Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.070
    Допаѓања:
    17.304
    Можам до утре да седам и да вадам цитати од нејзините мислења за да си ја докажувам мојата поента и моето гледање на работите кои се спротивни на твоите и тоа е во ред.

2. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.817
    Допаѓања:
    15.667
    Слободно вади, тоа уште повеќе докажува како се поставуваш спрема членка што има реален проблем и од старт не е еднаква со тебе. Автоматски си посупериорна.

На TrueToMyself му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.070
    Допаѓања:
    17.304
    Вака до утре може да тераме, да се докажуваме и надмудруваме, што ми нема поента, не сум тука на форумов дојдена да си го истерам моето. Пак ќе кажам твоја перспектива на гледање на работите очигледно, моето си има моја поента и не планирам на никого да се докажувам и покажувам. Имајте убав остаток од денот.

4. Teodoris

Teodoris Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2024
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    356
    Се познава на машко која му е стварно само најдобра другарка и "другарка". Начинот на кој што комуницира, шали, гледа, пишува пораки со нејзе. Интуицијата. Неможе некоја вчера запознаена да му биде најдобра другарка, ако е пријателство од пред 10-15 одини тоа е знак дека жените не ги гледа како институција за секс како што кажаа поназад. Тоа значи дека маж!

5. Alizée10

Alizée10 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2024
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    408
    Некоја да ми напише ЛП за совет...

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Katie90

Katie90 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    1.905
    Мене би ми било црвено знаме некој што размислува дека не е нормално да имаш пријатели од спротивниот пол.
    Денес ќе ти сметаат другарките, утре колешките итн. Ќе се изолирате потполно и што понатаму? Посесивноста и љубомората ја уништуваат врската на долг рок.
    Секоја квалитетна врска се заснова на доверба.Размисли си убаво што сакаш од врска/брак и одлучи си.

Последна измена: 27 јули 2025 во 20:15
    На Stressed Out и eliesaab им се допаѓа ова.