Јас колку што знам на телеграм има само опција без број да адд некој, на Вибер не ,мора број, а јас членката ја сфатив, дека ПОРАНО пишувале на Вибер а она сега му нема број а нема ФБ ,па сака да го најде за да он и даде број од Вибер да пишуваат пак
Има една шпанка што ја следам на инста, колку убаво си зборува таа. Нешто за елеганција, совети некои... кога ќе ја пуштам на глас сите ме прашуваат како ја разбирам јас ја обожавам.
Ако ти е само деактивиран профилот, можеш да го симнеш ФБ месинџер на телефон и само таму да се активираш, нема да ти се активира фб профилот. Ќе му пишеш на месинџер од твое име да ти даде број и после продолжете си пак на вибер. п.с. каков тип е тој има фб, нема инста?!
Јас кажав дека не сакам да го враќам ФБ и одамна ми е деактивиран дури и избришан мислам , дали ако направам нов ФБ бара број ?и дали луѓето кои ги познавам ќе видат дека пак имам ФБ ? Еднаш знам ми бараше број да внесам за да направам ФБ ...
Годините воопшто не се битни, ако сакаш да стапиш со некого во контакт нема да бараш илјада изговори. Побогу, нема да му бара да биде жирант. Кратка порака која е и дека сака контакт ако е можно, не е квантна физика.
Да, во ред туку мислев дека ќе го направам тој профил само за да му пишам да не е без врска некако не планирам да ставам слика само име ќе пишам ,сепак фала
Ја праша колку години има, веројатно ако мисли дека е помала затоа се мисли како да постапи. @Irenaiki не се срами, биди одлучна. Што биде, биде.
А од кога тоа годините се доказ за нешто ? Сите да се однесуваме како ни одговара по годините светов ќе цветаше, што ако има и 40г членката може е анксиозносна, несигурна итн и што годините фактор ?