Не е тоа шала, тоа е простотилак. Некој така да ми рече, не ме гледа ич, какво излегување. Цени се себеси, не троши време на такви простаци.
Па, не гледам дека него му е дојдено до муабет. Мислам, намерата му е таа. Баш јасна. И тоа искачање на кафе/ручек/шетња, што и да е, ќе биде дејт, а не пријателска дружба. Ако членката сака да го запознае само како пријател, ќе се разочара, оти тој не ја гледа така.
Дали шалата е со нас во собата? Што има смешно во тоа да кажеш дека некој ти ЗВУЧИ на catfish? Блокни го сељакот ако не сакаш да плаќаш за неговите несигурности и фрустрации.
Ја па иам еден радикален совет за овие што пекаат оти се сами, и оти сите други живеат совршени животи у врски и бракови, лол. Идете со првиот што ќе го најдете, само за да не бидете сами, заебете се со се јајца, и после тоа сите чакри ќе ви се отворат, ќе почнете да се цените себе си и животот што сте го имале предходно. И ја така, па i did it for the plot, го попушив со се јајца, и сеа не ми чуе, си ја прчам. Нит па ми е гајле кој што, како... И онака сите или се фејкаат или па не си го вадат прљавиот веш надвор, сосем логично. Али не е ни до вас, него до средината. Кој што сака нека збори, македонскиот па и балканскиот менталитет се многу затуцани. И тоа највеќе се приметува коа веќе не си таму....
@Gosh тие што пекаат дека се сами, некој и пише според нивните критериуми што ги бараат, не му вратат на пораката или го вртат во круг и не сакаат да излегнат макар на едно кафе! После кукаат де сами сме, или најдат некој и вака прават де онака!
Можеш да живееш многу поразличен живот ако направиш switch во својата глава, пошто мене ненормални ми се тие што се зимаат на 25 години, да не зборам за помлади. Упс. Многу ретко кој е во навистина среќен брак, повеќето само нејќат да се сами и мислат дека природен тек е да мораат да се земат со некој, па тоа го прават.
Пошо мисли дека секој е неиживеано размаено детиште на тие години, кое најголемата грижа на свет му е у која следна дестинација ќе се сликне и кој филтер ќе го обајви за на стори. На тие години се шета само, се лумпува, какво мажење/женење, строго над 30 таа работа.. Се забегува со мислењава.. Абе ало, на 25 сте толкави возрасни магариња, не сте 15 годишни ко шо се мислите. Зашо вака се иде од крајност у крајност..