Ок ова веќе дава друга насока на се. Има anger issues и желба да се одмазди на суштество кое има стопан, ама изгледа нема мадиња на стопано да му речи нешто, па го уби кучето или сепак и стопано е идиот како и овој па се "договориле" да го усмртат, двајцата. Пу јзк да му е.
Едно ќе беше да било убиено во самиот чин на нападот како самоодбрана, па и да рекол "Жал ми е што го убив, ама немав друг излез во моментот". А не, ем не било во самоодбрана, ем веќе самиот рекол дека не се кае @Tih-ana Многу пати луѓето уште на самиот почеток, на милион мали начини ни кажуваат отворено какви се. Е сега, луѓето неретко на ова реагираат така што се убедуваат дека можеби некои нешта им се причинуваат, па туркаат под тепих, па се тешат, ама кај и да е по патот натаму, црвеното знаменце никогаш не станува зелено, само поинтензивно црвено
Фала на сите , се извинувам што можеби се наполни темава од мене , јас сум секако збунета и не знам како да постапам очигледно така и ќе биде , дали е манипулатор или не , не знам не сум толку паметна да проценам некој кој најнормално се однесува со мене пола година , пак ќе кажам , повеќето машки ме откачувале кога би им рекла не можам да зборам или да пишувам , кај дечково тоа не е случај, има разбирање многу за многу работи , тоа кај друго машко го немам сретнато . Зборевме нешто за дали повеќе сака куче или мачиња и оттаму почна оваа тема , не изгледаше како да жали или му е жал што го убил кучето , само ми кажа дека му било многу лошо и го направил тоа пред една година , тогаш и го вратил пиштолот бидејќи не му требал , не е осудуван тоа сум сигурна 300% , тешко е преку пораки но , воопшто не ми делува лош, освен ова за кучево јас не можам да кажам дека ми се има испонашано дечково нешто лошо за сите овие месеци , најнормално муабет дури и шала смеа се , не знам што понатака многу сум збунета да кажам било што, еве ми пишува слободно кажи што те кочи јас се искрено ќе ти одговорам јас не кријам ништо , само му пишав искрена да бидам несигурно се чуствувам со тебе ми рече нема потреба да такво нешто , тука сме пишуваме по цел ден , збориме кога ти можеш и сакаш , што сакаш да знаеш за мене прашај ќе ти кажам , ќе оставам на времето да покаже ,пак ќе кажам збунета сум.
E не, ќе чекам да извади пиштолот што го има дома, и да убие куче. Вакви работи се спречуваат на време, а не откако ќе биде нешто посериозно.
Не можиме ние да го напрајме монструм ако веќе е. Хехе. Ако за одмазда убие (макар и животно), то е огромно црвено знаме за менталниот и емоционалниот капацитет кој (не) го поседува.
Колку се плашите Смешки . Ајде се одјавувам од темава на време јас , да не испаднам и јас психопат како дечково , со среќа на членката што и да се реши , јас би се чувствувала сигурно со ваков дечко покрај себе з'ш до сега се само кукавици сум запознавала плашливци, иако не оправдувам малтретирање на животни.
Убо рече членката погоре. Треба. Зошто радо би имала покрај себе некој на мравка шо нема да гази, него некој нестабилен, влезен во филм шо ќе биди опасност за мене и околината. Ај овај пат "само" куче го изнервира. Утре јас ќе го изнервирам. Па ќе раскинам, па нема да ме остај на мир. Веќе видени приказни.
Да да, арен е додека не го гризнеш уз секс, па ќе оди кај татко ти амин да бара да те рокне со пиштолот. Имате ли бе две чисти у тоа главата? И после ќе ве жалат и правдаат по вести и парастоси...
Сабајле кога го прашав другар му кој што онака го познава ,ми рече дека имал три врски истото што и он ми го има кажано , он рече ниту една ја нема замарано, они му раскинувале некоја од нив , овој само ок им рекол , сакаше да каже , ако престанам да зборам бидејќи му реков се чуствувам несигурно ,ми рече другарот ако сакаш престани контакт со него ,не се плаши нема да те замара , тие долги врски кои ги имал ,не замарал ниту една , офф луѓе ми пишува сега дечково кажи што те мачи јас се ќе ти кажам , се може да решиме на убав начин , биди слободна со мене да збориш, јас во животот волку збунето се немам почувствувано , ни лево сум ни десно
Девојче, ти сакаше да прекинеш контакт ради името на дечкото што не ти се допаѓаше, сега за ова кажуваш дека е глупост? Немам коментар.
Каков плот твист доби сето ова. @Tih-ana па со право ти велеле сите да се тргниш од него. Тој не го убил кучето во самоодбрана, туку во одмазда. Не негирам дека кучето треба да е отстрането ако е опасност за околината, но тоа се прави со успивање не да го рокниш со пиштол, да го тепаш до смрт, труеш итд. Таман работа секој што ти згрешил да можиш да го рокниш. Некни пишував во друга тема колку ја занејќив кучката дома бидејќи ми кажаа дека удавила маче. И што требаше, јас неа да ја задавам од после? Да се случувало тоа пред мои очи ќе сторев што можам да го спасам мачето, ќе ризикував да сум искасана и јас. Ама што фајде откако се десило сето да се одмаздувам и да тепам/убивам животно? Мене ми е многу психопатско ова. Нема што да расправаме, најпаметна одлука е подалеку од него.
@franca Извини, ама, не е баш така. И кучето е живо суштество, и животот на кучињата вреди како твојот живот, мојот и на сите тука. Ако можеш да убиеш животно и мирно да заспиеш после тоа, што би те спречило да убиеш и човек? Јасно е дека не го убил во самоодбрана и девојката со право е загрижена. Да сум на нејзино место, и ја би била и те како загрижена. И, не, тоа што има историја на убиство, не го прави поголем муж од останатите, далеко било. Напротив, црвено знаме е. Твој избор е со какви мажи ќе бидеш, у тоа не навлагам, ама, тоа што некој убил некого, било куче, било човек, не е показател за машкост. @Tih-ana слушај си ја интуицијата, најчесто е во право и најчесто има причина зашто си загрижена и исплашена. Чувај се.