Не реков дека е изненадување ако погледне во друга или каже дека е убава, ама ако погледне и посака било што со неа е изненадување..
Ова ми се детски муабети, колку сака нека гледа, не е со неа, нема емоции, ми е гајле ако гледал. Многу се замарате со глупости. Сега еве и за некој актер ако кажам такво нешто, одма на изневерување одиме?
Да бе тоа ќе правам, ќе се карам пред други ако погледнал убава женска, и ја ќе ја погледнам ако е убава, и ќе му кажам да ја погледне. Ќе се замарам ако погледнал, дее големото чудо. Со превез на очи ќе шетаме.
Еве на пример јас гледам некоја згодна женска, убаво облечена и дотерана, и ја гледам во очи, но во моментот не мислам да ја легнам, туку мислам на друго. Пример мислам на тоа како ќе си се совпаѓаме како колеги на работа и тн.
Па јас убаво објаснив, дека од поглед до поглед има разлика. Да, посебно ако работиш ко механичар во ЈСП, баш ќе помислиш ваква колешка ќе ми треба за уље мењање.
Добро, ние ќе си гледаме, вие не гледајте. Било изневерување ако гледаш, страшно, што се нема да прочитам. Ајде малце да потпораснете може и ќе смените мислење.
Е сега ти не претерувај. На некоја нормална работа мислев. Ама женскиве мислат дека ако гледаме во некоја и одма мрсни мисли имаме ц ц ц.
Па и да пишува со некоја, што. Тоа не е изневерување. Зошто да нема женски другарки. Морало ли само со машки да се дружиме.
Мешаат што значи емоционално неверство навистина. Го мешаат со патолошката љубомора без никаква причина. Луѓе сме, глеаме, иаме очи јбг..
Еве ќе погледнам и искоменитрам некого, секогаш има поубав де, и одма сакам "да го легнам" -(мислам ова, погрд збор нема). Woow, толку пиши пропаст на врската погледнал во друга! Да се замараат за навистина какви проблеми имаат некои, нема ова да им биде апсолутно никаков проблем.
Не знам..Ама знам дека емоционалното неверство кое има огромни шанси да прерасне во физичко, е многу повеќе од ова.