Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    28.652
    Али муабетот "шо ако е бремена од друг" ви е врв :rock:
    Keep going.

На Biljarkata, Космонаут и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.885
    Допаѓања:
    275.531
    1. Јас бев во врска од 18 до скоро 31, и освен во последните 2 години, сè претходно немаше шанса да родам, не сакав. Да се мажам не сакав никогаш, не сакам ни ден денес - така што дечкото што би ме просел за да е "одговорен" очигледно премалку ме познава за да продолжи да ми биде партнер, а не сопруг. Бившиот, среќа, беше свесен за истово и на темава немавме проблеми (п.с. бевме запросени без дете де, оти свадба немаше да има никогаш).

2. Истиот проблем ко другион член "давање", "земање". Сексот е интеракција меѓу двајца кои сакаат да го имаат, никој никому не прави "услуга" па да дава и зема. Ако сакаш да имаш секс, имај, ако не сакаш, немај, твоја лична работа, како и на сите останати.

На Angie1432, hermosa, Biljarkata и 2 други им се допаѓа ова.
  3. felisitas

felisitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    1.241
    Тоа давање му беше ставено под наводници, врати назад ќе видиш.
    И велиш првобитната ситуација била за рандом девојка со која нема врска и не гледа иднина. Јас не се сеќавам да прочитав таква ситуација туку баш напротив, бил во врска но ја прекинал заради некои муабети кои дошле до него. Јас ти ја разбирам поентата но сакам да кажам дека на погрешно место улета, немаше потреба. Не станува збор за мене, за тебе, тој се надоврза на прашањето на членката.
    Тоа дали ти би имала со некој секс, дали би родила итн нема врска со неговиот став да ја запроси девојката. Ниту тоа дали се останува случајно бремена. Целиот муабет е за што потоа.
    Ич не сакам вака кога ќе му се закачат на член и само за да се поентира му се извртуваат зборови или се додаваат зборови што воопшто не ги пишал, па одење до крајности. Прво заклучок дека типот од проблемот е сељак зашто ја оставил потоа овој што вели ќе преземе одговорност пак не чини. Ти имаш секогаш убаво срочени мислења, секогаш на место ама ова беше стварно аут.

Последна измена: 23 септември 2025 во 10:38