Па намерно така и праи за она да трча по него, она ако си играла со него и он ќе ја игра може мисли дека има дечко
Здраво Се гледам со еден дечко ,стварно се е ок ,фин е и добар скоро пола година се гледаме ми кажа дека е сериозен дека ќе ми даде време за нешто повеќе ако сакам да бидеме ,ми се свиѓа и мене дечково ,се ок за него што ми има кажувано и муабет и се ни иде ,фин е стварно ,ама ме кочи на почеток кога зборуваме нешто , случајно го прашав дали верува во машко женско пријателство ,ми рече да ,јас имам 3 другарки.......ми рече од детството се тие и мажени се сите и да не се ,мене секако тоа нема да ми смени нешто ,никогаш нема да ги гледам повеќе од другарки , кога го прашав дали често се гледаш и слушаш со нив ...ми рече да ,кога како се гледаме и пишуваме ...посебно со едната јас и најдов работа дополнително и јас таму кај што работам исто дополнително, дечково е стварно ок и многу е вреден работи по неколку раб ,знае да збори а ретко кој ми одговара кое машко ,само ова кога ми го кажа за другаркиве некако....ми е црвено знаме ,тоа ме кочи да одлучам било што со дечково што ми се свиѓа ,а штом ми рече ќе ме чека и ми пишува ми ѕвони ме вика да искачаме ваљда и јас му се свиѓам ,ама како да верувам на некој кој има 3 другарки ? Не му кажав дека ми смета и сигурно нема да рече ќе престанам да зборам со нив а преку 15г ги знае ...не знам што да мислам ова многу ме кочи
Ии ? Шојма проблем тука. Неможи човек во живото да нема пријатели,пријателки. Ако дечкото не бил заинтересиран немаше да те бара
А доколку ти имаш другари со кои комуницираш и пишуваш на него теба да му смета и доколку му смета како би реагирала би престанала да се гледаш со него? Мислам 21 век сме што повеќе имаш другари другарки или пријатели толку си побогат, нема потреба тоа зошто да те кочи доколку имаш доверба во него. Нормално е да има љубомора но во граници на нормала
Замисли, како може да има дури три другарки..да се изолира ако не во еден кафез и давај ти пропусница со кој смее да комуницира. Си правиш филмови и проблеми непотребно, да има простор за сомнеж или удварање од нивна страна ќе те разберам но само фактот дека му се другарки е смешен.
Се знае како функционира денешницава , машко женско пријателство мене ми е чудно малце ,не знам што муабет треба да се има помеѓу машко и женско кога како ќе дојде до нешто повеќе ,дури и тој самиот рече ,сега не би имал другарка ,со овие се дружам дека ми се од детството...сите се чудиме ама почудно е утре ден кога ќе се дознае дека некој некого изневерил и баш од тие пријателства...
Како функционира баш објасни ми да ми се разјасни…машко и женско смеат и треба да се во контакт само во такви околности?
Леле извини ама мене такво размислување ми е скроз безврска, не е тоа причина за грижа, ја имам машки другари и верувам у машко женско пријателство има многу теми на муабет..нормално ако не се ограничени машките само на спорт и женските на шминки.
Не завземам страна но ова е со сила правење проблеми и беспотребно конфузии во главата, значи не треба да имаме ние другарки да се изолираме скроз …..