Nema logika ako vrskata e strogo fizicka (sto e practicno nevozmozno ama ok, sekoj so svoe glediste) da insistiras na baknez, toa teoretski treba da ne ti e vazno AMA
Какво е тоа бакнување без јазик? Кринџ... Тој сигурно не ни лиже. Gayyyyy... Земи таму залапај го ко шо доликуе, ко осмооделенец прв пут коа се лапа...
Spoiler Ама Гош баш имаш промашено сега. Oversharing incoming, но, 23 години чекам некој ми пружа таков душовадачки орален како што он. Зошо инаку мислиш дека трпам некој кој се лапа без јазик и прашувам по форуми дали е глупо да го поправам за тоа. Нејќам да го увредам.
Чудно, на едни усни работи со јазик, на други не работи. Си пробала да му кажеш директно да употреби јазик при лапање?! Пробај со муабет дека те пали повеќе така
Вака јас му верувам на дечко ми,знам дека нема да пиши на никоја за тоа не иди до муабет,ама нешто за кое што се думам е тоа што става follow back на некои кои ги знае,и лајкнува објави на инстаграм,ви пречи ли тоа? Млада сум првпат имам дечко нз дали би требало да ми смета тоа
Ова е истата Енџел шо многу му верува на дечко и,амаа страв и е да му го провери телефонот се плаши шо ке најде Секој пост го почнува со -Здраво јас му верувам на дечко ми ама… Тоа со лајкање други девојки ја не го оправдувам и мене ми нема смисла. Вие сте премлади така да ништо чудно не ми е. Премногу си оптеретена со него и со тоа како ти е прв дечко и како многу си врзана со него. Опуууштии сеее, опушти сее не се замарај со секој негов чекор.
Мое мислење е дека тебе ти треба слобода, а не дечко. Малку да уживаш во животот, а не младоста да ја трошиш на следење кој-шо лајкнал. И општо, не оправдувам машки шо заследуваат и лајкнуваат други женски (кога се во врска), ама па и вие шо им ги броите лајковите имате премногу слободно време.
Па види јас дечко ми пред Х години го заследив бидејќи ми беше убав и му лајкнував за да му привлечам внимание за да ми пише. Е сега сум лајкнувала и на другари ама без таа намера. Само тој што става лајк знае со која намера го прави тоа.
Да точно ама сега имаш и лајк на стори шо е за мене полошо отколку на објава,таму ти лајкнува секој а на стори и баш лајкнува тој што сака нешто фазла,пример тој мене ми кажува која му лајкнала стори
А на кое стори он става лајк ти кажува ли? Почни и ти да ставаш лајкови па покажи му кој те лајка тебе и така, да не биде само он..
не става лајк на стори,само follow backnal колешка од работа 3 4 на инстаграм и лајнува на постој на инста исто ,но сепак не секогаш
Нормално е да се следиме со колеги и колешки и да си лајкнуваме постови, барем ако си во океј однос на работа скроз е прифатливо. Сеа ако ѝ лајкнува thirst traps на стори е друго, али вака не гледам проблем.
Се работи за моја блиска особа, ме прашуваше за совет. Пишала со некој тип порано но тогаш не и обрнувал внимание. После неколку месеци почнал да и пишува интензивно , и она за да не испадне како кога ќе посака овој.. не му пишала многу, плус му рекла дека има дечко кога ја викнал на кафе во некоја прилика. Овој почнал да и лајкнува се и сешто ама не и пишува веќе интензивно. Уствари ич не и пишува, а кога она ќе му пише после неколку реда муабет ја остава на сеен, а му пишува на неколку дена ама ништо. Ме прашуваше што да направи, дали она некаде погрешила ?