Не, можел без нога да остане , ми кажа што све пиел , да лаже , сигурно нема да знае такви лекови, не знам што да кажам уште помалце што да мислам, многу ми беше ок со дечково
Ех тоа со лековите секој може да го прогугла и простудира, не е тешко. Ако сака да бара изговори и врти причи, ќе се снајде. Него, се слагам со погорните мислења дека можеби треба интуицијата да си ја слушаш, ако нешо ти вика дека не е у ред, големи шанси се да е така. Не избрзувај, само прати ситуација како ќе се понаша, со тебе, со други луѓе, со животни.
Не ја остава девојката поради тоа што знае дека нема да најде некоја што ќе го трпи. Такви паразити не ти требаат. Никад не дозволувај да бидеш втора.
Со мене многу убаво се однесува , затоа ова некако ме подзамисли, не можам маана да му најдам , вчера кога му реков да се видиме , ми рече морам да идам по роднини до друг град да ги земам ќе се видиме друг ден , патуваше 4 часа да ги донесе до тука бидејќи немале автобус многу е фин стварно не знам ова воопшто не ми личеше на него, знам дека има манипулатори и тие што се добри може да испаднат секакви ѓаволи , не знам како човек да биде паметен , сепак фала на сите П.с. тоа во живо ми го кажа , да пишувавме пораки ајде некако ама во живо ,не ми делуваше дека ги гуглал лековите
Тоа ми е проблемот што од една страна сите ми викаат нема идеално не се откажувај одма , а од друга страна не не, одма прекини контакт , не знам веќе ,намалив да зборам со дечково и лошо се чуствувам
Ако ги слушаш сите шо ти зборуваат, ќе згрешиш. Ако пак истовремено не знаеш шо сакаш, не си го губи времето, а ни на дечкото времето.
Сите имаме маани.Ај најубаво запознај го подобро па процени сама дали вреди или не. И мене ми збореле така едни викаат види обиди се,другите тргни се подалеку,ама на крај сама донесувам одлука за се.
@Stark А кога да му бара маани, во брак, после второто дете? @Tih-ana Ах зошто слушаш други? Немало идеално и сега тоа што значи? Да си со некој и покрај тоа што не си сигурна или се чувствуваш лошо? Според мене, не си го комплицирај животот. Очигледно нешто одвнатре ти кажува дека нешто не е во ред. Бидејќи да не беше така, немаше да почувствуваш потреба да го напишеш на форумот и да прашаш
Обично сметам дека луѓето што претходно биле разочарани, дали од страв или не знам што најчесто бараат маани за да не се вложат во нешто, за жал. Во таа смисла. И дај да си бидиме искрени ретки се тие што се 100% компактибилни, така да...
Ова е првото прашање на место. Второто е- од што мака ќе кажуваш дека си убил куче на втор (карикирам ) полу-дејт? Као ја на втор полудејт да објаснувам абе ми беше ногата во гипс еднаш. Или имав жолтица како мала. Мислам кое ниво на муабет е тоа?
Ваљда зборувале за историја на болести и повреди во фамилијата па дошле до овој момент каде тој се правел јунак.
Најлошо од се е што немам никаква интуиција и не знам што да правам дали да зборам или да не зборам , ми пишува ме вика јас не знам дали лево дали десно па што повеќе да го запознавам пола година малце ли е , не знам што да правам, мене ме кочи тоа што убаво се однесува со мене, а другарка ми вика имал комшија што убаво се однесувал ама на крај ја претепал жена му ...на добрите да не се верува, епа на кого да веруваме ? Скроз се ми е измешано веќе
Не не, можно е и метеор да падни кај да е ако е втор ден Меркур ретрограден. Ај те молам заозбили се малце.
Некако многу несигурна. Немаш интуиција или храброст за одлука? Ко да сакаш да го откачиш ама ти треба поттик од нас, за помала грижа на совест ако згрешиш со одлуката. Верувам дека понашироко сте го направиле муабетот одколку што добиваме ние инфо тука. На кој начин то го кажа тоа? Сподели траума? Какви емоции има кон настанот? Тоа е прилично интимна работа за споделување... И така натаму. Ако ми е во опасност животот, не би размислувала ни две секунди да се одбранам. Ако тоа нешто ти помага. Некако забораваме дека и кучињата се животни, особено ако се диви.
Кога ќе размислам не е за занемарување тоа што го кажал али зависи и од контекстот ако сте збореле за кучиња па он се надоврзал али од нигде никаде да ти каже awkward некако.. а и како и зошто го убил е битен детал.
@Tih-ana можеш да пробаш на пример да сретнете некое куче што знаеш дека е мирно, (значи многу битно ова, не некое рандом) да го погалиш и да видиш како ќе реагира он. И вака неколку пати. Дали ќе го погали, ќе ти рече нешо тебе, ќе биде лут или не знам.
Штом се двоумиш толку многу, најдобро е мислам да го откачиш Да не те јаде сомнеж и после 6 месеци дали си со нормален дечко или психо