Леле како ве толерираат со речников, не знам, ама ајде, терај магарето Не ти како личност момче, било кој маж со ваков муабет, нема да го искористам за сексање.
Некогаш, стварно и јас имам размислувано вака...хаха како Камелија. Зошто да не, па и само да се пресели да живее кај мене, некоја хХх личност.
Објективно од страна никој не те ни праша,прва скокна да се понудиш. Дали намалена самодоверба имаш па му скокна на членот небаре садомазо правите па дојде да пишеш. Глупости коментираш!
Што е со речникот ? Никаде јас не ти влегов безобразно со клизачи и ако приметуваш после 1 саат и 20 мислења сеуште дебатирам на ниво без да се понижувам со навредни кон несфатена девојка.
Муабетов I had sex with this guy on the first night, and it wasn't because I don't respect myself, it was because he looked easy and I didn't respect him. Мажите лажат за секс, ние искрено си кажуваме, тоа е разликата
Проблемот на членката не е во ЕУ,туку на фемина форум. Секој совет ви е РАСКИНИ и секое наредно мислење напад кон некого. Терајте така,имам забележано форумските идоли во секоја манџа брцаат со напади.
99% од проблемите во врските а и браковите се затоа што нема дијалог а има преголемо его кај двајцата кое што подоцна создава паранои и води кон носење погрешни заклучоци.
Според мене ако дечкото покаже почит кон твоето семејството не значи дека те контролира или ти наредува да се мажиш. Пак ќе кажам, ако не ти се мажи не се мажи и готово. Дечкото збореше за сериозна врска, за повеќето од нас сериозна врска значи можност за потенцијлен брак. Ако не го сакаш тоа не почнувај врски и готово, некој нема да оди кај тете да те бара Не треба да се прави толку драма.
За мене не . Се и сешто имам и видено и чуено а и осетено на своја кожа. Затоа и не навлегувам во попување туку си ги бранам моите ставови.
Па кој е тој дијалог - "ќе преземам одговорност и ќе ја барам за жена". Тоа е за ТЕБЕ, ти што мислиш, не за неа. Не напиша: ќе ја прашам што мисли, ќе и' кажам дека ја поддржувам што и да одлучи, ако сме во врска ќе ја прашам дали сака брак... итн. Ти си напиша што ТИ би сакал да се случи, без да зуцнеш за важноста на нејзиното мислење.
Те разбирам. Но, не е баш така апстрактно. Биолошки, ти го носиш плодот. Но, тој плод припаѓа и на некој друг. Зошто па само тоа да е на жената избор. Ако ти не сакаш да раѓаш, а тој сака да има бебе, кој е во право? Всушност, двајцата многу погрешно и незрело би пристапиле. Сметам дека тие битни прашања се разговараат однапред. Практично, тука треба да настане ,,абортусот", ако е посакуван. И ако тогаш би забременила, а партнерот е свесен за твоите желби и после се останува со тебе, нема право да се буни. Твое тело, но не е само твој плод. Сметам дека и двајцата потенцијални идни родители треба да се произнесат по тоа прашање. Инаку бракот, при дете, значително ја олеснува секоја документација, воедно осигурување и сл. А и што ти менува бракот во ситуацијата? Ако цврсто си решена да бидеш со тој и тој.