Знам дека нема да ми каже реално ќе ми каже дека ја си правам филмови само и ќе се расправа, некогаш се понаша чудно и го приметувам и ваљда тоа некое чувство ме натерало да видам, телефонот го крие во тоалет оди мн често со тел, јас немам никакво право да му го допрам иако идеме долго, слики не става со мене, не се гледаме секој ден, некогаш ајде ќе си речам дека претерувам ќе олабавам може стварно е до мене проблемот, и пробувам да не се замарам.
@Cutiepie123 Штом толку се сомневаш и знаеш дека тој ќе негира, можеш да и пишеш на девојката, но сосема смирено и културно, без да ја напаѓаш и слично. А потоа и официјално да го откачиш, без разлика на нејзиниот одговор. Бидејќи партнер кој те прави несигурна и поради кој носиш немир во себе - не ти треба Иако ќе додадам дека очигледно е дека дечкото седи на два стола, при што не ти треба конфирмација од девојката
Ако не е таа, ќе биде друга. Не би ти препорачала да пишуваш на девојката, очајно делува и не знаеш за каква личност станува збор. Дали би сакала цел живот да бидеш со некој кој не сака да става слики со тебе и со кој не си раат да разговараш за нешто што ти смета? Јас не барам ничиј телефон ни сакам некој да ми бара, ама дечко да ми го побара онака да види нешто не би имало никаков проблем.