1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.611
    Допаѓања:
    23.338
    Ок ова веќе дава друга насока на се. Има anger issues и желба да се одмазди на суштество кое има стопан, ама изгледа нема мадиња на стопано да му речи нешто, па го уби кучето или сепак и стопано е идиот како и овој па се "договориле" да го усмртат, двајцата. Пу јзк да му е.

На senjorita-v, Panda00, Анoнимус_ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.049
    Допаѓања:
    9.295
    Едно ќе беше да било убиено во самиот чин на нападот како самоодбрана, па и да рекол "Жал ми е што го убив, ама немав друг излез во моментот".

А не, ем не било во самоодбрана, ем веќе самиот рекол дека не се кае :tmi:

@Tih-ana Многу пати луѓето уште на самиот почеток, на милион мали начини ни кажуваат отворено какви се.

Е сега, луѓето неретко на ова реагираат така што се убедуваат дека можеби некои нешта им се причинуваат, па туркаат под тепих, па се тешат, ама кај и да е по патот натаму, црвеното знаменце никогаш не станува зелено, само поинтензивно црвено :*:

На senjorita-v, Panda00, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    273
    Фала на сите , се извинувам што можеби се наполни темава од мене , јас сум секако збунета и не знам како да постапам очигледно така и ќе биде , дали е манипулатор или не , не знам не сум толку паметна да проценам некој кој најнормално се однесува со мене пола година , пак ќе кажам , повеќето машки ме откачувале кога би им рекла не можам да зборам или да пишувам , кај дечково тоа не е случај, има разбирање многу за многу работи , тоа кај друго машко го немам сретнато .
    Зборевме нешто за дали повеќе сака куче или мачиња и оттаму почна оваа тема , не изгледаше како да жали или му е жал што го убил кучето , само ми кажа дека му било многу лошо и го направил тоа пред една година , тогаш и го вратил пиштолот бидејќи не му требал , не е осудуван тоа сум сигурна 300% , тешко е преку пораки но , воопшто не ми делува лош, освен ова за кучево јас не можам да кажам дека ми се има испонашано дечково нешто лошо за сите овие месеци , најнормално муабет дури и шала смеа се , не знам што понатака многу сум збунета да кажам било што, еве ми пишува слободно кажи што те кочи јас се искрено ќе ти одговорам јас не кријам ништо , само му пишав искрена да бидам несигурно се чуствувам со тебе ми рече нема потреба да такво нешто , тука сме пишуваме по цел ден , збориме кога ти можеш и сакаш , што сакаш да знаеш за мене прашај ќе ти кажам , ќе оставам на времето да покаже ,пак ќе кажам збунета сум.

4. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.417
    Допаѓања:
    3.691
    Добро, најдете си некој што ќе избега од мравка утре ден.

5. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.477
    Допаѓања:
    14.051
    E не, ќе чекам да извади пиштолот што го има дома, и да убие куче. Вакви работи се спречуваат на време, а не откако ќе биде нешто посериозно.

На senjorita-v и franca им се допаѓа ова.
  6. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.488
    Допаѓања:
    178.941
    Не можиме ние да го напрајме монструм ако веќе е. Хехе. Ако за одмазда убие (макар и животно), то е огромно црвено знаме за менталниот и емоционалниот капацитет кој (не) го поседува.

На Amellie13, Panda00, senjorita-v и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Анoнимус_

Анoнимус_ Нов член

Се зачлени на:
    25 октомври 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    17
    Каква врска има ова со случкава?
    Убиството не било во самоодбрана.

На Panda00, Polyincognito, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.417
    Допаѓања:
    3.691
    Ок, монструм е, нека бега членката со време да не и се деси нешто |(

9. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.477
    Допаѓања:
    14.051
    Па и треба..

На Panda00, Анoнимус_ и theowndemon им се допаѓа ова.
  10. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.417
    Допаѓања:
    3.691
    Колку се плашите :rofl:
    Смешки .
    Ајде се одјавувам од темава на време јас , да не испаднам и јас психопат како дечково , со среќа на членката што и да се реши , јас би се чувствувала сигурно со ваков дечко покрај себе з'ш до сега се само кукавици сум запознавала плашливци, иако не оправдувам малтретирање на животни.

11. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.488
    Допаѓања:
    178.941
    Убо рече членката погоре. Треба. Зошто радо би имала покрај себе некој на мравка шо нема да гази, него некој нестабилен, влезен во филм шо ќе биди опасност за мене и околината. Ај овај пат "само" куче го изнервира. Утре јас ќе го изнервирам. Па ќе раскинам, па нема да ме остај на мир. Веќе видени приказни.

На Panda00, senjorita-v, Mumoftwo30 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.710
    Допаѓања:
    46.230
    Да да, арен е додека не го гризнеш уз секс, па ќе оди кај татко ти амин да бара да те рокне со пиштолот.

Имате ли бе две чисти у тоа главата?

И после ќе ве жалат и правдаат по вести и парастоси...

На Biljarkata, senjorita-v и Анoнимус_ им се допаѓа ова.
  13. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    273
    Сабајле кога го прашав другар му кој што онака го познава ,ми рече дека имал три врски истото што и он ми го има кажано , он рече ниту една ја нема замарано, они му раскинувале некоја од нив , овој само ок им рекол , сакаше да каже , ако престанам да зборам бидејќи му реков се чуствувам несигурно ,ми рече другарот ако сакаш престани контакт со него ,не се плаши нема да те замара , тие долги врски кои ги имал ,не замарал ниту една , офф луѓе ми пишува сега дечково кажи што те мачи јас се ќе ти кажам , се може да решиме на убав начин , биди слободна со мене да збориш, јас во животот волку збунето се немам почувствувано , ни лево сум ни десно

14. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.477
    Допаѓања:
    14.051
    Па кажи му крај краева, нека се објасни и решете на најдобар начин.

15. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.417
    Допаѓања:
    3.691
    Кажи му ,искрено пиши
    Ми е страв да не ме убиеш хахахахахахахаха

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.344
    Допаѓања:
    18.291
    Овој изгледа на се само ок вели, тебе ок, нив ок, на газдата на кучето ок, ама не е баш ок.

На Amellie13, boo3, Biljarkata и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.477
    Допаѓања:
    14.051
    Девојче, ти сакаше да прекинеш контакт ради името на дечкото што не ти се допаѓаше, сега за ова кажуваш дека е глупост? Немам коментар. (facepalm)

На Amellie13, Panda00, Biljarkata и 6 други им се допаѓа ова.
  18. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.986
    Допаѓања:
    11.588
    Значи денес убива куче утре човек ке убие.Монструм е

19. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.441
    Допаѓања:
    59.727
    Каков плот твист доби сето ова. :D
    @Tih-ana па со право ти велеле сите да се тргниш од него. Тој не го убил кучето во самоодбрана, туку во одмазда. Не негирам дека кучето треба да е отстрането ако е опасност за околината, но тоа се прави со успивање не да го рокниш со пиштол, да го тепаш до смрт, труеш итд. Таман работа секој што ти згрешил да можиш да го рокниш.

Некни пишував во друга тема колку ја занејќив кучката дома бидејќи ми кажаа дека удавила маче. И што требаше, јас неа да ја задавам од после? Да се случувало тоа пред мои очи ќе сторев што можам да го спасам мачето, ќе ризикував да сум искасана и јас. Ама што фајде откако се десило сето да се одмаздувам и да тепам/убивам животно?

Мене ми е многу психопатско ова. Нема што да расправаме, најпаметна одлука е подалеку од него.

На revolut, Panda00, Mumoftwo30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    360
    @franca Извини, ама, не е баш така. И кучето е живо суштество, и животот на кучињата вреди како твојот живот, мојот и на сите тука. Ако можеш да убиеш животно и мирно да заспиеш после тоа, што би те спречило да убиеш и човек? Јасно е дека не го убил во самоодбрана и девојката со право е загрижена. Да сум на нејзино место, и ја би била и те како загрижена. И, не, тоа што има историја на убиство, не го прави поголем муж од останатите, далеко било. Напротив, црвено знаме е. Твој избор е со какви мажи ќе бидеш, у тоа не навлагам, ама, тоа што некој убил некого, било куче, било човек, не е показател за машкост.
    @Tih-ana слушај си ја интуицијата, најчесто е во право и најчесто има причина зашто си загрижена и исплашена. Чувај се.

На senjorita-v и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.