Sto znaci toa da bides vo vrska so nekoj decko mnogu meseci a nikogas da ne ti se javi na telefon da te prasam Kako si I da ne te kani na mekici I svadbi da idete zaedno?
Па зависи колку се тоа многу месеци.А како да не ти се јави?или пишувате?Чудно ми е да не се слушаш со некој што си во врска.Па ако не е врската сериозн, не гледам потреба од канење по свадби и месеци.
7 meseci bese seriozna od moja strana samo pisuvase na chat no cudno mi e zosto nikogas ne sakase da se javi na telefon da me slusne a so drugi zboruvase na telefon a so mene samo pisuvase na chat. No sedum meseci mnogu e.
А ти си пробала да му зазвониш? да видиш како ќе реагира.Спомни му дека сакаш да се слушате,во право си чудно е.А за одење по свадби и мекици,мене лично седум месеци ми се малку,да го запознавам со цела фамилија.
Имаш пробано да зборуваш за ова или да се јавиш? Излегувате ли воопшто во јавност? Колку често се гледате? Повеќе ми личи на секс комбинација отколку врска.
Да не е тој колегата, што не става парфем и што не сакал да одите кај него дома, сакал да изнајмувате стан за гледање?
Го најдовввв бројот , од кај колешка на ФБ ја замолив да му пише одма и врати и пишал нема проб нека ми пише хаха дечково одма му пишав и ми спомна самиот тој да се видиме во скоро време , веќе редно време е, туку не е проблем ама нешто што зборевме деновиве дознав дека е висок 195 јас сум 167....дали многу ќе се примети разлика во висина кога ќе се видам со дечково , се осеќам ниско во споредба со неговата висина .
Баш ми е мило. Висината е топ, можеш да си носиш висока штикла другарка ми се на иста разлика во висината, она е 170, он е 195. Пиши како ќе помине дејтот. Wish you luck,
@Irenaiki секако дека преголема разлика е, и ќе се приметува, без малку двометраш бил, скоро сите ниски би му биле. Ама зашо да не, ако се има чувства, ако се развие љубов, најмал проблем би била висината. Секоја чест за типот одма значи вратил и се заинтересирал за тебе. Ова е добар знак.
Битно повисок од тебе е не се замарај со глупости, облечи штикли и оди види го немораш ни штикли да облекуваш, уживај само Обавезно кажи ни како ќе си поминеш, немој да те бараме