Не бара татко за децата, проверува како децата би реагирале на идејата да таа има партнер. Со него кликнале, децата не се нешто против, овој не знае што сака. За журки за викенди не знам, него му е менување партнери што пишувала со некого пред него
Абе најубо, додека е уште свежа врската, да одиме и јас и ти таму да се запознаеме со нив . Па да видеме дали стварно кликаат или не
Па нормално дека не знае што сака. Еден месец се заедно. Веројатно и он сака да види таа дали му одговара. Или не смее да дознае, бидејќи женава има деца и е греота. Мора да знае што сака, сега и веднаш.
Па не се работи за брак тука, не сакале брак. 1 месец мислам дека е доволно за да знаеш дали сакаш да си со некој во врска или само за секс. Или па треба да се утепат сексајќи со години и пак да не знаат на шо се?
По кој знае кој пат се докажува дека не сакаат озбилна врска, туку врска без врска за е**ње де само. Се му кликнало, ја окапал да не пишам шо, со децава му одело и застанал да мисли што го спопаднало. А да мислел пред да го пика...носот каде што не му го собира?
Братче младо си уште за гледање деца. Сексапилна ти е и се, ама носи со себе еден тон обврски за кои ти како маж ама веројатно ти е прерано да се носиш, ќе згрешиш...
Аи греотичка он така млад па уште и децата му ги потурила место и него како дете да го гледа. Како така бе вие за се млади, ако нешто маж не сака млад е, а жена нема врска дали е младен, сака, неќе, мора. Ама да заборавив жена со инстикт се раѓа да биде мајка, она знае се што како треба, мора да знае уште од 16г да прави јадења, пере, пегла, а машко до 40г е млад, после 40 престар и така, а жена може од 15г до смрт нема млада, стара.. Што му е гајле бе она е мајка она мора да ги чува, него може кога му текне да си оди јер може после 5-6 месеци да му текне дека е млад... Сигурно нема 15г дечково? Еве нека каже колку е години, да видиме колку е млад за деца да чува.. И ако мисли дека е млад за деца и не сака врска за сериозно што и дава лажна надеж на девојката? Ако му е за секс и не му е за сериозно како што кажа, денес е лесно за секс ќе најде и убави и грди и секакви.. Уште па кажува ,, Наводно вели ја малтретирале" како да лаже, а му се отворила затоа што се осетила на сигурно и мажите од форумот зачудени како е можно, како да не си го познавате повеќе од вашиот пол какви се. Секоја чест на исклучоци!
Така е скроз, ако мислел дека не може со деца да се справи не требало ни да почне нешто со девојкава, не го натерала со сила да оди кај неа дома, ако нејќел не требало ни да оди, ни да се запознава со децата. Искрено на таа жена најмногу и е потребна љубов, пошо се останато си има, добра работа, заработка, деца, убава е... маж не и треба за да ја издржува тоа сигурно. Сето ова си носи свои ризици и последици, требало да се мисли на време, а не сега откако се случило, добра е, згодна е, ме сака, ми посветува внимание, добра мајка е, не знам што, ама не ми се допаѓа нешто не знам што ни сам.. Сигурно има близу 40, деца имаат и на 23 и на 25, не е тинејџер па да бил млад за деца да гледа, лелее мајко што не ќе прочитам.
И воопшто не е за чудење зошто не можела да најде соодветен партнер.. Сигурно на пола им се проблем децата, пола се кретени исто на таа возраст повеќето се веќе во брак.. Ете јас во раните 20г без деца не можам соодветен партер да најдам, без да имам вау кирериуми.. Повеќето им е само за секс, еден на 3 дена пишување ми праќа интимни фотографии, друг ми бара да му пратам, трет му пратив слика да ме види ми вика "а што имаш под фустанот", не сме ни биле во врска на 3-7 дена пишување.. И после се погоди еден се фин добро дојде ден да се видиме не он преговара не несмело во ден, морало после 12 вечер кај него дома не сакал на кафе, абе важи јас нафта пијам. После еден по нормален со секс темите имаше, ама уште не запознаени му враќам од култура ме убедува дека сме во врска дали да кажал на неговите, а ние уште не видени, затоа што си бараше што поскоро да се ожени ми има преречено уште не запознаени дека морам да станувам пред него за ручек да ми прави.. Ајде прегледав преку се тоа и реков ќе му дадам шанса од што е фин, му пречеше девојката на брат му што спиела до касно и он правел јадење за нив двајцата а нему му кажал да си јаде на работа... И после нека дојде некој да ми рече ти си крива што не си кликнала со ни еден или дека лажам и измислувам..
Ама оти се лутите сепак треба процес и време за да видиш со некого дали ти одговара, или дека за жена се работи па малку имаме двојни стандарди?
Па види што пиша погоре, бил млад за да чува деца. Дечково не верувам помалце од 30г. да има. Не ги криела она децата, знаел од сам старт дека има деца, ако не може да се носи со таква обврска не требало да почнува ништо. За какви двојни стандарди збориш тогаш...
Какви двојни стандарди? Треба време, ако му било пре рано на време ќе кажел дека сака уште малку со неа подобро да се запознае па потоа со децата, а не сакал и тој сериозно нешто после му текнало нешто па не сакам сепак сериозно. Дека е избрзано избрзано е, ама дека он е млад не е..
Најискрено, мислам дека дечково треба да се тргне од неа, оти по напишаното, на добар пат е и он да стане еден од тие тепачите....
Па нормално ќе го обвинуваме, не требало ништо да почнува ако има проблем со жена со деца, не требало да преспива таму и не треба да се понаша ко глупи август. Ако ти пасува се, што е тоа ,,прерано,, за да речеш дека е врска? Женско од прво пишување нема проблем да си го прифати тоа како врска (што искрено е претерано ама ајде) овој после сексови е нерешителен и бара глупи изговори, пребрзо му било, зошто ја тепале, као нешто со нејзе да не е у реду богдачува. Па му рекла несериозен е, па нормално е несериозен.