Знам, се ми е јасно. Затоа како очите пазете и гледајте со кој сте, со време!! Не простувајте ништо од сите три и ценете се како жени, секогаш!
Еве посочи такви примери кај што за одреден проблем што според тебе е мал, 90% од советите биле да раскине, јас не сум сретнал.
Па кој тоа го кажал? Никој никогаш, прво ние сами што пишуваме имаме по една маана минимум, и грешка во напишаното, не па друго. Ама вакви ствари никогаш не треба да се нормализираат и одобруваат, апсолутно никогаш, па макар биле сами за цел живот.
Тоа се тие генерации, пораснати со ,,долина на волците, Ама не, обично муабетот почнува со -све е супер, многу ме сака, ама ми забранува ова, не ми дава она, ме удри еднаш, ама изнервиран беше... е добро де, една мана е, не е крај на свет. Стварно не разбирам ко ќе влетате во некоја дискусија со поенти вон контекст. Ваљда разводнување се викаше тоа
Дада, баш така. Ме удри ама изнервиран беше, ова ми е ново, кога го слушам ми се повраќа. Да не зборам за пороци, како дрога и коцка... 90% навлечени...
Не е "до долина на волците" до карактерот е, омилен филм ми беше и сум се играл со пушки и пиштоли па не сум насилник... И после ќе дадат сите совети како не е во ред да те удри ниту еднаш, или било што дека е стварно причина за да си заминеш почнуваат да се караат зошто не им кажал некој остани, како не сме го знаеле ние него поинаку каков бил. И ќе биде една недела оп со нов проблем со истиот партнер изреволтирани и пак ние криви што викаме раскини спаси се.. И така до бескрај.