Доколку не си сигурна сметам дека е подобро да продолжиш да комуницираш на инста за почеток, да откриеш некако дали би ти одговарал па макар и за дејт… Од тоа што имам сфатено е дека не се троши време и за безвезни дејтови со досадни луѓе
Овој како да ти паднал од небо шала на страна. Можеш преку ден да излезеш на едно кафе ако секако ти сакаш ем така ќе го запознаеш ем ќе му го покажеш нашиот прекрасен град, а ако немаш никаква ама баш ни ронка желба тогаш откачи го.
Две години ќе биде во Ск а веќе е 6месеци ми е чудно толку да не го знае градот небаре Париз сме ,ама ете мене ми падна во очи тоа што ок пишува и тоа што ми пиша сам сум овде стварно сакам да запознаам некој ете ако ништо друго на кафе да излезам дека никој не знаел и му било страв да не се изгуби , си мислам и јас утре ден така да отидам некаде и да не сака некој да излезе не би ми било убаво хаха ама секако ќе оставам да видам понатака како ќе се понаша , Грци не сакам воопшто , во право се тие што викаат тоа што не сакаш тоа ќе те најде
Се допишувам со еден дечко , наводно сериозен бил сакаше да се запознаеме и јас сакав и уште сакам или не , не знам , се беше ок , додека нешто се пошалив не се сеќавам што точно беше и он на тоа ми врати ''а кога зборевме на телефон , како да зборам со некоја фалична и помалце убава од сликите на фб'' викам, молам ? И после ми рече демек се шалел.. сериозно размислувам дали да излезам со ваков ? Искрено се навредив .
Хаха не сте нормални , тој првиот што ми пишуваше ми делуваше таков ама веќе е на блок листа , овој стварно не ми личи на таков , тој самиот рече каде сакаш ти таму ќе одиме , јас секако сакам пријателство , така ми пиша само пријатели , јас реков и јас сакам само пријатели хаха
Не ти е чудно малку што од цело Скопје баш на тебе ти пишал? Пробај како и да е после 2год ке си имаш пријател и водич за во Грција.
Не знам што да ти кажам, и јас би се замислила. Лоша му е ептен шалата, ама па ништо нема да изгубиш ако излезеш еднаш со него па да си процениш дали вреди понатака да тераш. Мада... првиов впечаток му е екстремно лош.
Се ми е чудно , ама ништо чудно не му најдов во понашањето хаха Каков сељак ,на девојче вакви зборови, би му рекла како мајка ти фалична , со овој да излезам ? А, бе ајде
Ако не и е нејзе дојдено до кратка забава, воопшто нека не го шета. Секако има некоја мала, мала шанса дека од ова може да се изроди нешто стабилно во иднина, ама најчесто тоа нема да се случи. Кристално јасна е тука намерата уште од старт. Да не биде после Криво је море.
Не треба ни да размислуваш…не знам зошто би излегла со некого кој почнува од прва со навреди и после демек “хехе не бе шала е” Не си троши време на типови што не знаат да комуницираат пред сѐ а после се останато.
Бреј све видовити овде , како во темата за барам работа се не чини , па и овде, замисли пишуваш со некоја девојка имаш сериозни намери и некоја х особа и вика не бе не е сериозен , е , па слушајте други ништо не пробувајте , донесувајте заклучоци однапред, без да дадете шанса да запознаете некој , пред да го запознаете човекот па тогаш е КРИВО ЈЕ МОРЕ
Јас го прашав што прави овде мислев да не е женет можда овде дошол или има некоја па поради неа ми рече не , сакал да најде некоја сериозна девојка или пријатели , да беше некој таков ваљда одма ќе кажеше од кај да знам ,јас секако не сакам нешто несериозно.
Лош пристап, коментар, шала, што и да е... се согласувам. Затоа реков и јас би се замислила, иако ако излезе со него еднаш ништо страшно нема да се случи, на крај краева само ќе си потврди дека е тежок идиот и тоа е тоа крај на приказната. А можеби и ќе биде ок ликот, не го оправдувам никако коментарот ама на почетокот некои луѓе сакајќи да бидат смешни лупаат глупости и невкусно се изразуваат.
Бегај далеку од тие мали 'шали'. Ај да беше некоја друга ќе разберам, ама шала таква наменета за тебе лично, не е океј. Сега штом почнува уште на не бидено ништо, нема да престане понатаму. Клошар. Ако мислиш на мала забава кафе шема, ручек, муабет, тогаш океј. Нема потреба секогаш да се гледа кроз призмата на сексот. После жените се криви.