Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. flawless.

flawless. Популарен член

Што уште бараш кога ти го побарал прстенот назад? А за со другиот дај си време, сите на почеток се фини и се, но не можеш да тврдиш дека те сака и има сериозни намери кога не сте заедно.
    Никогаш не е доцна за ништо, go with the flow, сѐ ќе си дојде во свое време.
    Ако некој сака нешто да направи, ќе направи и да проверуваш. Не се оптеретувај со такви мисли, ако не му веруваш зошто би била со него?
    Колку и да звучам сурово, ако нема компромис за живеење кој би одговарал на двете страни - пиши пропало.

2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

За ова само едно ќе речам- клоците и ајт:emo:

3. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Ова треба да е сериозен разговор или ... ??Со ваков пристап од негова страна кон сериозна тема ми делува на несозреана и недоделкана личност, вака не се разговара за иднината со личноста која треба да ти биде се понатаму во животот, треба да се почитуваат ставовите на двајцата, а не како тој што сака, денеска ќе биде местото на живеење, утре до продавница нема да ти дозволи да одиш. Јас да сум на твое место би се преиспитала дали би сакала да градам иднина со личност ограничена во размислувањата. Штом не го почитува твоето размислување, не те почитува ниту тебе.

4. Малечка Малинка

Малечка Малинка Истакнат член

Ваквото размислување ќе ти донесе само проблеми во животот. И со него и со следни. Него му веруваш, да речеме, ама себе дали си веруваш?
    Дали можеби имаш сомнеж во својата вредност и способност да задржиш некого? Од друга страна пак, млада си. Голем број од нас биле несигурни во тие години. Животот не се живее во страв. Не треба да му го проверуваш телефонот, туку да работиш на љубовта кон себе и самодовербата :l: Животот не се живее во страв и е премногу краток. Уживај и не чепкај во туѓи телефони.
    Ако те повреди на било каков начин, се имаш себе, посилна од што мислиш. Не се врзувај толку за луѓе, не е здраво.

Ова е глупо дури како шала, а камоли како сериозен муабет.
    Не само што заслужува лутење, туку би ти рекла, ако е сериозен со муабетот, ти продужи даље. Најди некој по развиен ментално и психички.
    Лигуш :fubar:

Last edited by a moderator: Jul 22, 2025
  5. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Дали на некој со кого се гледате онака би му објасниле дека сакате поинаку да се бакнувате? Значи човекот не се бакнува воопшто лошо во смисла да ми е гадно, туку секогаш без јазик, а мене тоа ме фрустрира затоа што сакам сочно бакнување. Буквално нервоза ме фаќа затоа што не пушта јазик. Никогаш не сум го имала овој проблем до сега.

Но, некако ми е безвезе на некој кој е постар (значи сигурно веќе си го има зацементирано стилот на бакнување), и со кого не планирам да имам озбилна врска да му кажам како да се бакнува... скроз би било 8мо одделение разговор.:$ Некако мислам дека ако некој не сака со јазик, тоа е тоа. Шо мислите? :D

senjorita-v likes this.
  6. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Превземи ти водство. Кажи му да те следи. Допри му ја горната усна прво со јазикот додека се бакнувате. И после пуштете ги јазиците. :D

Еве го и легендарното видео кое научи цели генерации како да се бакнуваат. :D

7. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Мислам дека првично би се налутил, е сега ако е пофлексибилен и сака да ти угоди и се потруди ќе сфати што сакаш да му кажеш, па можеби и би сменил нешто во врска со тоа, ама во глобала како научиле така тераат најчесто.

Srckata28 likes this.
  8. forumce

forumce Форумски идол

Мислам дека му е гадно со јазик:D

Srckata28 likes this.
  9. Tropical Heat

Tropical Heat Активен член

Пушти му ти прва дур не му го најдеш ваљда ќе соработува ако не го прогутал :rofl:
    Чудно ми е кога некој ќе рече дека се бакнува без јазик, како?
    Ја од одма со јазик :D а
    ко ќе ми текне 8мо одд прв дејт на двете, другаркава се бакнувала без јазик и дечко и' после ми вика да сум ја научела со јазик да се бакнува а он беше другар со дечко ми значи збореле за тоа како се бакнувам (facepalm) до ден денес мразам пренесување интимност.

10. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Не знае овој, значи не ти треба. Пробај кажи му, гарант ќе му биде егото повредено.

11. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Зашто да мора? Као не било доволно убаво и сочно без па мора постојано? Е сеа ако не знаеш страст да пренесеш исти курац и со и без.

Ако до толку не ти чини кој како се лапал - го баталуваш.

12. Tropical Heat

Tropical Heat Активен член

Ако не читаш убаво она вели дека сака со јазик. Значи за неа мора

Last edited: Jul 23, 2025
  13. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

У реду је, не се напињај.

Прашав зашто, пошо викаш чудно е некој да се лапа без..

Mumoftwo30, Hoping and Nana1156 like this.
  14. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Популарен член

Обука со маслинка во чаша вода, па тек после лапање! Нема полошо од гуштер кој брзо пушта јазиче, му го бркаш во устата. Али ако има други квалитети, ќе преживеам лошо лапање. Ако стане посериозно, кажи му, секако ќе имате поотворен однос, засега, не се замарај.

Last edited: Jul 23, 2025
    SummerGirl likes this.
  15. Stark

Stark Форумски идол

Jessie_Lickitung.png

16. troublemaker94

troublemaker94 Истакнат член

Јас би го прашала не дирекно секако, но малце како на шала на пример, гледам си го штедиш јазикот :rofl:
    или нешто така :drunk:

17. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Јас незнам како од толку работи најбитно ви е како се бакнува и каков е во кревет...
    Најди си друг ако не ти е за сериозно што ќе се бакнува онака како што сакаш ти..
    Најмал проблем е бакнежот кога ќе разберете колку поубави и побитни работи од ова има..

18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

И јас мислам дека едноставно свесно така преферира. Баш ми е криво. :(

Секако дека имам пробано, нејќе. :rofl: Инаку јас кажав на една другарка за ова, на мој шок, ми кажа дека и она не сака јазик. Затоа пишав тука, за некој да ме разбере. :|

Искрено и јас го помислив ова и мислам дека еден ден ќе ми пукне и ќе кажам нешто такво. Само навистина мислам дека е глупо. Благодарам за советот. :D

Како што потенцирав, врската не е озбилна, така да што друго треба да ми е побитно од физичките работи...

Mumoftwo30, Gosh and Tropical Heat like this.
  19. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

И јас не преферирам бакнување со јазик, одбивно ми е, некој па толку гадно се бакнуваат со јазик, буткаат јазик да ти се згади.

20. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Mood. :D

Шала на страна, ако ти е важно тогаш е пресудно, барем мене таква ми е логиката…. или ако нешто друго е пресудно, тогаш се толерира. :wasntme:

Srckata28 likes this.