Znam deka ne sum vo pravo. No sepsk imam golema zelba da idam na odmor, a nemam so kogo. Prasuvav I za sama, cenata e uste povisoka. A vaka I ne se malku pari za da mi propadnat tuku taka. Napraviv greska sto voopsto uplativ ama bidna. A I zelba mi e odamna za taa destinacija. Ke treba 12 dena da gi sedam doma I 700 evrs da mi propadnat. Nd sum glupa, nema da dozvolam da ostanam trudna.
Почнав да се допишувам со еден дечко, имаме исти интереси ,се согласуваме супер ,баш си викам некој толку да ми одговара ,додека еднаш не ми одговори ништо ама ај викам може отишол да спие и ок ,чекам чекам ,10, 11,12часот го нема да пише..му пишав се ли е ок? Пак ништо цел ден ништо не ми пиша , денес ми пиша после еден ден ,му викам зашто не пиша ,ми вика послабо влегувам на Инстаграм ако сакаш да размениме Вибер ...си мислам...дали јас претерувам ама ,што мислите дали треба да продолжам муабет со дечково?
Зошто и јас спомнав за заштита, ќе ти реплицирам: не ми се чини дека си глупа туку дека тој е манипулативен и не остава впечаток на човек од доверба. Секако, од форум ние не можеме баш да се процениме кој каков е, па и се што пишуваме се знае дека во реалност може и често е покомплицирано, различно, со многу детали и позадина кои не се видливи... Пари се многу, желбата ти е голема и секако никој нема право да ти суди, твој живот-твоја одлука. Make the best of it !
Не. Си нашол друга поинтересна занимација, не мора да е друга девојка, може игрици игра итн. и сега намалува ентузијазам кон тебе. Само ќе си губиш време и ќе се влечкате-тегнете.
Најверојатно има девојка, можно е да му го проверува инстаграмот. Вибер му е "посигурна" опција. Батали го идиотот.
Девојка нема сигурна сум ,пошто другарка го знае ,ама тоа еден ден да го нема ,не знам што да кажам ,иначе на Инстаграм стварно нема ништо ни слики ми ништо посебно, ама толку ли не можеше да пише да каже ?
Знаеш менталитет на гејмери? Ако е воопшто гејмер и подобро ич да не е и да не им го знаеш начинот на живот...ама можно е.
@franca И да влегува послабо на Инстаграм сигурно му стигнуваат нотификации дека си му пишала. Освен ако ги нема исклучено и нив па стварно не сака да го користи профилот. Ама за тоа постои деактивирање. Ако не ти одговара, пиши му дека ти немаш Вибер. Или одлучи се за друга мрежа што тебе ти одговара. Па нека се прилагоди тој на тебе.
Еве сега ми пишува ,4 пораки ми прати од сабајле и ми пишал да не бидам тврдоглава , чуден човек ,секако вака не сакам да комуницирам со некој ...фала Ви
Ај вака биди малку реална и логички размисли, да му беше важно пишувањето со тебе, ќе дремеше на инста и ќе чекаше да му пишеш, како ти тоа што го правиш моментално. Не си му битна и бара изговори, демек не се уклучувал на инста, читај меѓу редови што сака да ти каже.
Да ,ама ми вика да дошол ,кога сум слободна и некои такви муабети ,му кажав дека не ми се свиѓа таквото однесување,сакам комуникација како што личи да се запознаеме ...башка ова му е втор пат да ми одговори после еден ден и сега демек ..па не биди тврдоглава ..
Страшно какви се машките ,како може да викаш од една страна да се запознаеме да дојдам се од друга да не пишуваш ...јас се одлучив ,ќе најдам некој што ќе ме цени ,фала на сите
Можеби сака да ти каже не е заинтересиран за муабетење со тебе, туку за друго кога би му дошла на гости. Еј не се чуди какви се, на секакви ќе налеташ, глава горе и терај право по твојот пат.
Разменете вибер па види како ќе се однесува таму, дали ќе ти пишува почесто...мада не ми стои дека е заинтересиран за нешто повеќе, туку други му се намерите. Сигурно му стигаат нотификации на тел оти му пишуваш на инстаграм, да му беше стало ќе чекаше да му пишеш и да отвори, а не да отвара и враќа дури после 1 ден.
Кој го знае што мати,инаку не ме викал кај него ,туку викаше он да дојде дека не сме од исти градови да сме иделе на кафе ...како и да е џабе и убаво однесување ако комуникацијата е без врска