Пиши му од кај мајка ти ебаго, толку ли е тешко една порака да пишеш дека си ти и дека сакаш контакт да имате ако е возможно.Или другарка шо има фб или другар, зашо сте бе толку не снаодливи, се човек да ви изџвака
Да бе најсериозно, или од другарка или другар шо имаат фб, или ако сакаш толку дискретно прати му порака преку гулаб. Порака човек, едноставна, јас сум таа и таа, ти пишувам од тука и тука бидејќи немам фб, а сакам ако е возможно да воспоставиме повторно контакт, користам тоа и тоа, би ми било мило доколку ми пишеш.
Па може и курс за телепатија да завршиш и да искомуницирате , ама ко што гледам и за поедноставни работи си скептична Мислам, мене ова со телепатија ми е многу поелегантно решение
Јас не би ти вратил, ко шо мене не ми врати една пошо ми текна од досада по извесно време да и пишам.
Нема он Инстаграм ,,не знам дали ако направам нов ФБ ќе ја види воопшто пораката да не отиде во други пораки
Не успева телепатија, јас сум идиот кој се обидуваше со ова и не ми успеа ми текна на тие денови и се смеам сега и му ставав писменца во чантата без име на комп напишани и ископирани да не примети од кој се . #немојте да бидете како мене глупи Тинејџерка бев тогаш не ми замерувајте. Едит. Ама да не ве лажам често и денес пробувам, ама не сум луда жмс.
Оооо, епа направи набрзина еден фб. или активирај го, побарај му број и продолжете на вибер да комуницирате. Ако направиш нов фб ќе му стигне порака секако, е дали ќе сака да ја отвори тоа е друго.