Можам до утре да седам и да вадам цитати од нејзините мислења за да си ја докажувам мојата поента и моето гледање на работите кои се спротивни на твоите и тоа е во ред.
Слободно вади, тоа уште повеќе докажува како се поставуваш спрема членка што има реален проблем и од старт не е еднаква со тебе. Автоматски си посупериорна.
Вака до утре може да тераме, да се докажуваме и надмудруваме, што ми нема поента, не сум тука на форумов дојдена да си го истерам моето. Пак ќе кажам твоја перспектива на гледање на работите очигледно, моето си има моја поента и не планирам на никого да се докажувам и покажувам. Имајте убав остаток од денот.
Се познава на машко која му е стварно само најдобра другарка и "другарка". Начинот на кој што комуницира, шали, гледа, пишува пораки со нејзе. Интуицијата. Неможе некоја вчера запознаена да му биде најдобра другарка, ако е пријателство од пред 10-15 одини тоа е знак дека жените не ги гледа како институција за секс како што кажаа поназад. Тоа значи дека маж!
Мене би ми било црвено знаме некој што размислува дека не е нормално да имаш пријатели од спротивниот пол. Денес ќе ти сметаат другарките, утре колешките итн. Ќе се изолирате потполно и што понатаму? Посесивноста и љубомората ја уништуваат врската на долг рок. Секоја квалитетна врска се заснова на доверба.Размисли си убаво што сакаш од врска/брак и одлучи си.