Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Не, можел без нога да остане , ми кажа што све пиел , да лаже , сигурно нема да знае такви лекови, не знам што да кажам уште помалце што да мислам, многу ми беше ок со дечково

2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Ех тоа со лековите секој може да го прогугла и простудира, не е тешко. Ако сака да бара изговори и врти причи, ќе се снајде.

Него, се слагам со погорните мислења дека можеби треба интуицијата да си ја слушаш, ако нешо ти вика дека не е у ред, големи шанси се да е така.

Не избрзувај, само прати ситуација како ќе се понаша, со тебе, со други луѓе, со животни.

3. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Не ја остава девојката поради тоа што знае дека нема да најде некоја што ќе го трпи.
    Такви паразити не ти требаат.
    Никад не дозволувај да бидеш втора.

Mumoftwo30 likes this.
  4. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Со мене многу убаво се однесува , затоа ова некако ме подзамисли, не можам маана да му најдам , вчера кога му реков да се видиме , ми рече морам да идам по роднини до друг град да ги земам ќе се видиме друг ден , патуваше 4 часа да ги донесе до тука бидејќи немале автобус многу е фин стварно не знам ова воопшто не ми личеше на него, знам дека има манипулатори и тие што се добри може да испаднат секакви ѓаволи , не знам како човек да биде паметен , сепак фала на сите
    П.с. тоа во живо ми го кажа , да пишувавме пораки ајде некако ама во живо ,не ми делуваше дека ги гуглал лековите