Обука со маслинка во чаша вода, па тек после лапање! Нема полошо од гуштер кој брзо пушта јазиче, му го бркаш во устата. Али ако има други квалитети, ќе преживеам лошо лапање. Ако стане посериозно, кажи му, секако ќе имате поотворен однос, засега, не се замарај.
Јас би го прашала не дирекно секако, но малце како на шала на пример, гледам си го штедиш јазикот или нешто така
Јас незнам како од толку работи најбитно ви е како се бакнува и каков е во кревет... Најди си друг ако не ти е за сериозно што ќе се бакнува онака како што сакаш ти.. Најмал проблем е бакнежот кога ќе разберете колку поубави и побитни работи од ова има..
И јас мислам дека едноставно свесно така преферира. Баш ми е криво. Секако дека имам пробано, нејќе. Инаку јас кажав на една другарка за ова, на мој шок, ми кажа дека и она не сака јазик. Затоа пишав тука, за некој да ме разбере. Искрено и јас го помислив ова и мислам дека еден ден ќе ми пукне и ќе кажам нешто такво. Само навистина мислам дека е глупо. Благодарам за советот. Како што потенцирав, врската не е озбилна, така да што друго треба да ми е побитно од физичките работи...
И јас не преферирам бакнување со јазик, одбивно ми е, некој па толку гадно се бакнуваат со јазик, буткаат јазик да ти се згади.
Mood. Шала на страна, ако ти е важно тогаш е пресудно, барем мене таква ми е логиката…. или ако нешто друго е пресудно, тогаш се толерира.
Nema logika ako vrskata e strogo fizicka (sto e practicno nevozmozno ama ok, sekoj so svoe glediste) da insistiras na baknez, toa teoretski treba da ne ti e vazno AMA
Какво е тоа бакнување без јазик? Кринџ... Тој сигурно не ни лиже. Gayyyyy... Земи таму залапај го ко шо доликуе, ко осмооделенец прв пут коа се лапа...
Spoiler Ама Гош баш имаш промашено сега. Oversharing incoming, но, 23 години чекам некој ми пружа таков душовадачки орален како што он. Зошо инаку мислиш дека трпам некој кој се лапа без јазик и прашувам по форуми дали е глупо да го поправам за тоа. Нејќам да го увредам.
Чудно, на едни усни работи со јазик, на други не работи. Си пробала да му кажеш директно да употреби јазик при лапање?! Пробај со муабет дека те пали повеќе така