Хахаха ме насмеа со последново. Не за да имаѓ црно на бело, мего кога ќе ме праша детето да знам што да му одговорам. Во случајов мислам повеќе на детето него на себе
Не верувам дека се коцка, повеќе би било онаа другото. Не знам како да преќинам, кога се караме или лутам тој се понаша како ништо да не било, и да му кажам сакам развод тој не ме сваќа за озбилно. И јас не знам како можеше тоа да ми го каже, јас никогаш не би рекла такво нешто на човек што го сакам.
Тоа и јас си го мислам во последно време но се си велев дека претерувам со моите сомнежи, но не било така
Како не сум се запрашала, секако дека да и него го прашувам, тој вели седат со другарите. Кога бев бремена со детето една вечер се спонав и паднав на земја, си ги излупав и колената, среќа не паднав на стомахот. Тој ме праша што ми е, јас му реков ништо затоа што му бев лута од пред тоа затоа што седеше секоја вечер до сабајле и тој си се спрема и си излезе. Цела вечер се прашував како можеше да си излезе и да си седи до сабајле. Не си ме разбрала добро, тој рече дека не можел да покажува чувства и љубов затоа што бил повреден во минатото, а вели дека ме сакал но не можел да покажува
лесна работа е ако изневерство, потешко е коцкањето, затоа ако се коцка се што поседуваш ќе ти го снема од пред очи и без да знаеш ќе останеш на улица сама со детето а тој ќе најде друга која ќе ја цеди. Созреана личност и здраво разумна личност не може да размислува како тебе.