Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.165
    Допаѓања:
    25.897
    Кое искуство бре на 17 години?
    Ти да си почнела, он да продужел..мољим?

На UsenameNotFound и Ѕвездена им се допаѓа ова.
  2. Sweetie444

Sweetie444 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2025
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    22
    Здраво девојки, дојдов само да ви кажам дека навистина се смирил со таа што му најдов подарок во колата. Мене ме блокирал без никаков збор. Во шок сум, претешко ми е.

Секогаш слушајте си ја интуицијата.

На Mumoftwo30, Cutiepie123, Лејди Гага и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.169
    Допаѓања:
    9.873
    @Sweetie444 Count your blessings, подобро навремено крај со таков, отколку да си заглавила уште долги години, па брак и деца.

Сега посвети си внимание на себе од секој аспект и сè ќе помине, you've got this :f::hug:

На Cutiepie123, butterfly6223, Лејди Гага и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    4.588
    Се куртули. :)

На Лејди Гага, eliesaab, Cosmic Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Sweetie444

Sweetie444 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2025
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    22
    Знам… Многу сум гневна, се чувствувам безвредно, како сите да се подобри и повредни од мене, ова ми беше многу голем шок и повредување.. Ум за друг пат..

6. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.671
    Допаѓања:
    23.675
    Тој е идиот и неговите потези кажуваат дека бил лажго. :)

На Лејди Гага, SummerGirl, Sweetie444 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.169
    Допаѓања:
    9.873
    @Sweetie444 Тоа што моментално го чувствуваш е нормално.

Особено да мислиш дека вредиш помалку ако избрал друга. But let me tell you something, препаметна си била за него и затоа те откачил :nod:

Сметај го неговото откачување и блокирање за комплимент, бидејќи Е :D Со тек на време ќе сфатиш, верувај.

What's more, зарем би сакала бидеш изберена од дечко кој седел на два стола и потоа да живееш во лага, незнаејќи дека тој повредил друго девојче? Не (heidy)

На Лејди Гага, KateKane, Mrs. right и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Ѕвездена

Ѕвездена Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2025
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    512
    Нема причина да се чувствуваш безвредно. Твојата вредност не зависи од друг, особено не од некој таков lowlife.
    Плачи, викај, извади го од систем отровот. И потоа уживај шо не си со таков скот.

На Лејди Гага, Малечка Малинка, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  9. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    9.540
    Нека нека, остави да одработи кармата. Тогаш кога ќе мисли дека е среќен и кога најмалце нема да очекува, тогаш животот ќе го тресни од земја. Никој не поминал така неказнето, ниту едно дело не поминало така на земјава, за се, не мора да е само за ова.

Ќе те боли подолг период, но со добра и позитивна мисла ќе оздравиш.Те чекаат подобри времиња, а сега е битно да бидиш истрајна и да го ставиш твоето психо-физичко здравје на прво место а потоа ќе ти донесе животот нова уште поубава ведрина, а тој кога тогаш ќе го казни животот.

На hermosa, Mrs. right, Sweetie444 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    1.662
    Ти направил услуга.Сега си повредена не можеш да разбереш ама со тек на време ќе бидеш благодарана што го нема во твојот живот.Се ќе си дојде на место.Такви по пат се заобиколуваат а не да се чуствуваш безвредно заради некој манипулатор.Излегувај,живеј си го животот.

На hermosa и Sweetie444 им се допаѓа ова.
  11. HouseKittyyy123

HouseKittyyy123 Нов член

Се зачлени на:
    8 септември 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    • Не испраќајте повеќе мислења едно по друго
    немам отворен однос за ништо со моите, па затоа и немам со кого да зборувам за темава и пишав тука

се познавам за себе си и верувам дека би ми било полесно да го преболам ако не сме ништо отколку сериозна врска

за манипулатор да дефинитивно е, а финтава можда малку и му држи војца-вика мене ќе ми било попријатно ако сум почнела (може ме осеќа дека не сум 100% сигурна и нејќе да ми е непријатно???)

Последна измена од модератор: 12 септември 2025
    На Малечка Малинка и Ѕвездена им се допаѓа ова.
  12. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    1.662

Искрено можеби за некој е моето мислење застарено,сега се помодерни времиња,сексот се практикува се во помлади години итн.Ти си знаеш твое тело,твоја одлука.Јас сепак сум да го направиш тоа и од страст и од емоција.

На HouseKittyyy123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Puellapulchra

Puellapulchra Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    3.078
    Допаѓања:
    10.298
    Треба да прекинете да го ставате секој еден крастав маж во центарот на светот. Не сите заслужуваат таква искрена љубов, каква што можеме да пружиме ние жените. Чувајте си го срцето, да не може секој еден идиот да си игра курташак со вашиот мир.

На Just_a_kid, Oriental, Лејди Гага и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Lostinparadise

Lostinparadise Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2019
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    2.349
    Така мислиш сега, утре кога ќе му досади и ќе те откачи ти ќе плачеш и ќе се осеќаш искористена он не./ Или ќе се заљубиш и пак исто ќе заврши со плачки. Верувај цел живот ќе го памтиш тоа, јас да сум не би легнала прв пат со некој што не го вреднува тоа и што наредниот ден ќе ме одмине како Стоп на улица.

На HouseKittyyy123, flawless. и anaja1 им се допаѓа ова.
  15. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.071
    Допаѓања:
    16.915
    Џабе и' зборите, она е решена да проба со типот. Остајте ја нека се изгори, на своја кожа да осети, па ќе си знае за нареден пат. :)

На Amellie13, eliesaab и _Vera_ им се допаѓа ова.
  16. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.100
    Допаѓања:
    42.968
    Искрено мислам дека другиве коментари се пресериозни. Ти сакаш, океј, go for it. Сте биле другари, сега имате заедничка атракција, што има врска? Не мислам дека мора да чекаш некој специјален, ниту па е тоа гаранција дека нема на некој начин да си повредена. Ниту па значи дека треба да се ставаш во улога на "искористена", кога и ти имаш слична цел и идеја за врската со него.

На theowndemon, Ѕвездена и HouseKittyyy123 им се допаѓа ова.
  17. flawless.

flawless. Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2020
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.623
    Не се воопшто пресериозни, само сме доста постари од неа и не гледаме со розови наочари. Таа може да се убедува и да си прави филмови за да ги оправда неговите постапки, а ние единствено може да и укажеме објективно и реално мислење. Секако дека не мора да не послуша, на крај на денот таа сама ќе се сноси со последиците од нејзината одлука.

На HouseKittyyy123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.648
    Допаѓања:
    64.224
    Е де, знаевме сите дека не е рандом девојка што е опседната со него, туку дека е девојка што се гледа со него. Па како лажат бе, девојка што е опседната со мене, а поклонот кај него у кола :D

Она ако не знаела јас би и кажала искрено, ама она ако знаела, тогаш си се заслужуваат.

Нигде нема да отиде таа врска, слушај ме што ти зборам. Како погодив за другото, ќе видиш дека и за ова сум во право. Се што почнува со лага и невера, завршува уште пред да почне. Уживај си во животот, терај си хобиња, ќе се појави некој коа најмалце очекуваш.

Не ти треба овој, буквално си се спасила.

На theowndemon, Sweetie444 и Polyincognito им се допаѓа ова.
  19. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.100
    Допаѓања:
    42.968
    Не разбирам што е толку комплицирано, не рече дека сака да се омажи со него туку да има секс. Не е ништо страшно ни ненормално за да "сноси последици". Ако се чувствува дека е убедувана за да има односи типот треба да го откачи и блокира, ама ако е скроз консензуално и со желба не гледам простор за драматични одговори.

Последна измена: 11 септември 2025
    На Лејди Гага, HouseKittyyy123, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  20. flawless.

flawless. Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2020
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.623
    Не знам зошто ти објаснувам кога и самата не гледаш дека е малолетно девојче кое нема поим од самиот чин. Никаде не пишав дека е страшно, за мене би биле последици кон некој да имам чувства и да ме батали откако ќе добие што сака. Може јас сум старомодна, ама да се водам според нагони и да легнам со “искусен другар”, не фала.

На SummerGirl, eliesaab, Bitter-Sweet и 3 други им се допаѓа ова.