Јас живеам во заедница , иако кога му спомнав на маж ми рече може да живееме и во стан ако сакаш , учество за стан беше околу 15.000евра во кеш така нешто ,јас се откажав мене ми се виде премногу и од после толку пари да се даваат , па се одлучив со неговите да живееме , не е спрат туку посебни влезови ,еве ако ми верувате три дена не сум стапнала кај нив , никој не ми дошол ниту рекле кај е зашто не доаѓа , маж само они ако им треба нешто некогаш и јас да ги прашам или кога ми е досадно да поправам муабет ,свекрвата е топ жена позитивна ,секако дека не е се совршено ама пак ќе речам ,ако не им отидам кај нив ,не ми доаѓаат ,колку пати и готви за нас маж иде само да земе ,имаме голем двор и се ок многу подобро од како што замислував ,искрено ќе згрешив ако отидовме стан да плаќаме ,сепак ова се може ретки случаи ,но не значи дека се е ужас ако некој живее во заедница. П.с.многу значи и мажот каков е ,на почеток свекрвата ме праша со убаво уз муабет , дали сум знаела да готвам и реков да ,нешто онака знам а маж одма пресече тука и рече помалце со дрзок тон, она не Ви е тука за да готви , ниту на мене уште помалце на Вас ,влијае и каков е мажот очигледно.
Свекрва ја натепала на снаата во Кочани. Во коментари, сите мажиња ја бранат свекрвата. И иди после живеј со свекрви да те видам.
Им смета ли на мажите да бидат со женска која има лузни од долгорочно самоповредување? Ги одвлекува ли тоа иако во се друго се сложуваат?
@RainbowButterfly Oh sweetheart, мораш да го промениш начинот на размислување и да си ја зајакнеш самодовербата. Не оставај ваквите мисли предолго да ти лебдат во главата Односно, попрво гледај дали тој ти се допаѓа на тебе, а не обратно. И ова важи и за се останато, не само за врски. А и ако на некој маж му пречи тоа, ти го спомнува низ разговор и ти создава комплекси, run и најди си дечко кој вистински ќе те сака Мажи не прашувај дали им смета нешто, cuz they have the biggest audacity. Aka, тој без заби, црно под ноктите, преферира таа да е Викторија Сикрет
Епа пред некој ден некоја ја давела бабата на сопругот.. мора да се врати вака макар и на помил начин, шо е одма плачки?
Никогаш не прашувај дали генерално им смета. Секој е различна индивидуа, и има различни преференци, разбирање и прифаќање. Она што треба генерално да те интересира е тој што сакаш да бидеш со него, дали му смета или не. Мислењето на Јанко, Петко, Станко не би ти било воопшто значајно.