1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    272
    Добро ама пак...сепак стварно ми иде со дечково и сега не знам

2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.602
    Допаѓања:
    23.314
    Веројатно бил во опасност и морал да се спаси некако? Оти обично ако некој е искасан или куче нападни смртно човек го убиваат после то, или можеби грешам..

Или пак е некој социопат, откај знам. :D

На Mr.Limonko му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    272
    Воопшто не ми личи на таков значи пола година го знам ,многу ме зачуди ова што ми го кажа , навистина не сакам да прекинам контакт со него ,ми рече самоодбрана било можел без нога да остане опасно куче било , сопственикот подоцна не го тужел го сфатил зашто го направил тоа

4. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.602
    Допаѓања:
    23.314
    Е сеа и ти не знајш шо сакаш искрено и на форум сигурно не знаеме повеќе отколку ти да си процениш дали навистина било во самоодбрана или не. :)

На Ѕвездена му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    272
    Не знам ни јас

6. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.047
    Допаѓања:
    9.281
    @Tih-ana Според мене,

Ако чувствуваш дека something is off, тогаш така и најверојатно е, бидејќи интуицијата ретко лаже.

Ако чувствуваш или оставил впечаток дека некако не му е веродостојна приказната, тогаш не се мачи самата себе многу.

Бидејќи денес е ова, утре ќе биде нешто друго во прашање :*:

На Panda00, Amellie13, Ѕвездена и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.404
    Допаѓања:
    3.681
    А овие што изиграваат секоја година во ноември свињо кољ, што се поразлични од дечково ?
    Јас па се согласувам со @Stark и во институција каде што работам има случаеви каде што луѓе имале психички и здравствени последици од кучиња , да не речам трауми и дошло до тоа да се одземе животот на кучето , е сега ако дечково убил куче пошто лаело , не можел да го трпи и слично на тоа , не ќе да е баш ок.

8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.439
    Допаѓања:
    59.695
    Мислам дека има разлика од убиство во самоодбрана и од чиста мира да земи да убие рандом куче. Првото е разбирливо, сигурно дека нема да седи така и да го остави да му направи голема штета. Второто е пореметеност и за тоа нема простор за компромис.
    Само види си дали ова ти е чудно или општо дечкото ти дава чудни вајбс. Ако ти се чини дека нешто не е ок тогаш слушај си ја интуицијата дефинитивно, ако сѐ друго е ок не гледам зошто да не продолжиш. :)