Заеднички пријатели, познаници или нешто друго имате? Ако имате, побарај број од нив да ти дадат негов или речи им да му пренесат дека си го барала да стапите во комуникација.
Да, чат со една професорка од факс Ми стоел така неизбришан. А за другово поим неам, ама значи нема друг начин освен фб.
Ти ќе видиш дали ја видел пораката или не на фб, па ќе напишеш уште една. Или ако имаш број пиши му, јави му се. Што би одговорил негативно, некогаш сте пишувале. Пробај, нема потреба да ти е незгодно или страв. Можеби и тој би сакал да стапите во контакт повторно
Јас колку што знам на телеграм има само опција без број да адд некој, на Вибер не ,мора број, а јас членката ја сфатив, дека ПОРАНО пишувале на Вибер а она сега му нема број а нема ФБ ,па сака да го најде за да он и даде број од Вибер да пишуваат пак
Има една шпанка што ја следам на инста, колку убаво си зборува таа. Нешто за елеганција, совети некои... кога ќе ја пуштам на глас сите ме прашуваат како ја разбирам јас ја обожавам.
Ако ти е само деактивиран профилот, можеш да го симнеш ФБ месинџер на телефон и само таму да се активираш, нема да ти се активира фб профилот. Ќе му пишеш на месинџер од твое име да ти даде број и после продолжете си пак на вибер. п.с. каков тип е тој има фб, нема инста?!