Не сфатив? Да, ама ми е страв како ќе реагира ,што ако не ја види пораката или ми пише нешто негативно
Нее зошто глупаво, стари пријатели сте. Инаку нема начин, сите што викаат така намерно не ѓи гледаат.
Де бе број имаш, смс пиши ако не, може па Вацап има ако не Вибер. Или директ јави се, иако знам незгодно е ова. Нешо мораш да сториш чим сакаш, инаку нишо. Пробај, шо губиш.
А може па стварно бројот не му го покажува, имам ја глеам баш еден контакт што го дава како unknow, ова излеа ново е, порано не беше вака.
Да? Не сум приметила. Инаку не знам дали ако го активира пак фб то може да најде разговор од претходно со него, дали и стои.
Заеднички пријатели, познаници или нешто друго имате? Ако имате, побарај број од нив да ти дадат негов или речи им да му пренесат дека си го барала да стапите во комуникација.
Да, чат со една професорка од факс Ми стоел така неизбришан. А за другово поим неам, ама значи нема друг начин освен фб.
Ти ќе видиш дали ја видел пораката или не на фб, па ќе напишеш уште една. Или ако имаш број пиши му, јави му се. Што би одговорил негативно, некогаш сте пишувале. Пробај, нема потреба да ти е незгодно или страв. Можеби и тој би сакал да стапите во контакт повторно Остави го, многу филмови гледа