Дечки се видов со девојката и разговаравме, па имам обврска да ве известам. Девојката се отвори уште повеќе, иначе пиела антидепресиви и ги мешала за викенди само со алкохол, ова ме трогна ептен.Имала другар кој е психијатар па и препишувал апчиња без да биде заведена во историја за да не и ги земал бившиот маж децата, ова било пред некоја година, ама апчињата ги пиела до ден денеска, плус ми призна дека имала профил на апликација за запознавање и си чатала и до ден денес и со други машки за да си имала резерви, за со некој што се гледала кога ке прекинела да имала одма друг.Друга работа кога искачала и гледала со мене ги гасела нотификациите на моб од сите апликации за да не случајно кога е на маса моб да не сум видел јас, а искрено никогаш телефонот не и стоел на маса, секогаш во ташна или во џеб, каде што јас на ова до сега не сум обрнал внимание.Јас сум во шок искрено, жена со две мали деца што прави цццџц.Друга работа тоа што ми смета што ги остава децата сами, не било моја работа ја да сум кажувал што она да прави со нејзините деца, било само нејзина работа.Немала да прекине викенди да пие и да искача, не и е гајле што мене ми сметало тоа, она си уживала и не би го менувала тоа уживање, искрено немаше потреба веќе да влагам со прашања и во дискусии, се договоривме човечки дека повеќе нема да се гледаме ни комуницираме, каде што она рече дека најдобро е за двајцата, немало зашто понатака да бидеме во комуникација, ке си барала некој кој ништо немал да и паметува, зашто знаела она што е најдобро за нејзе.Профатив и посакав све најдобро, и кажав дека деф јас и она сме два различни светови и да не си губиме залудно време и ствараме проблеми.Во однос на децата, ми рече не се секирај они знаат све, јас све им кажувам и за тебе знаат дека си се дејтаме, и не те сваќаат ништо озбилно, јас на ова ништо не одговорив зашто веќе ми е све јасно како ден. Фала ви дечки на сите за советите, чувајте се и само љубов ширете.
Ти всушност, благодарение на советите од форумов, успеа да искомуницираш со девојкава толку многу во 24ч… Абе ајде седнете да учите, доста приказни пишување, колоквиуми идат.
И среди све, исто и жената што ја вара мажот инстантно се освестила Ме нервираат шо си играат мајтап со сите, ама па како да не вратиш коа толку многу се потрудиле и се креативни..
Извини госпоѓо на тебе ако мојата објава ти е лага, замисли како ми е мене сега у моментов. Значи пишав овде за совет и плус напоменав дека имам сомнежи само се двоумев. Што ти е тука лажно не ми е јасно.
Комуникацијата беше нон стоп, и ако ти е све ова чудно, е искрено твој проблем, не сум ти должен ништо да се правдам. Седи сега имаш 5тка на колоквиумот
Абе за малку ќе ти поверував бе.... Деца, ај ојте играјте надвор некоја криенка или нешто, доста не дупевте во здрав мозок.
А други тоа во здрав ум, со оатанативе само си проба, ама цврц њама. Освен ширење мизогинија кон ранлива и маргинална група, самохрани мајки и фалбаџилук колку сум јак она со кола ме зима и вози за кхм имагинарни активности ништо битно не останало незаприметено.
Зошто? Според тебе лесно се става крај на брак кога инаш само сомнежи,, но не и докази. Плус имаме и дете заедно
Абе знаев дека е филм уште кога кажа дека ја прцал, она се дерела на цел глас а во другата соба децата биле. Бре Почна убедљиво ама ја заеба накрај
Ако ме третира ко идиот не да е лесно, прелесно ќе биде. И на детето услуга ќе му направиш, нема да расте во средина без љубов. Тоа шо ти го прави и што вака те третира небитно ти е, само црно на бело значи да имаш? Иди ај и ти ко една шо имаше шо бараше да го следат маж и', да го фатела
А не си се запрашала што бара често излезен до сабајле,кое време е тоа седење до сабајле.Еве и во кафана и во диско да биле ќе завршеле.И незнам дали те разбрав добро ама ти рекол дека он нејќе да има чувства спрема тебе да не бил повреден а имате дете и сте во брак 5 год? Добро те разбрав?
@Lajla_ Не дочитав убаво за проблемот се, ама точно дека нема да биде најсјајно мајка му и татко му да се разделени, но е далеку по добро отколку да гледа цел живот како татко му ја лаже мајка му, како секој ден се караат, не мора на детето ништо да кажува ниту него да го кара и да го чува најмногу а да ја малтретира мајка му е болно за детето.. Се знае што е најздраво место за растење на детето семејство со мајка и татко кој што се сакаат, почитуваат нема никаков вид на насилство, ако го нема тоа поздраво е да расте со разведени родители..
Или те изневерува или се коцка. Од тие две работи е едно. А ти со овој сомнеж не те знам како можеш да живееш веќе толку време и како можеш да прифатиш некој да ти кажува глупости во боја дека он бил повреден во минатото после 5г во брак со тебе. Не ми е јасно какво минато меша он. Башка и имате дете. Не му е срам од детето ако не друго?