една страна да се запознаеме да дојдам се од друга да не пишуваш ...јас се одлучив ,ќе најдам некој што ќе ме цени ,фала на сите

На Eunoia му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DragonFly22

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    3.255
    Можеби сака да ти каже не е заинтересиран за муабетење со тебе, туку за друго кога би му дошла на гости.
    Еј не се чуди какви се, на секакви ќе налеташ, глава горе и терај право по твојот пат.

На Cutiepie123, franca и Aнонимус_ им се допаѓа ова.
  17. evinaevina8

evinaevina8 Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2024
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    149
    Разменете вибер па види како ќе се однесува таму, дали ќе ти пишува почесто...мада не ми стои дека е заинтересиран за нешто повеќе, туку други му се намерите. Сигурно му стигаат нотификации на тел оти му пишуваш на инстаграм, да му беше стало ќе чекаше да му пишеш и да отвори, а не да отвара и враќа дури после 1 ден.

18. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    2.856
    Кој го знае што мати,инаку не ме викал кај него ,туку викаше он да дојде дека не сме од исти градови да сме иделе на кафе ...како и да е џабе и убаво однесување ако комуникацијата е без врска

На DragonFly22 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Just_a_kid

Just_a_kid Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2021
    Пораки:
    547
    Допаѓања:
    1.720
    Некој лп?

На Kati428 и boo3 им се допаѓа ова.