Да де, за тоа кажав дека не се битни. Сум била и јас несигурна ама сум собирала храброст да го средам проблемот наместо да се мислам
Грешка сии. Воопшто не го давев да не може да диши. Али нормално ќе реагирам на некои ствари шо не личат за у врска. Ако го прашам кај е со кој е не е дека не може да диши. Али такви срања како нонстоп адд френд на некоја си, на инста снап фб итн итн. Ај да не реагирам. Како и да е постапкава му беше пресудна. И да раскинавме. Фала ти ептен на советот се согласувам делумно. Фала и на останатите.
Џабе си мАгистар со овој речник и овие размислувања сестро златна, само толку ќе кажам, ти важно се пофали Пред да наречеш некого неписмен, запрашај се колку си ти писмена. И, ако мислиш да не разговараш за тоа што го сакаш или некого да малтретираш и да го притискаш кога не сака во моментот - не го мачи. Премногу си млада, цел живот е пред тебе. Може во моментот ти е тешко заедно со сите притисоци од страна како мора да се омажиш и да родиш деца на 25. Ништо не мораш. Смени си другарки, смени средина и ќе видиш колку поинаков тек ќе има животот.
Sto znaci toa da bides vo vrska so nekoj decko mnogu meseci a nikogas da ne ti se javi na telefon da te prasam Kako si I da ne te kani na mekici I svadbi da idete zaedno?
Па зависи колку се тоа многу месеци.А како да не ти се јави?или пишувате?Чудно ми е да не се слушаш со некој што си во врска.Па ако не е врската сериозн, не гледам потреба од канење по свадби и месеци.
7 meseci bese seriozna od moja strana samo pisuvase na chat no cudno mi e zosto nikogas ne sakase da se javi na telefon da me slusne a so drugi zboruvase na telefon a so mene samo pisuvase na chat. No sedum meseci mnogu e.
А ти си пробала да му зазвониш? да видиш како ќе реагира.Спомни му дека сакаш да се слушате,во право си чудно е.А за одење по свадби и мекици,мене лично седум месеци ми се малку,да го запознавам со цела фамилија.
Имаш пробано да зборуваш за ова или да се јавиш? Излегувате ли воопшто во јавност? Колку често се гледате? Повеќе ми личи на секс комбинација отколку врска.
Да не е тој колегата, што не става парфем и што не сакал да одите кај него дома, сакал да изнајмувате стан за гледање?