Да точно ама сега имаш и лајк на стори шо е за мене полошо отколку на објава,таму ти лајкнува секој а на стори и баш лајкнува тој што сака нешто фазла,пример тој мене ми кажува која му лајкнала стори
А на кое стори он става лајк ти кажува ли? Почни и ти да ставаш лајкови па покажи му кој те лајка тебе и така, да не биде само он..
не става лајк на стори,само follow backnal колешка од работа 3 4 на инстаграм и лајнува на постој на инста исто ,но сепак не секогаш
Нормално е да се следиме со колеги и колешки и да си лајкнуваме постови, барем ако си во океј однос на работа скроз е прифатливо. Сеа ако ѝ лајкнува thirst traps на стори е друго, али вака не гледам проблем.
Се работи за моја блиска особа, ме прашуваше за совет. Пишала со некој тип порано но тогаш не и обрнувал внимание. После неколку месеци почнал да и пишува интензивно , и она за да не испадне како кога ќе посака овој.. не му пишала многу, плус му рекла дека има дечко кога ја викнал на кафе во некоја прилика. Овој почнал да и лајкнува се и сешто ама не и пишува веќе интензивно. Уствари ич не и пишува, а кога она ќе му пише после неколку реда муабет ја остава на сеен, а му пишува на неколку дена ама ништо. Ме прашуваше што да направи, дали она некаде погрешила ?
Па намерно така и праи за она да трча по него, она ако си играла со него и он ќе ја игра може мисли дека има дечко